هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist تو که یبار یه تاپیکو با وویس جواب دادی صدات خوب بود
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist
من صدات رو گوش دادم صدات خیلی خوبهجدی میگین؟ اخه بعضی افراد نزدیک میگن صدات آزار دهنده اس و میره رو مخ
-
سر میکروب شناسی هم انقد اسماش سخت بود
که هنوز موندم بچه های آزمایشگاه با میکروب و انگل و قارچ و باکتری چه میکنن
زهرا بنده خدا 2 چه میکنید واقعا؟
بعد من سرماخورده بودم مریض بودم اسما هم هیچ جوره تو ذهنم نمیرفت گفتم تستیه دیگه هرکدوم اشنا بود میزنم
رفتم سر امتحان همه ی گزینه ها اشنا بود
دوستم گفت من ده پونزده تا شانسی زدم هر ده پونزده تاش غلط -
خدایا خودت حواست به آثار باستانیامان باشه حین مرمت خراب نشن....
-
هویججج ای وای
خیلی صداتونم گرفته
حسابی چیزا گرم و اب جوش عسل بخورید زودتر بهبود پیدا کنید🩵 -
@jahad-20
-
@f-nalist آره ببین یچی بگم بهت.من اگر بهم بگن یچیتو میتونی عوض کنی احتمال ۹۹ درصد صدام باشه.با اینحال یروز تصمیم گرفتم یپذیرم شاید صدام اونقدام بد نیست.خب دنیا به ادمای صدا ناخوب هم احتیاج داره
و فککنم مشخصه
مثلن چنتا تاپیکو وویس گرفتم جواب دادم
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بده -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@f-nalist آره ببین یچی بگم بهت.من اگر بهم بگن یچیتو میتونی عوض کنی احتمال ۹۹ درصد صدام باشه.با اینحال یروز تصمیم گرفتم یپذیرم شاید صدام اونقدام بد نیست.خب دنیا به ادمای صدا ناخوب هم احتیاج داره
و فککنم مشخصه
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بدهBlue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و فککنم مشخصه
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بده
جوابو که حتما واسه آگاهی شخصی پرسیدم
-
این پست پاک شده!