هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چهار کیلومتر گریه داره؟
-
هوووففف
-
Blue28 طرف اومده یه دور چرخیده عاشق یکی از دخترا شده فرداش مامانشم آورده میگه مقنعه طرف زرشکی بوده
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینه@AmirBarsam
با کی کار داری تو؟! -
@AmirBarsam
هاع. آز اون لاحاظ.
از ایناس -
@AmirBarsam
با کی کار داری تو؟! -
@AmirBarsam
هاع. آز اون لاحاظ.
از ایناس -
واقعا اشکم داره در میاد الان
-
@danial-hosseiny صبح بحث همین بود که کدوم دخترا رو پسند کرده
همشونم یه دور دید ولی هی میگفت نه این نیست
حالا انگار ما اونی که مدنظر این بوده رو گروگان گرفتیم@AmirBarsam
درمورد چی حرف میزنی؟! -
الان تولد سیلیسه؟
-
Blue28 طرف اومده یه دور چرخیده عاشق یکی از دخترا شده فرداش مامانشم آورده میگه مقنعه طرف زرشکی بوده
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینه@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینهدیروز یکی اومده داروخونه چشمش یکی از دخترا رو گرفته و بقیه ماجرا
@danial-hosseiny -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا چرا اینو گفته؟چون همشونو یه نظر ببینهدیروز یکی اومده داروخونه چشمش یکی از دخترا رو گرفته و بقیه ماجرا
@danial-hosseiny@AmirBarsam
منم یه بار رفتم فروشگاه پیش دوستم.
یه خانومی اومده بود میگفت پسرم اومده اینجا گفته از یکی خوشم اومده. من به دلم افتاده شما رو گفته
حالا دوست منم هی میگفت نه از کجا معلوم اینهمه دختر اینجا هست، اونم میگفت نه من حس میکنم شما رو گفته -
@AmirBarsam
منم یه بار رفتم فروشگاه پیش دوستم.
یه خانومی اومده بود میگفت پسرم اومده اینجا گفته از یکی خوشم اومده. من به دلم افتاده شما رو گفته
حالا دوست منم هی میگفت نه از کجا معلوم اینهمه دختر اینجا هست، اونم میگفت نه من حس میکنم شما رو گفته