هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 واقعا وضعیت بدیه
امتحان تشریحی دادن برام عذاب اوره -
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@f-nalist آره ببین یچی بگم بهت.من اگر بهم بگن یچیتو میتونی عوض کنی احتمال ۹۹ درصد صدام باشه.با اینحال یروز تصمیم گرفتم یپذیرم شاید صدام اونقدام بد نیست.خب دنیا به ادمای صدا ناخوب هم احتیاج داره
و فککنم مشخصه
مثلن چنتا تاپیکو وویس گرفتم جواب دادم
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بدهBlue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist آره ببین یچی بگم بهت.من اگر بهم بگن یچیتو میتونی عوض کنی احتمال ۹۹ درصد صدام باشه.با اینحال یروز تصمیم گرفتم یپذیرم شاید صدام اونقدام بد نیست.خب دنیا به ادمای صدا ناخوب هم احتیاج داره
و فککنم مشخصه
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بده
جوابو که حتما واسه آگاهی شخصی پرسیدم
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انقد همیشه تستی امتحان دادیم دانشگاه
که این ترم اخر تئوری مدیریت گفت نه من تشریحی میگیرم جزوه ام نداد گفت رفرنس بخونید
مردددددد اخه برای یه واحدی که هیچوقت به کارم نمیاد؟
ماهم رفتین اینور اونور مباحث و جزوه پیدا کردیم
بعد من یادمه اصلا سوال یه چیز دیگه پرسیده بود من پنج خط پر راجب چیزی که خودم دوست داشتم توضیح دادم -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و فککنم مشخصه
حالا تو که صدات بد نیست.نمیدونم چرا اینجور گفتن بهت.تو که خوب بلدی جواب بدی جوابشون بده
جوابو که حتما واسه آگاهی شخصی پرسیدم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
خب فککنم به آگاهی لازم رسیدی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای شاملو، خجالت نمیکشی ایجو در مورد استاد شجریان نظر میدی؟؟ شرمت نمیا؟؟
بعد استاد چجو جوابته داد؟؟
اصن طرز صحبت کردن سطح شعور دو طرفه نشان داد. طرز صحبت کردن استاد و طرز صحبت کردن شاملو..
استاد چیزی نگف ولی مه میگم، اصن تو کیای مردک که در مورد موسیقی حرف بزنی؟؟ تو در حدی نیستی بخوای در مورد شجریان حرف بزنی! بگو استاد شجریان دهنت عادت کنه
-
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 واقعا درد بزرگیه ..
از این آشنا دیدی بزن واقعا خیری ندیدم
️
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 آره دیگه تشریحی شد آشنا جواب نداد
-
آقای شاملو، خجالت نمیکشی ایجو در مورد استاد شجریان نظر میدی؟؟ شرمت نمیا؟؟
بعد استاد چجو جوابته داد؟؟
اصن طرز صحبت کردن سطح شعور دو طرفه نشان داد. طرز صحبت کردن استاد و طرز صحبت کردن شاملو..
استاد چیزی نگف ولی مه میگم، اصن تو کیای مردک که در مورد موسیقی حرف بزنی؟؟ تو در حدی نیستی بخوای در مورد شجریان حرف بزنی! بگو استاد شجریان دهنت عادت کنه
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 مُرده حرص نخور
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
به استراحت نیاز هست
تا این سردرد اروم بشه -
Matin Mousavi 1 مُرده حرص نخور
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده... به قبرش بباره
-
... به قبرش بباره
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 سه حرفه؟
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا میشه از خاطرات دانشگاه کتاب درآورد
-
Matin Mousavi 1 سه حرفه؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعا
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من همیشه سر اناتومی و فیزیولوژی مغز سوالم این بوده چرا مغزم کاری که خودش داره انجام میده رو نمیخواد به حافظم یاد بده؟
چرا انقد خسیسی تو؟