هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چرا اخبار گوش میدم ولی نمیدونم چی میگه
فک کنم گفت تربیت بدنیه فقط
نمیدونسته لابد -
️
️
️
-
چرا اخبار گوش میدم ولی نمیدونم چی میگه
فک کنم گفت تربیت بدنیه فقط
نمیدونسته لابدزهرا بنده خدا 2
پورعباس سرپرست سازمان سنجش: تمامی قهرمانان ورزشی دارای مدال طلا، نقره و برنز مسابقات المپیک میتونن بدون شرکت در کنکور در رشته علوم ورزشی ادامه تحصیل بدن.
منم اینو الان دیدم
-
-
ببین ی چیزی میگم ناراحت نشید
ولی اگر شما بوکس رو ادامه میدادی
با ی تیر دو نشون میزدی
هم ورزش و هم رشته مورد علاقه
Zahra2020 ببین بوکس تا الان مدال المپیکی نداشته تا جایی ک میدونم (زیاد پیگیر نبودم ) یه رشته سخت به حساب میاد ایران زیاد حرفه ای نیست توی این رشته ... ژیمناستیک رو من تا تیم ملی نوجوانان رفته بودم ( رشته قبلیم ) ولی واقعا همین رشته هم اگه دیده باشی تا وقتی چین و کره و ژاپن هست مدال آوردن ازش سخته ... برای همین دیگ ادامه ندادم چون توی ایران نتیجه نمیده
بوکس علاقمه امیدوارم بعدا به مدال المپیک برسم :)) دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست -
Zahra2020 نه همون ورزش منظورمه
فقط یه جایی تو کتاب سلامتون نوشته بود ماهیانه نباید بیشتر از ۵ کیلو کاهش وزن داشت... -
زهرا بنده خدا 2
پورعباس سرپرست سازمان سنجش: تمامی قهرمانان ورزشی دارای مدال طلا، نقره و برنز مسابقات المپیک میتونن بدون شرکت در کنکور در رشته علوم ورزشی ادامه تحصیل بدن.
منم اینو الان دیدم
بگو پورعباس تو بشین سرجات هرچی میکشیم تقصیر توعه
-
Zahra2020 ببین بوکس تا الان مدال المپیکی نداشته تا جایی ک میدونم (زیاد پیگیر نبودم ) یه رشته سخت به حساب میاد ایران زیاد حرفه ای نیست توی این رشته ... ژیمناستیک رو من تا تیم ملی نوجوانان رفته بودم ( رشته قبلیم ) ولی واقعا همین رشته هم اگه دیده باشی تا وقتی چین و کره و ژاپن هست مدال آوردن ازش سخته ... برای همین دیگ ادامه ندادم چون توی ایران نتیجه نمیده
بوکس علاقمه امیدوارم بعدا به مدال المپیک برسم :)) دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست_ Reza _ داداش شما که انقدر ورزشکار هستین، راهی دارین تو دو ماه ۳۰ کیلو کم کنم؟
-
بوکس علاقمه امیدوارم بعدا به مدال المپیک برسم :)) دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست
انشالله انشالله
باعث افتخاری هم استانی
-
Akito آسیب می زنه خوب نیست.
فقط 1 دونه از مسمل احتمالی ش اسیب به کلیه هست
افتادی کلیه می اره به خاطر تخریب چربی اطراف کلیه
بهتر اصولی انجام بشه
اگر سریع بشه چربی ها م که به طبعش
تخریب می شند و چربی اطراف کلیه در معرض خطر و اسیب می زنه به کلیه.دیگه حالا شدن یا نشدنش بماند.
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دانشگامم قبول میشم نیازی به المپیک نیست
انشالله انشالله
باعث افتخاری هم استانی
-
Akito آسیب می زنه خوب نیست.
فقط 1 دونه از مسمل احتمالی ش اسیب به کلیه هست
افتادی کلیه می اره به خاطر تخریب چربی اطراف کلیه
بهتر اصولی انجام بشه
اگر سریع بشه چربی ها م که به طبعش
تخریب می شند و چربی اطراف کلیه در معرض خطر و اسیب می زنه به کلیه.دیگه حالا شدن یا نشدنش بماند.
jahad_121 منظورم با ورزش بودا
بازم خوب نیست؟
خب تا چه مقدار کاهش وزن ایمنه؟ -
-
_ Reza _ نگم بهتره
-
۹۰🫣؟
-
Zahra2020 عاه قلبم
بچهای آلاخونه هم وزنمو بلدن -
Akito خب همون ورزش هم باعث کم شدن وزن میشه که خب چربی ها جز اولین
های هستند که تخریب می شند
پس همین طوری نمیشه یک دفعه و سریع وزن کم کرد چون کم کردن سریع وزن اسیب می زنه
ولی اگر با برنامه و به مرور باشه ایمنی بدن در خطر نمی اُفتهباز باید با دکتر تغدیه و مربی صحبت کنید.
بدون اطلاع اقدام نکنید -
Akito فک کنم ی بار گفتین یادم موند
وای وای باید ۲۰ کیلو کم کنید
بخاطر سلامتی نه بخاطر خوش تیپ بودن تو دانشگاه
بعد در ضمن یک هفته زیر دست استاد دولتشاه باشی
کارت تمومه
-
Akito خب همون ورزش هم باعث کم شدن وزن میشه که خب چربی ها جز اولین
های هستند که تخریب می شند
پس همین طوری نمیشه یک دفعه و سریع وزن کم کرد چون کم کردن سریع وزن اسیب می زنه
ولی اگر با برنامه و به مرور باشه ایمنی بدن در خطر نمی اُفتهباز باید با دکتر تغدیه و مربی صحبت کنید.
بدون اطلاع اقدام نکنیدjahad_121 مچکرم ازتون
امیدوارم بودم تا دو ماه آینده وزنم کم کنم که ایشالا برا دانشگاه لباسام اندازم شه
باید تدبیری اندیشید...