هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بنظرتون اگه خانم مدیر رو آن فالو کنم ناراحت میشه میاد تودلی میذاره میگه «کسی که فالو میکنی نوتیفش میاد، آنفالو میکنی هم نوتیفش میاد»؟
-
Akito
شما پسرید؟
اگه اره
که افرین به خونوادتون -
@AmirBarsam عااا
️
ترکیب محسن لرستانی و هایده، معین و ابی، شادمهر و ابراهیم تاتلیس اصن یه چیزایی میزنن
️
یارو گفته بود خواهشا ایرانیا عه هوش مصنوعی استفاده نکنن چون یه سوالایی میپزسن و یه چیزایی مخوان که سرورامان دارن میسوزن
Matin Mousavi 1
یه جوک بود میگفت خارجیه یه ربات ساخته بود و جایزه گذاشته بود که هر کسی تونست سوال بپرسم از این ربات و ربات نتونه جواب بده براش جایزه نقدی داریم بعد یه ایرانی تونسته بود کاری کنه که این رباته نتونه جواب بده
سازنده ربات ازش میپرسه چه سوالی پرسیدی که ربات نتونست جواب بده، میگه که اول ازش پرسیدم چه خبر؟ دیدم هیچی نمیگه، دفعه دوم پرسیدم دیگه چخبر؟ دیدم خاموش شد -
@AmirBarsam همه جای دنیا این داستان هست، طرف یه موسیقی عاشقانه گذاشته بود با صدای هیتلر و موسولینی
.
-
بنظرتون اگه خانم مدیر رو آن فالو کنم ناراحت میشه میاد تودلی میذاره میگه «کسی که فالو میکنی نوتیفش میاد، آنفالو میکنی هم نوتیفش میاد»؟
-
Matin Mousavi 1
یه جوک بود میگفت خارجیه یه ربات ساخته بود و جایزه گذاشته بود که هر کسی تونست سوال بپرسم از این ربات و ربات نتونه جواب بده براش جایزه نقدی داریم بعد یه ایرانی تونسته بود کاری کنه که این رباته نتونه جواب بده
سازنده ربات ازش میپرسه چه سوالی پرسیدی که ربات نتونست جواب بده، میگه که اول ازش پرسیدم چه خبر؟ دیدم هیچی نمیگه، دفعه دوم پرسیدم دیگه چخبر؟ دیدم خاموش شد@AmirBarsam عا شنیدم اینه
الان میرن با هوش مصنوعی چت مکنن
️
-
یعنی نمی تونم نیم ساعت از گوشی دور باشم سریع میرم سمتش چک می کنم
-
@AmirBarsam عا شنیدم اینه
الان میرن با هوش مصنوعی چت مکنن
️
-
DexterMoreRight در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k
اتفاقا چون رو انسان شناسیم کار کردم نمیتونم تورو بشناسم ...
انسان شناسی خوندم نه چیز دیگه شناسیدیگه داری زیاد حرف میزنی=)
-
@2076
فک و فامیل که هیچ وقت قبول نمی کنن ی سری چیزا واقعا بهشون ربطی نداره
تو باید سعی کنی کمتر اهمیت بدی و قبول کنی ک واقعا ربطی و حتی تاثیر نداره:) -
Akito
شما پسرید؟
اگه اره
که افرین به خونوادتونزهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما پسرید؟
اگه اره
که افرین به خونوادتونمچکرم از لطفتون
ولی خب اونقدرا هم بچه خوبی نیستم
قبل از اینکه بفهمم بابام اومد ظرفارو شست
و خب وقتی بابام میره سراغ ظرفا، هیچ روشی وجود نداره که بشه منصرفش کرد... هیچ روشی:/ -
@Venus655 خب هیچکس از آن فالو شدن خوشش نمیاد...
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما پسرید؟
اگه اره
که افرین به خونوادتونمچکرم از لطفتون
ولی خب اونقدرا هم بچه خوبی نیستم
قبل از اینکه بفهمم بابام اومد ظرفارو شست
و خب وقتی بابام میره سراغ ظرفا، هیچ روشی وجود نداره که بشه منصرفش کرد... هیچ روشی:/ -
Akito به نظرم عکس خودتو بزار رو پروفایل، اونجوری از صد متری هم اکانتت رو ببینن کسی شک نمیکنه که پسری یا نه.
@Comrade_Bayat خب پس چرا کسی به تو شک نمیکنه؟
آها راستی اسمت تو پروفایلت نوشته -
ولی باز عجیبه همین عکس پروفایلی که داری هم به نظرم کاملا نشون میده پسری. نمیدونم چرا بعضیا شک میکنن.
@Comrade_Bayat مسئله ظرف شستنه:/
ولی تعجب میکنم بچهای اینجا ازم تعجب میکنن
تو فامیل ما تقریبا همه مردا هم ظرف میشورن...