هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چی چیو جات خالی
مه هه خوشم د نون برنجی نیا
فقط کاک وا چایی -
هکرها با سوءاستفاده از نقصهای 5G میتوانند از کاربران گوشیهای هوشمند جاسوسی کنند
گروهی از محققان یک سری نقص امنیتی در بیسباند 5G کشف کردهاند که به هکرها اجازه میدهد بهطور مخفیانه گوشیهای هوشمند را هک و از کاربران جاسوسی کنند. نقص امنیتی یاد شده مختصبه تراشهی گوشیهای هوشمند است که برای اتصال به شبکههای موبایل از آن استفاده میشود.
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، یافتههای خود را روز چهارشنبه در لاسوگاس، طی کنفرانس امنیت سایبری کلاهسیاه ارائه کردند. آنها با استفاده از ابزار تجزیهوتحلیل سفارشی به نام 5GBaseChecker، آسیبپذیریهای بیسباند تراشههای ساخت سامسونگ، مدیاتک و کوالکام را شناسایی کردند؛ تراشههای مورد بحث در گوشیهای گوگل، موتورولا، وانپلاس، اوپو و سامسونگ استفاده میشود.
محققان این پژوهش کد 5GBaseChecker را بهصورت عمومی در گیتهاب منتشر کردند تا سایر محققان برای جستجوی آسیبپذیریهای 5G از آن استفاده کنند.
حسین، استادیار ایالت پن میگوید او و شاگردانش توانستند با استفاده از باندهای آسیبپذیر 5G، گوشیها را فریب دهند و به یک برج مخابراتی جعلی متصل شوند و پس از اتصال، حملات خود را از آنجا آغاز کنند. یکی از شاگردها به نام تو میگوید ما امنیت 5G را بهطور کامل نقض کردیم و حمله کاملاً مخفیانه انجام شد.
تو، همچنین توضیح داد با استفاده از آسیبپذیریها، یک هکر خرابکار میتواند قربانی را فریب دهد و خود را بهعنوان دوست او جا بزند و پیام فیشینگ معتبر ارسال کند. سپس با هدایت تلفن قربانی به وبسایتی مخرب و ایجاد صفحهی ورود جعلی به جیمیل یا فیسبوک، اطلاعات کاربر را سرقت کند.
محققان توانستند اتصال 5G قربانی را به پروتکلهای قدیمی مانند 4G یا پایینتر منتقل کنند تا در نهایت شنود اطلاعات قربانی آسانتر شود. طبق گفتهی محققان، در زمان نگارش مقاله، آنها توانستهاند ۱۲ آسیبپذیری در بیسباندهای 5G مختلف را شناسایی و اصلاح کنند.
-
Akito تست کنکور بوده تست قلمچی هم بوده
احتمالا گزینه رو بلدن
و اینکه بچه های کانال کسایی هستن ک زیستشون متوسط رو ب بالاست
مثلا یکی از اعضا پارسال ۸۰ زده
یا آقای و و آقای ع حالا آقای د
خانم ر
ای بابااا
خلاصه کلام بله درست گفتین
شما چرا تجربی نخوندین با این همه استعداد -
-
Akito تست کنکور بوده تست قلمچی هم بوده
احتمالا گزینه رو بلدن
و اینکه بچه های کانال کسایی هستن ک زیستشون متوسط رو ب بالاست
مثلا یکی از اعضا پارسال ۸۰ زده
یا آقای و و آقای ع حالا آقای د
خانم ر
ای بابااا
خلاصه کلام بله درست گفتین
شما چرا تجربی نخوندین با این همه استعدادZahra2020 هه
تست آسونی بود البته
بین گزینه ۲ و ۴ شک داشتم ولی خب، چه عرض کنم
متاسفانه چون ریاضی ام فعالیتم به همینجا محدود میشه -
Zahra2020 پس من چ کنم که کمتر ~ 55 م
تلاشی نمی کنم هیچ
به طور معمول هم گاهی غذا نمی خورم درست
این طوری میشه که گرسنگی غالب میشه دیگه مجبورم یک چیزی بخورم اونم خلاصه خنثی ا ش می کنممامانم دوست داره چاق بشم
هعی روزگار...
ولی من خودم راضی امبشه ۶۵ همه چی ردیفه
-
Zahra2020 هه
تست آسونی بود البته
بین گزینه ۲ و ۴ شک داشتم ولی خب، چه عرض کنم
متاسفانه چون ریاضی ام فعالیتم به همینجا محدود میشهAkito
گزینه چهار رو چطور رد کردی؟ -
آکیتو نگو بلا بگو
-
هکرها با سوءاستفاده از نقصهای 5G میتوانند از کاربران گوشیهای هوشمند جاسوسی کنند
گروهی از محققان یک سری نقص امنیتی در بیسباند 5G کشف کردهاند که به هکرها اجازه میدهد بهطور مخفیانه گوشیهای هوشمند را هک و از کاربران جاسوسی کنند. نقص امنیتی یاد شده مختصبه تراشهی گوشیهای هوشمند است که برای اتصال به شبکههای موبایل از آن استفاده میشود.
