هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آفتو جینگیش که می گن واقعا تابستون همین طوره
️
-
حالا ان شاء الله هفته دیگه می رم شیراز
-
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
-
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
-
Hesam Galavi
برای نظام قدیم بودید یا جدید ؟
فرق کرده یکم متود -
Hesam Galavi
برای نظام قدیم بودید یا جدید ؟
فرق کرده یکم متودmahdi.ek نظام قدیم بودم ولی الان باد نظام جدید امتحان بدم
-
فرض کن یه زمانی بیای
کنکوریا ۱۴۱۰ - ۱۴۱۱ دارن اینجا حرف میزنن
و هیچ کدوم از کسایی که الان هستن نباشن
همه جدید
چه حس غریبی -
داش مایکل یه چیزی بگم؟
جدی میگما نخندی...
اگه عادت داری کنار قهوهت حتما یه چیزی بخوری باهاش، مویز رو هم امتحان کن اگه خواستی:))))
به نظر به هم نمیان ولی من خیلی دوست دارم خیلی خوب میشن کنار هم
Michael Vey
اگه شیرین خواستیاااا.... اگه چیز تلخ می خوری باهاشم یه سری کاکائو تلخا هستن کلا بدون شکرن(الان یادم نیست چه برندی داره همچین چیزی)
اونم یه سرچ بزن اگه کلا می خوای قند مصنوعی رو حذف کنی
و کلییییی هم موفق باشی -
دارن شله زرد و نون پنیر سبزی درست میکنن واسه نذری من افتادم به جونشون یه لقمه از این یکی از اون
-
لعنتیییی
صبح پا شدم دیدم گوشم دورش زرده و یه چیزای دون دون نارنجی هم داره یه عالمه
سکته کردم فکر کردم عفونتی چیزیه:))))))) -
mahdi.ek نظام قدیم بودم ولی الان باد نظام جدید امتحان بدم
Hesam Galavi
من جای شما باشم نمونه سوالا خرداد ۴۰۲ ـ۴۰۳ اول بررسی میکنم بفهمم چقدر با زمان خودم تغییر کرده... ویدیو ها جمع بندی نهایی هم داره آلا
ولی من استفاده نکردم
شما تاپیک بزنید بهتر جواب میگیرید تا اینجا بپرسید -
Hesam Galavi
من جای شما باشم نمونه سوالا خرداد ۴۰۲ ـ۴۰۳ اول بررسی میکنم بفهمم چقدر با زمان خودم تغییر کرده... ویدیو ها جمع بندی نهایی هم داره آلا
ولی من استفاده نکردم
شما تاپیک بزنید بهتر جواب میگیرید تا اینجا بپرسیدmahdi.ek ممنون
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شوخی های آیلا با من دارن وارد مرحله خطرناکی میشن کم کم:]
شوخی نبوده ...
تلافی بوده