هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اخرین بروزرسانی سایت تغییری نکرده
هعیق -
هر ترم دانشگاه 3 ماه هست؟
-
پرستو بابایی آخ حواسم نبود مرسی ک اصلاح کردی
@danial-hosseiny ممنون میشم_ Reza _
اگر ارتفاع رو، یه زمینِ پست (دره) درنظر بگیری، اونوقت به ارتفاع سقوط خواهی کرد... -
وارد بحث اینکه کلا درونگرایی و برونگرایی فقط اجتماعی بودن افراد رو تعیین نمی کنن و تو خیلی رفتار های دیگه نقش دارن نمیشم.
حرفم اینه دیگه به هر حال یک سری آداب پایه تو روابط اجتماعی و طرز برخورد با دیگران هستش که به عنوان یه مهارت واجب و خیلی ساده باید بلد باشیم همه مون که اگه رعایتشون نکنیم دیگه نمیشه انداخت گردن درونگرا بودن، اونموقع میشیم "بیشعور"! -
وارد بحث اینکه کلا درونگرایی و برونگرایی فقط اجتماعی بودن افراد رو تعیین نمی کنن و تو خیلی رفتار های دیگه نقش دارن نمیشم.
حرفم اینه دیگه به هر حال یک سری آداب پایه تو روابط اجتماعی و طرز برخورد با دیگران هستش که به عنوان یه مهارت واجب و خیلی ساده باید بلد باشیم همه مون که اگه رعایتشون نکنیم دیگه نمیشه انداخت گردن درونگرا بودن، اونموقع میشیم "بیشعور"! -
اخرین بروزرسانی سایت تغییری نکرده
هعیق -
Anzw 18 حتی یکم بیشتر هم باید باشه
طرف خجالتی هم باشه در حد معمولی باید بتونه در جامعه برخورد مناسب داشته باشه
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونموقع میشیم "بیشعور"!
و منی که جواب منشن دیشب آینازو هنوز ندادم
-
میشه گفت 1 چهارم کتاب پیش رفت
نمی خوام زود تموم بشه
اگرنه چند ساعت دیگه تموم ه بعد هی باید برگردم دوباره یک جاهاشو بخونمحیف که کتاب باید تحویل بدم ولی عجب مطالبی بیان شده داخلش
و فکر به اینکه اینا واقعی اتفاق افتاده بیشتر باعث می شه اثر گذار باشهاگر تا اخرش خوب بود احتمالا نیاز میشه بخرمش
روایت شطح هم باید پیدا کنم نسخه چاپیش
چندین بار هی جملات ش باید خوند چ ذهن قوییی
حیف که مردی مرد احمد عزیزی عجب دیدگاه و ذهنی داشتی -
jahad_121 آخه این طرف من مدل صحبت کردنشو بلد نیست احترام بلد نیست مدل جواب دادنش کاملا رنگ و بوی توهین داره بعد میگه اجتماعی نیستم درونگرام
-
فردا شب احتمالا
نیومد دیگه هفته بعد -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
+سلام، من دکتر دوستتون هستم
خوب نیست حال دوستتون اصلا
ایشون به آرامش بیشتری احتیاج دارن
استرس براشون خوب نیست اصلا
ایشون واقعا به آرامش بیشتری احتیاج دارناینطور میبود بهتر میبود
-
Michael Vey شب چک کن داداشم فکر نکنم تا اونموقع خبری بشه
میدونم سخته ولی تا اونموقع یکم دور بمون ذهنت آروم بشه یه کوچولو:)Anzw 18 هعییی زندگی🥲🥲🥲
امیدوارم از باشگاه ک برگشتم اومده باشه