هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خیلی دلم میخواد خودمو تغییر بدم ولی نمیدونم چطوری باید شروع کنم و اصلا از کجا باید شروع کنم....
-
ساده بودم مثه آینه، تا تو عاشقانه بودی
فقط از تو مینوشتم، تا تو شاعرانه بودی -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ما فقط خونمون جلو در ورودی دوربین دارع با پارکینگ
ما تو راه پله ها و راه رو هامونم همش دوربینه
خدا رحم کرده داخل اتاقا و حمام دوربین نیس
این سبک از زندگیو هیچ وقت دوس نداشتم
خونه خودم تو آینده هیچ دوربینی نمیذارم -
Blue28 از کی شروع میشه امتحاناتون؟
بخونی هم نمیشه نیفتی؟
نگران نباش بخونبابونــــه از ۱۷ام
نمیدونم امیدوارم نیفتم ولی ترم ۲ کلا همه ترم بالاییا و اینا میگن خیلی ترم سنگینیه🥲🥲🥲 -
Blue28 چون بعد امتحان که برمیگردم یه ۶ ساعت تقریبا میخوابم یطورایی تا دو سه روز با اینکار میتونم تحمل کنم و بعدش اره اینطور ک میگی میشم ولی تا اونموقع امتحان رو دادم ... هرچقدر خوابت بیشتر باشه تعدادش مطلب رو راحتر میشه حفظ کرد و تثبیت کرد مثل یع save کردن میمونه باورت میشه الان هویتو مثل کسی که از اول سال خونده تو یکی دو روز اینطور جمع کردم و حتی حس فراموش کردنشم ندارم چون ذهنم اینطور القا میکنه که انگار چند روز فرصت خوندن داشته
خیلی باحاله
-
Blue28
سلام انگاری تولدته
خیلی خیلی مبارک باشه
امیدوارم بتونی شاد تر زندگی و در زمینه ی تحصیلی خودت موفقیت های زیادی رو کسب کنی -
Blue28
تولدتون مبارک باشه
ان شاءالله که سال به سال حالِ دلت خوب تر بشه و به رویاهات نزدیک تر...زهرا بنده خدا 2 خیلی ممنونم زهرای عزیزم🥲🥲
️
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 فک کنم امروز تولدت بوده
تولدت مبارک باشه
امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و زود زود روال باشی و همچنین این سال جدید هم پر از اتفاقات خوب باشه براتمرسییییی امیر بردیا راموس🥲
️
انشالاهنوز ABR رو یادته
-
Anzw 18 حسودیم شد یه دختر از من بیشتر فوتبال حالیشه
دلم خوشه طرفدار استقلالم الان با پرسپولیسیا کل کلم میشه میگم قهرمان آسیا شدید بیدارم کنید اینو ازم بگیرن دیگه حرفی ندارم
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18 حسودیم شد یه دختر از من بیشتر فوتبال حالیشه
دلم خوشه طرفدار استقلالم الان با پرسپولیسیا کل کلم میشه میگم قهرمان آسیا شدید بیدارم کنید اینو ازم بگیرن دیگه حرفی ندارم
از اونجایی ک هر سال هر سال جام به دستیم
فعلا امسال جام دستتون بگیرید
به دلتون نیاد
گناهه -
بابونــــه از ۱۷ام
نمیدونم امیدوارم نیفتم ولی ترم ۲ کلا همه ترم بالاییا و اینا میگن خیلی ترم سنگینیه🥲🥲🥲Blue28 به حرف بقیه گوش نده
بخون من خودمم از ۱۸ ام امتحانام شروع میشه
دارم سعی میکنم هر روز بخونم که نتیجه ی مطلوب بگیرم
انشاالله موفق خواهیم شد -
Succinate آمار...
واقعا مزخرفه -
Blue28
تولدت مبارک آبی.
موفق ترین باشی.
-
بخدا که من سال کنکورمم انقدر درس نخوندم 🦦