هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند -
تو دلم یه آتیش وحشتناکی افتاده
خیلی خیلی بد
و دارم جر میخورم تا خودمو کنترل کنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به Aqua در26 دقیقه پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این وضع اینترنت نگران کنندس، خیلی خراب و خراب تر داره میشه
یادمه قبلا هم قطعی اینترنت زیاد داشت
خیلی اعصاب خوردکن بود واقعالعنت بهت برگرد، از اون موقع رفتی نه نت عین آدم کار میکنه نه هوا خوبه
ایشالا به زودی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به Comrade درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade اسمش یادم نیست دقیق
ولی فکر کنم همین بود -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیپاسخ داده شده به Comrade درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Comrade همم...
جالب بود -
Comrade آره نسخه فارسیش شنیده بودم سر همین برام آشنا بود...
-
Comrade
Akito
اوه شاید الان منظورت از اصلش رو متوجه شدم، خب ببین درسته این موسیقی خیلی تم عاشقانه ای داره، ولی در اصل موسیقی جنگه و درباره دخترانی هست که معشوق هاشون به جنگ رفتن، ولی باز کاملا موسیقی نظامی ای هست، دقیقا مثل کاتیوشا، کلا موسیقی های نظامی اکثرا عاشقانه هستن، به ده ها دلیل، درسته سربازا نیاز به افزایش روحیه مقابل دشمن دارن، ولی باید از شکسته شدن روان خودشون زمان جنگ هم جلوگیری کنن، همینطور خیلی از موسیقی های نظامی برای مردمی سروده میشن که عزیزانشون رو فرستادن به جنگ، اکثر موسیقی های نظامی عاشقانن، حتی اکثر موسیقی های نظامی نازی ها هم عاشقانه بودن، البته استثناهای خوبی هم هست، مثلا همین ارتش سرخ زمان جنگ با آلمان یه سری موسیقی به شدت معروف غیر عاشقانه هم داشت(مثل March of the Defenders of Moscow). -
Akito سلام، منظورت رو متوجه نشدم، ولی این موسیقی به شدت معروفه و به زبان های مختلف هم نسخه های مختلف ساخته شده، حتی نسخه های فارسی هم داره. ولی در اصل یه موسیقی نظامی روسیه که نسخه اورجینالش اینه:(البته نمیشه با قطعیت گفت اورجینال، ولی خب یکی از نسخه های اصلی معتبرشه)
Polyushka Polye - Red Army.mp4حتی یه نسخه ژاپنی هم داره که قبلا فکر کنم همینجا فرستادم.
-
موقعیت؟
تختم کنار پنجره است
لباس گرم پوشیدم
زیر پتو
یکمم شعله بخاری روشنه
و صدای بارونی که میخوره به شیروانی(: -
خدایا شکرت=)))
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به Narges_ درحدود یک ساعت پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ شبتون بخیر️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به مِهردُخت درحدود ۲ ساعت پیش آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
مِهردُخت چی شد؟
حالتون خوبه؟ -
مرگ از بیخ گوشم رد شد
-
Akito حق
-
Akito چه عالی و خفنن
پست 1 از 133933