هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من تو شهر خودمون یه مشاور که سرشم خیلی شلوغه بصورت پکیج (کلاس آموزشی، مشاوره، آزمون) دانش آموز میگیره
کارای پشتیبانی مثل چک کردن گزارش کار و طرح سوال آزمون پشتیبان میخواست بهم پیشنهاد داد وقت نداشت گفت بعدا برات توضیح میدم.
احتمالا میرم، مورد اعتمادمه
مصحح ماز پیام دادم گفت فعلا نمیخواییم.Kosar.ab عالیه منم احتمالا بعد کنکور قلمچی مشاوره بگیرم چندتا هم دوست و رفیق دارم اونجا ببینم چی میکنم نمیدونم درآمدش چطوره یا میارزه یا نه ... پشتیبانی ایناهم هست ولی بعید میدونم پشتیبانی بدرد بخوره ...
-
ولی بدترین حس دنیا خراب شدن تصویر ادمیه که دوستش داشتی
یا وقتی میبینی اونی که همیشه باهاش اروم میشدی و قبولش داشتی پشت سرت بدتو گفته
یا اگ بقیه بدتو گفتن ازت دفاع نکرده
هیچوقت ادم سابق نمیشی…. -
Kosar.ab عالیه منم احتمالا بعد کنکور قلمچی مشاوره بگیرم چندتا هم دوست و رفیق دارم اونجا ببینم چی میکنم نمیدونم درآمدش چطوره یا میارزه یا نه ... پشتیبانی ایناهم هست ولی بعید میدونم پشتیبانی بدرد بخوره ...
مشاوره عادی رو که قطعا انجام میدم بعد کنکور قراره آقا حمید چندتا منبع بهم معرفی کنه بخونم ریزه کاریاشو یاد بگیرم 🥲
-
با هیچ جمعی احساس راحتی نمیکنم و انگار هیچ بحثی به من مربوط نیست.
-
Kosar.ab عالیه منم احتمالا بعد کنکور قلمچی مشاوره بگیرم چندتا هم دوست و رفیق دارم اونجا ببینم چی میکنم نمیدونم درآمدش چطوره یا میارزه یا نه ... پشتیبانی ایناهم هست ولی بعید میدونم پشتیبانی بدرد بخوره ...
-
_ Reza _ پشتیبانی خوب نیست. بنظرم مشاوره آنلاین موسسات دیگه هم خوبه
ببین درامدا چطوره. منم زیاد اطلاعات ندارم🥲 -
Kosar.ab مشاوره دادن موسسه خیلی مسئولیت سنگینی نداره از این لحاظ بهتره جوری که دوستم میگفت
-
تک خوری نکنین
منم پول میخوام -
Ramos9248 پول دوست
Michael Vey منم پول دوست دارم ولی هر دو ساعت که کار میکنم یه 5 دقیقه میشینم
-
_ Reza _ یه کانال عضو شدم مصحح بخوان تو اون کانال میگن، احتمالا اواخر شهریوره. خبر میدم بهت
-
Reza-H آقا یه سوال
-
اگه شد بدی بهت رفت و شد غریبه زندگی همینه
-
-
Reza-H سلام