هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حالا اصلا با این حاشیه های کارزار سربازی زنا کاری ندارما، ولی مشخصه کسایی که دارن اینهمه باهاش مخالفت میکنن و شوخی میکنن، حتی متن کارزار رو هم نخوندن، اصلا خود نویسنده کارزار نگفته اینا رو بفرستیم پادگان که، گفته به صورت امریه خدمت کنن، یعنی مثلا دو سال توی یه اداره کار کنن.
-
حالا اصلا با این حاشیه های کارزار سربازی زنا کاری ندارما، ولی مشخصه کسایی که دارن اینهمه باهاش مخالفت میکنن و شوخی میکنن، حتی متن کارزار رو هم نخوندن، اصلا خود نویسنده کارزار نگفته اینا رو بفرستیم پادگان که، گفته به صورت امریه خدمت کنن، یعنی مثلا دو سال توی یه اداره کار کنن.
Comrade حالا جالب اینه، یه نفر دیگه یه کارزار تشکیل داده در مخالفت با این کارزار و نوشته:
"آیا پیشرفت و قدرت کشور ما در این است که دختران این سرزمین به خدمت سربازی فرستاده شوند تا با دشمن مبارزه کنند و بدین ترتیب پسران از خطر بیکاری دور بمانند؟"
بعد بیست هزار نفر هم امضا کردن! یعنی یا نویسنده این کارزار و بیست هزار نفر دیگه اصلا متن کارزاره رو نخوندن، یا کم سوادن.
-
چرا من اینقدر عجولم اخه.
-
Anzw 18
ممنونم آیناز =)))
من تک به تک پاسخ نمیدم به جملاتت... ولی بلد باش که برام تک به تکشون مهمن. واقعا تک به تکشون... =))فکر میکنم حرص میخورم... ولی کمتر بروز میدم دیگه. حرص درونی میخورم.
اتفاقا یه هودی دارم رنگش نارنجیه. دیگه معروفم توی دانشکده. با هودی نارنجیم
ولی خب جالب بود این رنگی که تو گفتی... ب اینکه بیاطلاع بودی از این موضوع و حتی نارنجیای دیگه!و اینکه کدوم The Way It Used To Be؟ اونی که مال Mike Posnerـه؟
اون ملوان هم عجیب بود...
S.daniyal hosseiny
خواهش می کنم خواهش می کنماره خب می شد حدس زد
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اتفاقا یه هودی دارم رنگش نارنجیه. دیگه معروفم توی دانشکده. با هودی نارنجیم
ولی خب جالب بود این رنگی که تو گفتی... ب اینکه بیاطلاع بودی از این موضوع و حتی نارنجیای دیگهاووووو ایول به خودم پس گودرتتت
️
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینکه کدوم The Way It Used To Be؟ اونی که مال Mike Posnerـه؟
این:
-
ولی این روزا چقد قیافه و رفتارم ضایع است...
خیلی زیاد... -
طوری که یکی از هم اتاقیام هیچی نمیدونست در این مورد ولی گفت شبیه اینایی که....
و درست حدس زد! -
بحث امشبِ سر سفره هم همین بود...
و من مثلا سرگرم غذامم
ولی زهرا کاملا زل زده بود بهم و لبخند میزد -
تا عید فکر کنم تموم شد
ریاضی رو هم که اصن یادم نیسچون فکر کنم برای کل نیمسال دوم تست خاصی براش نزدم نکته و تستش شرکت نکردم آزمونای دوپینگشو نزدم و....
فیزیک خیلی زود تموم شد
زیست هم فکر کنم همون فروردین تموم شد ولی جمعبندی کلش رو نتونستم انجام بدم اصن دوپینگشو نزدم فکر کنم پایه رو حدودی خواندم دوازدهم هم کم
شیمی هم که نشستم اسماعیلی رو دیدم و با اون رفتم برای چندتا فصل هم تستهای کنکور زدم
زمین که کل سوالات کنکور سراسری+ کل نکته تست چلاجور+ نظام قدیم هم نگاه انداختم
#ناشناس