هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بچه ها اگه جایی یادم افتادین برام دعا کنید
خیلی محتاجم... -
من نمیدونم با این مهربونی بیش از اندازم چیکار کنم
طرف قبلش پنجاه تا فحش به من داده تو خیابون سلاممو علیک نمیگیره بعد من الان بخاطر وضعیت روحی روانیش ناراحتم دارم غصه میخورم -
حتی بارها تو انجمن با یکی دعوا شد بدجور
بعد وقتی میدیدم پستای تودلیشو واقعا غصه میخوردم دلسوزی هم نه غصهه
که خدایا چرا دنیا اینجوریه چرا مردمش اینجورین که انقدر اینارو ناراحت میکنن
بعد به خودم میگم اشکال نداره ریحانه همه آدما باید سختی بکشن تا رشد کنن اوناهم دارن سختیای خودشونو میکشن -
از امتحان برگشتم
یه ذره خوراکی خریدم از مغازه
بعد واقعا هم تشنه ام بود هم گشنه
یه خانومی رو دیدم معلوم بود اینجایی نیستن و پسرش فلج بود رو زمین راه میرفت و دخترش سر چراغ قرمز داشت گل میفروخت منم پول همراهم نبود
بعد نتونستم واقعا همینجوری بی تفاوت رد شم
هرچی خریدم دادم بهشون
یعنی چی بگم اخه
از این موارد زیاده
میترسم تهش این همه مهربونی کار دستم بده -
وای خدایا
اصلا نمیتونم خودمو واسه خودم توصیفکنم
بعد سر امتحان تو نوبت بودیم یکی رفت جلو
گفتم خانوم کجا؟ بفرما تو نوبت
سر نونوایی هم همین -
اون ادمی که باهاش بحثم شد پنجاه تا حرف بهم زد
اون لحظه خیلی ناراحت شدم خیلی خیلی خیلی خیلی قلبم شکست
تو دلم گفتم
امیدوارم فلج بشی امیدوارم زجر بکشی حالم ازت بهم میخوره
یک ربع بعدش
متاسفانه همین جورهم شد
نمیتونست راه بره
بعد یه خانومی اومد گرفتش اون که اینو تو این وضعیت دید زد زیر گریه ؛ دیسکش پارع شده بود
خودمم گریه ام گرفته بود بخاطر حال اون بنده خدا دلمم خنک نشد هیچ داشتم گریه میکردم من کف دست بو نکرده بودم اینجوری میشه که -
اون ادمی که باهاش بحثم شد پنجاه تا حرف بهم زد
اون لحظه خیلی ناراحت شدم خیلی خیلی خیلی خیلی قلبم شکست
تو دلم گفتم
امیدوارم فلج بشی امیدوارم زجر بکشی حالم ازت بهم میخوره
یک ربع بعدش
متاسفانه همین جورهم شد
نمیتونست راه بره
بعد یه خانومی اومد گرفتش اون که اینو تو این وضعیت دید زد زیر گریه ؛ دیسکش پارع شده بود
خودمم گریه ام گرفته بود بخاطر حال اون بنده خدا دلمم خنک نشد هیچ داشتم گریه میکردم من کف دست بو نکرده بودم اینجوری میشه کهGharibe Gomnam یا خدا نفرینت چ زود گرفته
-
بیدار شدم
گروه کلاسی ترکیده
یه چند تا رو خوندم بعدم خسته شدم
رفتم پیام آخر -
-
از طرفیم دوست دارم همین فردا امتحان بدیم تموم شه بره
️
-
Anzw 18 لایق این قهرمانی بودن
میدونی خیلی یه سرمربی تیم هم بستگی داره
الان پاریسن ژرمن رو نگاه اون سری که به فینال چمپیونزلیگ اومدن همه بلا استثنا میخواستن ببازه ولی امسال اصن یه شخصیت دیگه داره تیمشون
مجتبی جباری واقعا آدم حسابیه
فکر کنم موقته ولی خب در هر حال دمش گرمRamos9248
