هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ترسناکه ولی خب دوستام میپذیرنم
-
@Venus655 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من کلاس هشتم شب قبل امتحان انشا یه خواب در مورد امتحان دیدم و صبح که بیدار شدم و رفتم سر جلسه تا پایان امتحان هر چی تو خواب دیده بودم اتفاق افتاد
من خواب یه نمره ای ببینم واقعا اون درس همون نمره رو می گیرم
یا مثلا خواب دیدم علوم شدم 18 ولی بعد خواب نمرات ریاضی میاد می بینم شدم 18Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من کلاس هشتم شب قبل امتحان انشا یه خواب در مورد امتحان دیدم و صبح که بیدار شدم و رفتم سر جلسه تا پایان امتحان هر چی تو خواب دیده بودم اتفاق افتاد
یا مثلا خواب دیدم علوم شدم 18 ولی بعد خواب نمرات ریاضی میاد می بینم شدم 18مثلا این ترم خواب دیدم یه درسی 19.5 شدم و واقعاا همین شد با اینکه میگفتن اصلا خوب نمره نمیده و نمیشه
واقعا حال کردم -
Blue28
@danial-hosseiny
@Comrade_Bayat
نظرتون در مورد حس شیشم یا خوابایی که اتفاق های مهم رو پیش بینی میکنه بگین :)))
اگه دلیل علمی هم بیارین خیلی خفن میشه@Sally نمیدونم واقعا، نظر خاصی ندارم، به نظر من این که یه چیز رو پیش بینی و .. کنیم خرافاته و واقعیت نداره(کلا به این دست چیزا مثل پیش گویی، جادو و ... اعتقاد ندارم)، ولی به نظرم ممکنه یه اتفاقایی بیفته که شبیه پیش بینی باشه، حالا اینا نظر منه و مبنای علمی نداره: شاید ممکنه یک نفر یه رفتاری بکنه و یه حرفایی بزنه که بشه ازش فهمید یه اتفاق بد مثل مرگ یکی از عزیزانش اتفاق افتاده، ولی تو اون لحظه متوجه نشی ولی وقتی خوابی مغزت اون چیزارو تحلیل کنه و تو خوابت بیاره.
-
یا مثلا خواب دیدم علوم شدم 18 ولی بعد خواب نمرات ریاضی میاد می بینم شدم 18 -
Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate وقتی تو خواب یه قسمت از جزوه رو میخونی
بعد بیدار میشی میبینی باید واقعی بخونیشمن شبای امتحان اینجوریم وسط خواب میگم فلان چیز چی بود؟بعد جواب میدم تو خواب می بینم بلدم میره ادامه خواب
-
گربه کردن ....
حالتان را بهتر میکند
خیلی از افراد گریهکردن را احساس بدی میدانند که حالشان را بدتر میکند؛ اما در واقع گریهکردن کمک میکند حالتان بهتر شود. اشکهای عاطفی، هورمونهای استرس را آزاد میکنند و وقتی گریه میکنید سطح استرستان پایین میآید که کمک میکند بهتر بخوابید و سیستم ایمنیتان تقویت میشود. وقتی بعد از گریهکردن هورمونهای استرس بدنتان را ترک میکنند شما باید احساس بهتری داشته باشید و حالتان از قبل بهتر شود. -
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate نمره کسی جالب نیست والا فکر کنم
دانشگاه و مدرسه گیر یه سری معلم اینا عقده ای افتادیم
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate نمره کسی جالب نیست والا فکر کنم
دانشگاه و مدرسه گیر یه سری معلم اینا عقده ای افتادیم
آخرشم هیچ و پوچه .
-
@Sally نمیدونم واقعا، نظر خاصی ندارم، به نظر من این که یه چیز رو پیش بینی و .. کنیم خرافاته و واقعیت نداره(کلا به این دست چیزا مثل پیش گویی، جادو و ... اعتقاد ندارم)، ولی به نظرم ممکنه یه اتفاقایی بیفته که شبیه پیش بینی باشه، حالا اینا نظر منه و مبنای علمی نداره: شاید ممکنه یک نفر یه رفتاری بکنه و یه حرفایی بزنه که بشه ازش فهمید یه اتفاق بد مثل مرگ یکی از عزیزانش اتفاق افتاده، ولی تو اون لحظه متوجه نشی ولی وقتی خوابی مغزت اون چیزارو تحلیل کنه و تو خوابت بیاره.
-
یه مدتی که خیلی احساس تنهایی وحشتناکی هم داشتم، یه شب خواب دیدم که رفیقم رفته مسافرت و به من نگفته.
توی خواب رفتم دنبالش و پیداش کردم🤌
یه خونه اجاره کرده بود. رفتم تو. منو با کلی جیغ و داد بیرون کرد و کولیبازی درآورد و اینا.
و من توی خواب کلی گریه کردم از دستش. کلی... واقعا...
