هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام خوبین
سلام متشکرم از لطفتون
شما خوب هستید؟ی سوال داشتم
اگه یکی انتخاب رشته بکنه یه دانشگاهی رو هم قبول بشه میتونه ثبت نام نکنه و نره؟!بله میشه
محرومیت از کنکور نداره یا میتونه سال بعد دوباره کنکور بده؟
محرومیت سه ساله برداشته شده
فقط آقا پسرها سرباز هستن برای اینکه دوباره بتونن پشت بمونن باید دانشگاه بزن و اگه میخوان خونه بمونن دو ترم مرخصی بگیرنو اینکه این شرایط مرخصی و اینا رو هم که شنیدم انگار ثبت نام می کنن ولی یکی دو ترم همون اول مرخصی میگیرن برای کنکور بخونن شما میدونین چجوریه؟
بله میشه اینکار رو کرد و طول تحصیل امکان دو ترم مرخصی هست باید قبل شروع هر ترم مدخصی بگیرن
-
@xanom-mah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
قربونش برم ولی وقتی که من به کمترین راضی شدم ...(((:
بدونید که خدا هر کاری میکنه قطعا به نفع شماست
توکل کنید به خودش هیچکس بهتراز خدا به شما توجه نمیکنه و خیر شما رو نمیخواد...@Z-ns
پس توکل بخودش((: -
@xanom-mah داره من دانلود نکردم
-
-
@xanom-mah نه نداره منطقه یک و دوعه فقط
-
آخرین باری که وارد تلگرام شدم یازدهم بودم
مثل اینکه فاز همه اونجا فرق داره
پروفایلا بیو اسما
خیلی وقته غیر آلاخونه و شاد هیچ پلتفرم اجتماعی نبودم :))
شاد و آلا...! -
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ نه اتفاقا خوشم نیومد
هیچ کسی واقعیتش نبود
اصلا گیج شدم هیچ کسی رو نمیشناختم :))تلگرام که نباید بری واقعیت ادمارو بشناسی من کلا اکانتم زا تعداد کمی چت میکنم هزار تا کانال و دوره و آموزش هست که یع چیزی یاد بگیری
-
@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
خواهش میکنم
موفق باشید
البته من یه نکته ای هم خدمتتون باید بگمخانوم ها محدودیتی تو پشت کنکور ندارن میتونن هر چند سال خواستن پشت بمونن
البته داخل پرانتز(هر سال دارن برای پشت کنکوری ها شرایط سختی رو ایجاد میکنن که)
البته با اصرار خانواده هم کار ندارم که موافق پشت موندن فرزندشون هستن یا نه بدون اینکه برن دانشگاهدو نکته مهم
یکیش اینه که همه باید بدونن و منو برادرم خیلی بابتش اذیت شدیم بحث پشته که آقا پسرها برای بار دوم حتما باید دانشگاه رو ثبت نام کنن که سرباز نشندومیش هم اینه حق انصراف از دانشگاه یه باره
فقط یه بار میشه انصراف داد تا دانشگاه دیگه رفت و ثبت نام کرد و اگه بخواهید بار دوم انصراف بدید نمیشه باید حتما رشته تموم شه