هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعی نوتروفیل
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی حتما حتما
دعا ویژه هم می خونم
برای شما هم که قبلا گفتم تا جای که از دستم بربیاد
نیابتی زیارت انجم می دم.ببخشید قبلا اشاره کردم
چون مشخص نبود و من باورم نشده بود که واقعا می خواییم بریم مشهد خیلی یک دفعه ای شد
ببخشید می خواستم شخصی بگم بهتون
و این ویرایشش بزنم پیامم
ولی نت شد E خیلی سرعتش کم بودjahad_121
پرستو بابایی
ببخشید من می خوام بهتون پیام بدم ولی نمی تونم امکان ش هست بهم پیام بدید؟ ممنون -
الان مامانم این قابلتیو داره که بگه هم سن و سالای تو ازدواج کردن اما تو چی؟ یه سال پشت نشستی قصد ادامه تحصیل داری؟/:
-
هعی قبولیای سال قبل سیب ترش
-
تف تو همشون
-
تف تو همشون
Michael Vey
یه دیقه پی ویت رو چک میکنی ؟ -
Michael Vey
چرا؟هویججج چی چرا
مگه سایت ام اس بوک نیس؟
-
Michael Vey
یه دیقه پی ویت رو چک میکنی ؟هویججج اره
-
️
-
بچه ها ی فرهنگیان چطور بود براتون!؟
قبولی داشتیم اینجا!؟ -
Blue28 بازم به نظرم بستگی داره اون ادم مهمی هست برات یا نه
اگه هست که باهم حرف بزنید
اگه نه که دیگه هیچ -
@nazanin-mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@jahad-20 اره راست میگی مسئولیتش زیاده..
عشق میخواد ...
شاید من واقعا عاشقش نبودم@jahad-20 دانشجویی!؟
-
با اینکه دلگیرم ازت
الهی الهیییی
دنیا برات بسازهههه
الهی الهیییی
دلت به غم نبازههه -
یعنی خوشم میاد هیچوقت نه اینوریم نه اونوری
قشنگ لب مرز -
ی مدته همیشه لب چاقو راه میرم
-
دانیال لعنت بهت یکار کردی دیگه کسی واقعنیم ازدواج میکنه بچها باور نمیکنن
@danial-hosseiny -
گفتم: ما باهم چه نسبتی داریم؟
گفت: دوستیم!
نگاهش کردم. انگار دنبال واژهی نایابتری برای آن حجم از احساس سالها به طول انجامیده و پایدار میگشتم.
ادامه داد: مفهوم دوست، خیلی فراتر از تمام تعاریف و کلیشههاییست که تحت عنوان "عشق" و "رفاقت" دست به دست شده. من و تو دوستیم، یعنی حواسمان به هم هست، یعنی به هم فکر میکنیم، یعنی برای هم بد نمیخواهیم و تا جایی که در توانمان باشد خیرخواه همیم.
ما باهم دوستیم، به دور از اغراق و افراطی که در واژههای عشق و رفاقت، به انسان تحمیل شده. ما با هم دوستیم یعنی من آنقدر برای تو از خودم نمیگذرم که بعد از مدتی احساس قربانی به خودم پیداکنم و از احساسات و رفتارم پشیمان باشم، یا آنقدر افراطی تو را به قلب و جهانم نمیچسبانم که با کوچکترین فقدان و بیتوجهیات، آرامش هردویمان را بهم بریزم و از تو بیزار شوم. یعنی سعی نمیکنم خودخواهانه، تو را فقط برای خودم بخواهم و مانع و سدی برای رشد تو باشم.
ما باهم دوستیم، یعنی بلدیم چطور حال هم را خوب کنیم.
درست میگفت، فقط با او که حرف میزدم حالم خوب میشد و فقط مقابل او بدون هیچ پوسته و گارد و محافظی، خودم بودم و از هیچ چیز نمیترسیدم. فقط او بود که مرا در سختترین سنگلاخها، بیهیچ منت و توقعی همراهی میکرد و اگر خسته میشد و اگر در توانش نبود، بیهیچ تعارفی به من میگفت.
نگاهش کردم و گفتم: ما با هم دوستیم،
خندید...
خندیدم...