هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@2076 ایشالا که میرسه
مرسی🥲
-
من نمیخوام مثل شما بشم.
نمیخوام شبیه شما ادامه بدم.
نمیخوام از چیزی که شما خوشتون میاد بیام.
منم علایق خودمو دارم.
سلیقه خودمو دارم.
منم حق انتخاب دارم.
چیزی که من میگم زیباست! شما درکی نسبت به زیباییش ندارید. باشه منم مشکلی ندارم ولی دلیل نمیشه که چون شما معتقدید زیبا نیست منم همینو بگم!
زاویهی دید من به دنیا با زاویهی دید شما فرق داره!بپذیرید!
لطفا بپذیرید و تنهام بذارید -
نمیدونم چطوری شروع کنم استرس نتایج نمیزاره برم سمت کتابا
اونایی که پشت کنکور موندن چطوری شروع میکنن ؟ کی ؟با چه کتابی ؟اصلا کی میفهمیم که باید دوباره بخونین ؟منتظر نتایج موندین یا...!؟
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
Akitoدیگه کسی به ذهنم نمیرسه
@همه اونایی که پشت موندناگه یه سال برم دانشگاه و سال بعد مرخصی بگیرم یعنی اون یه سال فاصله باعث نمیشه همه چی یادم بره ؟
@2076 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونایی که پشت کنکور موندن چطوری شروع میکنن ؟ کی ؟با چه کتابی ؟اصلا کی میفهمیم که باید دوباره بخونین ؟منتظر نتایج موندین یا...!؟
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
@همه اونایی که پشت موندناگه یه سال برم دانشگاه و سال بعد مرخصی بگیرم یعنی اون یه سال فاصله باعث نمیشه همه چی یادم بره ؟
من دوازدهم مشاور داشتم ،سال پشت کنکور هم رفتم با همون برنامه ریختم و شروع کردم ،ولی جدا شروع سخته
بعد چند ماه برمیگردی ب. درسو...
ولی موقعی شروع کردم ک رتبه ها اومد ،تا قبلش قشنگ استراحت کن ذهنتو از رتبه دور کن
بعد ببین چی میشه و تصمیم بگیر
انتخاب رشته هم کردم جهت اینکه ببینم چی میشه چون لب مرز بودم
ولی نشد
یادت میرهالان مطالب کنکور مگه تو ذهنته؟
ب طور کلی بزار رتبه ها بیاد خوب فکراتو بکن تصمیم تو بگیر و اگر خواستی بمونی،مشکلاتی ک سال پیش داشتی رو یادداشت کن ک تکرار نکنی
️
-
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
@2076 سلام وقتت بخیر
استرس نداشته باش صبر کن این یکی دو روز نتایج بیاد اگه شانس داشتی برای اون رشته ای ک مدنظرته پیگیرش شو اگه دیدی خیلی پرته رتبه ات بیخیالش شو ...
اگه خستگی کنکور قبلی تو تنت مونده هنوز و نیاز به استراحت بیشتر داری میتونی تا مهر استراحت کنی بعدش شروع کنی اگه نه میتونی کم کم با ساعت مطالعه پایین شروع کنی ..
و اینکه اون استراحته ک الان گفتم خیلی مهمه الکی جوگیر نشی بعد دیگ اون آخرا جا بزنی چون اونموقع دوران طلایی مروره و برابری میکنه با طول سال و کل مطالبی ک خوندی
اگه قسمت بود پشت بمونی سعی کن کمالگرا نباشی مثل من و برنامتو جوری بچینی ک تمومش کنی یه برنامه کوتاه مدت هفتگی و روزانه یه برنامه سالانه ک دید کلی داشته باشی به خودت
امیدوارم هرچی ک به صلاحته اتفاق بیفته موفق باشی -
JuDi
گوش نمیدن د خاب -
Blue28
0-0ftm
_ Reza _
lO_Ol
Michael Vey
هویججج
Zahra2020
@2076 سلام
راستش من اصلا الگوی مناسبی برای یه پشت کنکوری به حساب نمیام
پس شرمنده ام که نمیتونم راهنمایی کنم -
روز پزشک رو به پزشک بدون سهمیه، پزشک بدون رانت، شاگرد اولهای دبیرستانی که معدلشون از ۱۹ پایین نیومد، بچههایی که بخاطر استرس امتحانا IBS گرفتن، چاق شدن، بدقواره شدن، قید تفریح رو زدن و بچههای پایین شهر که خواستن با پزشکی دست پدرمادرشون رو بگیرن،
تبریک میگیم.️
-
دارم تجزیه میشم از گرمااااااااا
-
دارم تجزیه میشم از گرمااااااااا
Michael Vey قائم شهر بودین؟
-
شهریور منی، آرام و خنک و بوسیدنی