هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
انقد همیشه تستی امتحان دادیم دانشگاه
که این ترم اخر تئوری مدیریت گفت نه من تشریحی میگیرم جزوه ام نداد گفت رفرنس بخونید
مردددددد اخه برای یه واحدی که هیچوقت به کارم نمیاد؟
ماهم رفتین اینور اونور مباحث و جزوه پیدا کردیم
بعد من یادمه اصلا سوال یه چیز دیگه پرسیده بود من پنج خط پر راجب چیزی که خودم دوست داشتم توضیح دادم -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist آره ببین یچی بگم بهت.من اگر بهم بگن یچیتو میتونی عوض کنی احتمال ۹۹ درصد صدام باشه.با اینحال یروز تصمیم گرفتم یپذیرم شاید صدام اونقدام بد نیست.خب دنیا به ادمای صدا ناخوب هم احتیاج داره
و فککنم مشخصه
مثلن چنتا تاپیکو وویس گرفتم جواب دادم
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بده
جوابو که حتما واسه آگاهی شخصی پرسیدم
@f-nalist
خب فککنم به آگاهی لازم رسیدی
-
آقای شاملو، خجالت نمیکشی ایجو در مورد استاد شجریان نظر میدی؟؟ شرمت نمیا؟؟
بعد استاد چجو جوابته داد؟؟
اصن طرز صحبت کردن سطح شعور دو طرفه نشان داد. طرز صحبت کردن استاد و طرز صحبت کردن شاملو..
استاد چیزی نگف ولی مه میگم، اصن تو کیای مردک که در مورد موسیقی حرف بزنی؟؟ تو در حدی نیستی بخوای در مورد شجریان حرف بزنی! بگو استاد شجریان دهنت عادت کنه
-
-
اصن طرز صحبت کردن سطح شعور دو طرفه نشان داد. طرز صحبت کردن استاد و طرز صحبت کردن شاملو..
استاد چیزی نگف ولی مه میگم، اصن تو کیای مردک که در مورد موسیقی حرف بزنی؟؟ تو در حدی نیستی بخوای در مورد شجریان حرف بزنی! بگو استاد شجریان دهنت عادت کنه
Matin Mousavi 1 مُرده حرص نخور
-
️
️
️
️
️
️
️
به استراحت نیاز هست
تا این سردرد اروم بشه -
Matin Mousavi 1 مُرده حرص نخور
... به قبرش بباره
-
... به قبرش بباره
Matin Mousavi 1 سه حرفه؟
-
Matin Mousavi 1 سه حرفه؟
عا
-
بهش میگم چیزشو دراوردی بس که قهر بودی سر این مورد بیخود
میگه چیزشو تو دراوردی بس که ایگنور کردی این موضوعو
عزیز من فدات بشم معلومه ایگنور میکنم وقتی قرار باشه ادامه بدم و دعواشه تهش -
-
فکر کردی من اعصاب نداشتمو از جوب اوردم؟
-
Matin Mousavi 1 حله
-
حساس شدم
خیلی حساس شدم