هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
توی یه ماه میشه ۱۵ کیلو کم کرد؟
-
چرا اخبار گوش میدم ولی نمیدونم چی میگه
فک کنم گفت تربیت بدنیه فقط
نمیدونسته لابد -
️
️
️
-
چرا اخبار گوش میدم ولی نمیدونم چی میگه
فک کنم گفت تربیت بدنیه فقط
نمیدونسته لابدزهرا بنده خدا 2
پورعباس سرپرست سازمان سنجش: تمامی قهرمانان ورزشی دارای مدال طلا، نقره و برنز مسابقات المپیک میتونن بدون شرکت در کنکور در رشته علوم ورزشی ادامه تحصیل بدن.
منم اینو الان دیدم
-
-
ببین ی چیزی میگم ناراحت نشید
ولی اگر شما بوکس رو ادامه میدادی
با ی تیر دو نشون میزدی
هم ورزش و هم رشته مورد علاقه
Zahra2020 ببین بوکس تا الان مدال المپیکی نداشته تا جایی ک میدونم (زیاد پیگیر نبودم ) یه رشته سخت به حساب میاد ایران زیاد حرفه ای نیست توی این رشته ... ژیمناستیک رو من تا تیم ملی نوجوانان رفته بودم ( رشته قبلیم ) ولی واقعا همین رشته هم اگه دیده باشی تا وقتی چین و کره و ژاپن هست مدال آوردن ازش سخته ... برای همین دیگ ادامه ندادم چون توی ایران نتیجه نمیده
بوکس علاقمه امیدوارم بعدا به مدال المپیک برسم :)) دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست -
Zahra2020 نه همون ورزش منظورمه
فقط یه جایی تو کتاب سلامتون نوشته بود ماهیانه نباید بیشتر از ۵ کیلو کاهش وزن داشت... -
زهرا بنده خدا 2
پورعباس سرپرست سازمان سنجش: تمامی قهرمانان ورزشی دارای مدال طلا، نقره و برنز مسابقات المپیک میتونن بدون شرکت در کنکور در رشته علوم ورزشی ادامه تحصیل بدن.
منم اینو الان دیدم
بگو پورعباس تو بشین سرجات هرچی میکشیم تقصیر توعه
-
Zahra2020 ببین بوکس تا الان مدال المپیکی نداشته تا جایی ک میدونم (زیاد پیگیر نبودم ) یه رشته سخت به حساب میاد ایران زیاد حرفه ای نیست توی این رشته ... ژیمناستیک رو من تا تیم ملی نوجوانان رفته بودم ( رشته قبلیم ) ولی واقعا همین رشته هم اگه دیده باشی تا وقتی چین و کره و ژاپن هست مدال آوردن ازش سخته ... برای همین دیگ ادامه ندادم چون توی ایران نتیجه نمیده
بوکس علاقمه امیدوارم بعدا به مدال المپیک برسم :)) دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست_ Reza _ داداش شما که انقدر ورزشکار هستین، راهی دارین تو دو ماه ۳۰ کیلو کم کنم؟
-
بوکس علاقمه امیدوارم بعدا به مدال المپیک برسم :)) دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست
انشالله انشالله
باعث افتخاری هم استانی
-
Akito آسیب می زنه خوب نیست.
فقط 1 دونه از مسمل احتمالی ش اسیب به کلیه هست
افتادی کلیه می اره به خاطر تخریب چربی اطراف کلیه
بهتر اصولی انجام بشه
اگر سریع بشه چربی ها م که به طبعش
تخریب می شند و چربی اطراف کلیه در معرض خطر و اسیب می زنه به کلیه.دیگه حالا شدن یا نشدنش بماند.
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست
انشالله انشالله
باعث افتخاری هم استانی
-
Akito آسیب می زنه خوب نیست.
فقط 1 دونه از مسمل احتمالی ش اسیب به کلیه هست
افتادی کلیه می اره به خاطر تخریب چربی اطراف کلیه
بهتر اصولی انجام بشه
اگر سریع بشه چربی ها م که به طبعش
تخریب می شند و چربی اطراف کلیه در معرض خطر و اسیب می زنه به کلیه.دیگه حالا شدن یا نشدنش بماند.
jahad_121 منظورم با ورزش بودا
بازم خوب نیست؟
خب تا چه مقدار کاهش وزن ایمنه؟ -
-
_ Reza _ نگم بهتره
-
۹۰🫣؟
-
Zahra2020 عاه قلبم
بچهای آلاخونه هم وزنمو بلدن