هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آیناز ناشناس جدیدم تو بودی؟
خیلی گوگولیه🥲 -
هویججج
ولی پسرای علوم پزشکی سربازی نمیرن چه برسه به دختراشون
طرح میرن
-
من تفنگ میخواممممم
-
کیو کیو
-
خیلی چندشی اصن حالم بهم میخوره از همه چیت ://
تودلی
-
-
ma.a شورای آموزش پرورش تصویب کرده
شورای عالی انقلاب فرهنگی و پزشکیان باید تایید و ابلاغ کنن
فعلا شورا چیزی نگفته هنوز، ولی خب تقریبا میشه گفت قطعیه چون خود شورا انقلاب... پیشنهاد داده بود اینو اصلا -
S.daniyal hosseiny
خبببب بذار من بگم...
سید دانیال حسینی از نظر من؟
با شناختی که دارم فکر کنم بتونم بگم آدم "به فکر"یه... کسی که به فکر اطرافیانش هست، حواسش بهشون هست و تا جایی که می تونه مراقبشونه.اینطور به نظر می رسه یعنیآدم دلسوز و خیر خواهیه! یه مدت خیلی حرص می خورد مخصوصا از دست ما که نمی دونم الان کمتر شده یا فقط کمتر باهامون به اشتراک می ذاره ولی چیزی که اونموقع دیدم و فهمیدم این بود که خیلی از این حرص خوردنا هم حتی بر می گشت به همون خیرخواهی و دلسوزیش و یه جورایی برای بهتر شدن طرف مقابلش بود.
البته که اینا برداشت منه:)!
دیگه... اهل نوشتن و خوندنه، این نوشتن جزوی از زندگیشه و یه تیکه از شخصیتش هم شده پس اونقدری به نظر تو زندگیش مهم و تاثیر گذاره که بتونه به عنوان یه ویژگی مهم ازش تو ذهنمون بنشینه.
آدمیه که فکر کردن بلده و منطقیه.دانیال حسینی برای من فصل پاییزه و رنگی که ازش تو ذهن من هست رنگ نارنجیه
وایب آهنگی رو اگه قرار باشه بده یا من رو یاد آهنگی بندازه اون The Way It Used To Beئه.
می خواستم یه عکس بذارم که بگم وایب این عکس مثل دانیال حسینیه ولی الان دقیق چیزی به ذهنم نمی رسه... شاید یه درخت نارنگی، شاید چندتا کتاب با جلد نارنجی و یه فنجون سفید لته کنارش یا شایدم عکس یه ملوان!Anzw 18
ممنونم آیناز =)))
من تک به تک پاسخ نمیدم به جملاتت... ولی بلد باش که برام تک به تکشون مهمن. واقعا تک به تکشون... =))فکر میکنم حرص میخورم... ولی کمتر بروز میدم دیگه. حرص درونی میخورم.
اتفاقا یه هودی دارم رنگش نارنجیه. دیگه معروفم توی دانشکده. با هودی نارنجیم
ولی خب جالب بود این رنگی که تو گفتی... ب اینکه بیاطلاع بودی از این موضوع و حتی نارنجیای دیگه!و اینکه کدوم The Way It Used To Be؟ اونی که مال Mike Posnerـه؟
اون ملوان هم عجیب بود...
-
همونجور که پارسال شد
-
اگرم بخان سطح سوالاتو خیلی ببرن بالا(برای ترازدهی بهتر)
که میشه همون کنکور،منتهی تشریحی