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، یافتههای خود را روز چهارشنبه در لاسوگاس، طی کنفرانس امنیت سایبری کلاهسیاه ارائه کردند. آنها با استفاده از ابزار تجزیهوتحلیل سفارشی به نام 5GBaseChecker، آسیبپذیریهای بیسباند تراشههای ساخت سامسونگ، مدیاتک و کوالکام را شناسایی کردند؛ تراشههای مورد بحث در گوشیهای گوگل، موتورولا، وانپلاس، اوپو و سامسونگ استفاده میشود.
محققان این پژوهش کد 5GBaseChecker را بهصورت عمومی در گیتهاب منتشر کردند تا سایر محققان برای جستجوی آسیبپذیریهای 5G از آن استفاده کنند.
حسین، استادیار ایالت پن میگوید او و شاگردانش توانستند با استفاده از باندهای آسیبپذیر 5G، گوشیها را فریب دهند و به یک برج مخابراتی جعلی متصل شوند و پس از اتصال، حملات خود را از آنجا آغاز کنند. یکی از شاگردها به نام تو میگوید ما امنیت 5G را بهطور کامل نقض کردیم و حمله کاملاً مخفیانه انجام شد.
تو، همچنین توضیح داد با استفاده از آسیبپذیریها، یک هکر خرابکار میتواند قربانی را فریب دهد و خود را بهعنوان دوست او جا بزند و پیام فیشینگ معتبر ارسال کند. سپس با هدایت تلفن قربانی به وبسایتی مخرب و ایجاد صفحهی ورود جعلی به جیمیل یا فیسبوک، اطلاعات کاربر را سرقت کند.
محققان توانستند اتصال 5G قربانی را به پروتکلهای قدیمی مانند 4G یا پایینتر منتقل کنند تا در نهایت شنود اطلاعات قربانی آسانتر شود. طبق گفتهی محققان، در زمان نگارش مقاله، آنها توانستهاند ۱۲ آسیبپذیری در بیسباندهای 5G مختلف را شناسایی و اصلاح کنند.
-
Zahra2020
نخندین ها باشه؟
گفتم خب، شاید در اثر صانحه، چون خانمه بارداره، احتمالا بیشتر به بقیه جاهاش(مخصوصا شکم) صدمه وارد میشه تا یاخته هایی که بالای دیافراگم قرار دارن(مثلا اگه از بلندی بیوفته پایین، اول شکمش صدمه میبینه)
پس قاعدتاً یاخته های دوکی شکل تغییری نمیکنن... -
jahad_121
توی کانال زومیت نوشته بود
https://t.me/thezoomit
از معتبر ترین سایت های رسانه توی ایرانه -
Zahra2020
نخندین ها باشه؟
گفتم خب، شاید در اثر صانحه، چون خانمه بارداره، احتمالا بیشتر به بقیه جاهاش(مخصوصا شکم) صدمه وارد میشه تا یاخته هایی که بالای دیافراگم قرار دارن(مثلا اگه از بلندی بیوفته پایین، اول شکمش صدمه میبینه)
زهرا بنده خدا 2
پورعباس سرپرست سازمان سنجش: تمامی قهرمانان ورزشی دارای مدال طلا، نقره و برنز مسابقات المپیک میتونن بدون شرکت در کنکور در رشته علوم ورزشی ادامه تحصیل بدن.
منم اینو الان دیدم
Blue28
مرسی -
Zahra2020 تسحیل کننده زایمان مگه نبود؟
فقط یه خانم باردار میتونه زایمان کنه... -
Zahra2020
نخندین ها باشه؟
عه اصلا تست رو اشتباه خوندم
فکر کردم میگه کدام گزینه به درستی بیان شده -
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اجازه هست جیغ بزنم و بخندم؟
راحت باشین خودمم خندم گرفت
-
مامانم دوست داره چاق بشم
هعی روزگار...
ولی من خودم راضی امبشه ۶۵ همه چی ردیفه
Zahra2020
در حد معمولی و مناسب باشه مشکلی نیست یعنی از bma خارج نشه
منم
باید حواسم باشم عدد مناسبش نیاد
ولی با این وجود کارشناس تغذیه آزمایش م چک کرده بود بهم گفت ورزش کنم
البته به خاطر مشکل قند پیش نیاد.
خیلی تشنه می شم این تابستون احتمال قند دکتر گفت آزمایش بدم ولی خداروشکر قند مشکلی نداشت
ولی تغذیه که دید گفت بهتر ورزش داشته باشم و حواسم باشهچقدر من رعایت می کنم
چطوری از خرما و بستنی بگذرم!؟
-
فردا ک کلیپ گذاشتم ببین کیف کن
-
Zahra2020 چشم