هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey خیلی عالیه
یاد بگیر و رهاش نکنبابونــــه چشممممم
-
اینکه میگن با دولینگو میشه به سطح B1 یا B2 رسید چیز خوبیه
ولی اینکه با روزی 5 الی 10 د وقت گذاشتن لااقل 12 سال طول میکشه تا تموم شه چیز بدیه :|Michael Vey من قصد دارم زبان جدید یاد بگیرم ولی نمیدونم با این دولینگو پیش برم یا کلاس ثبت نام کنم. آخه دولینگو محدودتر از کلاسه و نمیشه باهاش اونقدر حرفه ای چهار مهارت زبان رو تمرین کرد. از طرفی فرصت کلاس هم ندارم. میخوام یه جوری باشه بتونم با برنامم تنظیم کنم و دست خودم باشه روز و ساعتش ولی خب کلاس این امکان رو بهت نمیده.
شما از دولینگو استفاده کردید تا حالا و راضی بودید؟ -
افراد بسیاری چنان برای درست بودن در زندگی شان وسواس دارند که هیچ وقت واقعا زندگی نمی کنند.
melancholy +++
-
Michael Vey من قصد دارم زبان جدید یاد بگیرم ولی نمیدونم با این دولینگو پیش برم یا کلاس ثبت نام کنم. آخه دولینگو محدودتر از کلاسه و نمیشه باهاش اونقدر حرفه ای چهار مهارت زبان رو تمرین کرد. از طرفی فرصت کلاس هم ندارم. میخوام یه جوری باشه بتونم با برنامم تنظیم کنم و دست خودم باشه روز و ساعتش ولی خب کلاس این امکان رو بهت نمیده.
شما از دولینگو استفاده کردید تا حالا و راضی بودید؟E.B.BUTTERFLY
سلام
لرنیت هم خوبه
من میخوام شروع کنم باهاش -
های
میشه یکی از جزوه آناتومی قلب و عروقش قسمت خون رسانی دیواره توراکسش عکس بده؟🥲
دانشجویان-پزشکی -
f.nalist شما خدا هستین ما خبر نداشتیم؟
-
به قول بعضیا بسوزه پدر عاشقی
-
بچه ها اگه میشه سریع یه نگاه به این بندازین ...چرا گزینه ۳ درسته ؟
-
بچه ها اگه میشه سریع یه نگاه به این بندازین ...چرا گزینه ۳ درسته ؟
mr.vinyzo طبق تعریف ارنیوس اسید اونیه که H تولید میکنه، باز اونیه که OH تولید میکنه. آمونیاک مولکولیه هیچی تولید نمیکنه پس تعربف آرنیوس براش صادق نیست
-
mr.vinyzo طبق تعریف ارنیوس اسید اونیه که H تولید میکنه، باز اونیه که OH تولید میکنه. آمونیاک مولکولیه هیچی تولید نمیکنه پس تعربف آرنیوس براش صادق نیست
-
f.nalist من از خدا تشکر کردم خب
-
اگه دختری از طبقه متوسط باشی و بخوای پیشرفت کنی یا باید خیلی زیبا باشی یا خیلی زیرک. وگرنه کمرت زیر بار ادای مستقل بودن خم میشه
- نسار
@Daneshjoo
-
Michael Vey من قصد دارم زبان جدید یاد بگیرم ولی نمیدونم با این دولینگو پیش برم یا کلاس ثبت نام کنم. آخه دولینگو محدودتر از کلاسه و نمیشه باهاش اونقدر حرفه ای چهار مهارت زبان رو تمرین کرد. از طرفی فرصت کلاس هم ندارم. میخوام یه جوری باشه بتونم با برنامم تنظیم کنم و دست خودم باشه روز و ساعتش ولی خب کلاس این امکان رو بهت نمیده.
شما از دولینگو استفاده کردید تا حالا و راضی بودید؟E.B.BUTTERFLY
اگه میخوای دکتری بگیری یا داری علوم پزشکی میخونی بنظرم زبانا رو تقویت کن
خیلی بدرد بخور تره