صبح که بیدار شدم. میدونستم خواب دیدم. پیامش دادم و بهش گفتم پامیشی بدون اینکه به من بگی میری مسافرت؟!اصن من نمیومدم. ولی تو نباید به من بگی؟ بعد نه تنها خجالت نمیکشی بلکه سرمم جیغ میزنی؟
و اون زد به اون درش که برو ولم کن بابا بندال.
و منم بهش گفتم که من که میدونم تو یه کاری داری میکنی که من این خوابو میبینم.
برو توی خلوتت از کارای خودت خجالت بکش.
بعد عصر و اینا اعتراف کرد که دیروزش رفته یه همچین حرکتی زده و به من نگفته -
Succinate وای حالا من بچه ی یکی از فامیل رو خواب دیدم تو خواب اسمش نیایش بود
من حتی جنسیت بچه رو هم نمیدونستم به کسی چیزی نگفتم وقتی بچه به دنیا اومد شنیدم اسمش رو گذاشتن نیایش
من حتی جنسیت بچه رو هم نمیدونستم به کسی چیزی نگفتم وقتی بچه به دنیا اومد شنیدم اسمش رو گذاشتن نیایش
برگاممم
من یدفعه خواب دیدم رفتیم مهمونی و تو اون مهمونی یه فامیل فوت شده بود
گفتم عه شما مرده بودی اینجا چیکار میکنی خودم اومدم سر ختم اینا
گفت اومدم سر بزنم بعدش باید برگردم
اون شب از ترس خوابم نبرد واقعا -
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یا مثلا خواب دیدم علوم شدم 18 ولی بعد خواب نمرات ریاضی میاد می بینم شدم 18مثلا این ترم خواب دیدم یه درسی 19.5 شدم و واقعاا همین شد با اینکه میگفتن اصلا خوب نمره نمیده و نمیشه
واقعا حال کردم -
گریه کردن...
آرامش را برایتان به ارمغان میآورد
وقتی گریه میکنید سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما فعال میشود. سیستم عصبی پاراسمپاتیک به بدنتان کمک میکند غذا را بهتر گوارش کرده و بهتر استراحت کنید. هر علامتی از استرس، مثل معده درد و بیقراری میتواند بعد از چند دقیقه گریهکردن تسکین پیدا کند. -
برگاممم
من یدفعه خواب دیدم رفتیم مهمونی و تو اون مهمونی یه فامیل فوت شده بود
گفتم عه شما مرده بودی اینجا چیکار میکنی خودم اومدم سر ختم اینا
گفت اومدم سر بزنم بعدش باید برگردم
اون شب از ترس خوابم نبرد واقعا -
@Sally نمیدونم واقعا، نظر خاصی ندارم، به نظر من این که یه چیز رو پیش بینی و .. کنیم خرافاته و واقعیت نداره(کلا به این دست چیزا مثل پیش گویی، جادو و ... اعتقاد ندارم)، ولی به نظرم ممکنه یه اتفاقایی بیفته که شبیه پیش بینی باشه، حالا اینا نظر منه و مبنای علمی نداره: شاید ممکنه یک نفر یه رفتاری بکنه و یه حرفایی بزنه که بشه ازش فهمید یه اتفاق بد مثل مرگ یکی از عزیزانش اتفاق افتاده، ولی تو اون لحظه متوجه نشی ولی وقتی خوابی مغزت اون چیزارو تحلیل کنه و تو خوابت بیاره.
@Comrade_Bayat
من میتونم برات خاطراتی رو روایت کنم که یه جورایی به این چیزی که میگی شک کنی... و بیشتر بیای به این سمت که اونچیزایی که لزوما در چارچوب علمی درک نمیشن، نمیتونن خرافه باشن. -
Succinate وای
کلا هر کی می میره تو فامیل و آشنا خوابشو می بینم حتماا
-
گریه کردن...
هیجاناتتان را تعدیل میکند
گریهکردن را اغلب با احساسات منفی مرتبط میدانیم، مثل اندوه و تنهایی و خشم؛ اما انسان وقتی احساس ترس، شادی و نگرانی میکند نیز گریه میکند. به همین دلایل گریهکردن میتواند کمک کند از نظر هیجانی تعدیل شوید. -
@Comrade_Bayat
من میتونم برات خاطراتی رو روایت کنم که یه جورایی به این چیزی که میگی شک کنی... و بیشتر بیای به این سمت که اونچیزایی که لزوما در چارچوب علمی درک نمیشن، نمیتونن خرافه باشن.@danial-hosseiny میگم نظر شخصی خودمه، ولی برای اینکه بفهمی من رو کسی نمیتونه قاننع کنی
: این چیزایی که میگی رو هم از خیلی ها خیلی شنیدم، شاید هم درست باشن نمیدونم، ولی باید کامل از شرایط و همه چیز اون موقع که شاید حتی خودشون هم یادشون نیاد آگاه باشم تا بتونم کامل باور کنم.
-
من مثلا میدونم که توی اتاقم یه از ما بهترونی هست که منم باهاش مشکلی ندارم کنار همدیگه زندگی داریم میکنیم.
ولی خب نمیتونم اینو به تو ثابت کنم
️