و بخش زیباااای ماجرا این بود که این استقلالی که الان قهرمان جام حذفی شد، رفت آسیا و همین چند وقت پیشم مرحله گروهی رو صعود کرد، ضعیف ترین استقلال چندسال اخیره و لنگیا ههیییییییچ غلطی نتونستن بکنن(البته که یه افتخار کسب کردن که برای بار دوم چهارتایی شدن. دسسست بزنید به افتخارشون)
ببین من انقدرررر از فوتبال بی خبرم که اولش که جباری رو دیدم فکر کردم سرمربی ملوانه
پاریس رو من همچنان دوست ندارم ببره=)
هرچند واقعا فوق العاده ظاهر شد ولی خب باز ازش خوشم نمیاد اصلا و مرحله قبلم صرفا برا حذف آرسنال خوشحال بودم=)))) -
Anzw 18
حق
البته بدون نسکافه بیدار موندم
یه نصفه ظهر خورده بودم هنوز اثرش هست -
زهرا بنده خدا 2
دمتتتتت گرم -
در انتظار جواب استاد
️
-
برم پی کارام
با این بچه های کلاس هرچیزی ممکنه -
وایی
این بچه ها چقد قشنگ میخوننننن
بین همه عشقای دنیا
عشق است اباالفضل
پور علوی فاتح دل ها
عشق است اباالفضل -
برم دیگههه
-
بچهایی ک تا این لحظه نهایی دادین ی سوال دارم
سطح امتحانا نسبت به پارسال چطور بوده؟
من عجایب الخلقه هایی میبینم ک میگن از آسون تر شدن
میخام ببینم واقعیت چیه
_ Reza _
M.Shajarian
._.Zahra.K
مستر ک رشتت ریاضیه توام نظر بده اگ دیدی نتونستم تگت کنم
Hg L 0
نقطه
و بقیه@د-ژ-م سلام
به نظرم خیلی واضح تاثیر 60 درصد داره خودش رو نشون میده
نمیشه سطح امتحان رو اینطوری بسنجیم که وقتی اومدیم بیرون و چند روز از امتحان گذشت بهش فکر کنیم که آره ای بابا این که با این که از پارسال سخت تر بود ولی کلا که بازم میشد توش نمره ی بالای 19 گرفت
باید با زمانی بسنجیمش که با استرس نشستیم سر جلسه و نمیدونیم انتظار چی رو میکشیم
در نتیجه به نظر من
دینی از پارسال سخت تر بود حدود 2 نمره سوال ابهام داشت که کتابم بهت میدادن نمیتونستی راحت چیزی که مدنظر طراح هست رو پیدا کنی. 2نمره یعنی اگه از دستش بدی در بهترین حالت 18 میشی
ادبیات چون من تجربه نهایی یازدهم رو برای ولین بار داشتم و پارسال واقعا سوالا خاص بودن نمیگم سخت نبود چرا سخت بود ولی اگر حسابی کار میکردی راحت میتونستی نمره ی بالای 19 داخلش بگیری ولی سطحش از پارسال سخت تر بود"نقطه کور زیاد داشت"
فیزیک هم از پارسال سخت تر بود میگم 2 روز بعد امتحان بری نگاه کنی سوالا رو شاید بگی عه اینا که اوکی بودن ولی میگم دقیقا باید مطابق با روز امتحان سختی یا آسونی رو بسنجی تو فیزیکم 2 تا سوال تشریحی داشتیم که حدود 2 نمره از امتحان رو کاری میکرد که سخت بگیری
سلامت و هویت: سلامت سخت بود واقعا از همیشه سخت تر بود...اما هویت ریزه کاری داشت میطلبید حداقل دو دور کتابو خونده باشی اگه میخواستی بالا 19 بگیری
زبانم تا یادم نرفته
عموما میگن گرامر خوبی داشته ولی باید بگم اینطور نیست من چندین سال هم کلاس زبان رفتم هم حسابی تو این درس اوکی بودم ولی تو بخش گرامر جملات به هم ریخته ترکیبی از حداقل3 گرامر بودن که کارو واقعا پیچیده میکنه
رایتینگ هم که به شدت طولانی بود و صبر زیادی میطلبید