هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@f-nalist من از سیستم تایپ تایپو خیلی بدم میاد، اینکه باید غلط رو دوباره تایپ کنی، هیچ وقت باهاش کنار نیومدم! من خودم عموما غلطم رو توی واقعیت ول میکنم و بعدا اصلاح میکنم یا کلا نمیکنم.
-
@Comrade_Bayat
تایپو چیه؟ -
@Comrade_Bayat
آره راس میگی یهو تند میزنی بعدش نگو اون کلیکت کار نمیکنه دقتتو میاره پایین -
@Comrade_Bayat
*مزخرف
من واقعا فکر میکنم هرکسی توی تایپ کردن راحتتره که به روش خودش تایپ کنه... این مقولهٔ تایپ ده انگشتی سرعت خود منو توی تایپ میاره پائینتر! -
مثلا یکی از اتفاقاتی که میوفته، مثلا... شما بخوای گ رو تایپ کنی، باید انگشت کوچیکتو پاره کنی تا برسه به گ. درحالی که خیلی انسانوار دستو برمیداری و گ رو راحت تایپ میکنی.
چرا خب خودمو جر بدم برای یه گاف =))) -
دیگه وای به وقتی که بخوای شیفتو بگیری
-
@Comrade_Bayat
*مزخرف
من واقعا فکر میکنم هرکسی توی تایپ کردن راحتتره که به روش خودش تایپ کنه... این مقولهٔ تایپ ده انگشتی سرعت خود منو توی تایپ میاره پائینتر!@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
*مزخرف
عجب
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من واقعا فکر میکنم هرکسی توی تایپ کردن راحتتره که به روش خودش تایپ کنه... این مقولهٔ تایپ ده انگشتی سرعت خود منو توی تایپ میاره پائینتر!
به نظرم با تمرین میشه به سرعتای بالا دست پیدا کرد، مثلا خود من بعید میدونم بدون تایپ ده انگشتی بتونم به این سرعتی که الان دارم(حدود 86-87 کلمه بر دقیقه فارسی، 80-81 کلمه بر دقیقه انگلیسی) برسم، یه خوبی دیگه ای هم که داره اینه از شر گردن درد آدم خلاص میشه، دیگه نیاز نیست به پایین(کیبورد) نگاه کرد و فقط به مانیتور نگاه میکنی، البته یه سریا هستن ده انگشتی تایپ نمیکنن ولی به مانیتور نگاه میکنن، نمیدونم چجور اینکار رو میکنن واقعا.
-
مثلا یکی از اتفاقاتی که میوفته، مثلا... شما بخوای گ رو تایپ کنی، باید انگشت کوچیکتو پاره کنی تا برسه به گ. درحالی که خیلی انسانوار دستو برمیداری و گ رو راحت تایپ میکنی.
چرا خب خودمو جر بدم برای یه گاف =))) -
من تو سه سال انقدر تایپ کردم به صورت چهار انگشتی تایپ میکردم سرعتمم بد نبود ولی تایپ ده انگشتی یه چیز دیگه است و سرعت رو خیلی بالاتر میبره
-
@f-nalist اصلا ده انگشتی یه چیز دیگست، آدم بعد یه مدت ناخودآگاه تایپ میکنه. توی ذهن من جای نصف کلمات رو کیبورد نیست ولی توی تایپ انگشتم خودکار میره روشون.
-
@f-nalist آره، البته کیبورد عوض کنی تا یه هفته تایپ کردن برات عذاب میشه. باز کیبوردای لپ تاپ خیلی هاشون شبیه همن، ولی کیبوردای جدا باهم تفاوت زیاد دارن(توی ارتفاع کلیدا، بحث اینکه چقدر باید فشار بیاری و ...)
-
*مزخرف
عجب
من واقعا فکر میکنم هرکسی توی تایپ کردن راحتتره که به روش خودش تایپ کنه... این مقولهٔ تایپ ده انگشتی سرعت خود منو توی تایپ میاره پائینتر!
به نظرم با تمرین میشه به سرعتای بالا دست پیدا کرد، مثلا خود من بعید میدونم بدون تایپ ده انگشتی بتونم به این سرعتی که الان دارم(حدود 86-87 کلمه بر دقیقه فارسی، 80-81 کلمه بر دقیقه انگلیسی) برسم، یه خوبی دیگه ای هم که داره اینه از شر گردن درد آدم خلاص میشه، دیگه نیاز نیست به پایین(کیبورد) نگاه کرد و فقط به مانیتور نگاه میکنی، البته یه سریا هستن ده انگشتی تایپ نمیکنن ولی به مانیتور نگاه میکنن، نمیدونم چجور اینکار رو میکنن واقعا.
@Comrade_Bayat
من خودم از اوناییام که نگاه نمیکنن.
به صورت فضایی، کیبورد و کلیدای کیبورد رو درک کردم، دستم رو هم که تکون بدم روی کیبورد میفهمم کجای کیبورده. دیگه ادامه میدم البته که به هر حال به خاطر جابجایی دست باز گاهی پیش میاد که نگاه بندازی به پائین. ولی خب خیلی کمتر.
اما در کل نمیدونم... من با تایپ ده انگشتی حال نکردم کما اینکه یادشم گرفتم و تمرینشم کردم.