هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Venus655
-
یه خبری در مورد ترازها به دستم رسیده حتی به خاطر همین موضوع کارنامه ها رو تا الان ندادند
فقط در همین حد بدونید که وقتی کارنامتون اومد اگه رتبتون بیشتر از انتظارتون شد اصلا نگران نشید@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه خبری در مورد ترازها به دستم رسیده حتی به خاطر همین موضوع کارنامه ها رو تا الان ندادند
فقط در همین حد بدونید که وقتی کارنامتون اومد اگه رتبتون بیشتر از انتظارتون شد اصلا نگران نشیداونوقت چطور ؟
-
فقط در همین حد بدونید که وقتی کارنامتون اومد اگه رتبتون بیشتر از انتظارتون شد اصلا نگران نشید -
@mr-vinyzo
یکم بیش تر از حد انتظار میشه -
اگه هم ترازی نکردن پس چرا دیر تر
-
فقط در همین حد بدونید که وقتی کارنامتون اومد اگه رتبتون بیشتر از انتظارتون شد اصلا نگران نشید@Hamid-s چرا نگران نشیم؟
-
سکته میکنیم
-
@Hamid-s در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فقط در همین حد بدونید که وقتی کارنامتون اومد اگه رتبتون بیشتر از انتظارتون شد اصلا نگران نشیداونوقت چطور ؟
پرستو بابایی
نگرانی که هست
منظورم این بود حالتون رو کنترل کنید -
Blue28 من کلا آدمایی که بحث میکنن رو دوست دارم، entp ها هم عموما زیاد بحث میکنن، بخاطر همین باهاشون حال میکنم.
@Comrade_Bayat آرههههه.ولی جدا از این خیلی پاینننن
-
دهنم خشک شد
باز استرس گرفتم
خدایا من نمی خوام بهش فکر کنم ،باشه ؟ -
آقا اصلا مشکل از حرف من بود
باید اینطور نمیگفتم -
دهنم خشک شد
باز استرس گرفتم
خدایا من نمی خوام بهش فکر کنم ،باشه ؟پرستو بابایی بهش فکر نکن نسترن
خودتو سرگرم کن تو این چند روز -
به به ب این تیم