هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _
یه سوال چطوری قند رو حذف کردین؟
قند رو حذف کردین یا کلا کربوهیدرات رو؟
زندگی بدون شکلات و کاکائو رو نمیتونم تصور کنم🫠
باورتون میشه،اولین بار که کاکائو رو ساختن ( از یه گیاهی ساختنش ) به سربازا میدادن؟ -
حس میکنم تنها انگیزه ام برای زندگی کردن قنده
-
اگه قند نباشد دلم به چی خوش باشه؟
-
اما با قند زندگی کردن نمیتونه منو لاغر کنه🫠
-
تودلیییییییی
-
Anzw 18
ببین
ولی باربی و پرنسسای دیزینی....
اول اینکه معیار زیبایی رو برای من کودک
موی بلوند، قدبلند ، چشمای ابی و همه چیز بی نقص قرار داده بوده درصورتی که الان عاشق قیافه آسیاییم هستم
دوم اینکه همیشه منتظر یه شاهزاده تا نجاتشون بده
ولی خب با همه این وجود نوستالژیه دیگه🥲🥲هویججج
آره خب
ولی الان برای من دوره تاثیر باربی فکر می کنم گذشته باشه (چیزای دیگه خب هستن الان برام)
نه مثل قبل دوست دارم شبیه اونا باشم و نه هرگز این آیناز منتظر شاهزاده سوار بر اسب بوده:)!
اوهوم برای نوستالژیش می گم و به اصطلاح "ریواچ" کردن کارتون ها و انیمیشن هایی که بخشی از دوره کودکیم هستن حالم رو خوب می کنه
مثلا همین باربی حتی من رو یاد رابطهم با نیلوفری میاندازه که چند ساله ندیدمش و دلم براش تنگه(هرچند حتی اگه یک درصد دوباره ببینمش، دیگه حس و حال و صمیمیت اون سال ها قرار نیست بینمون باشه)
هر قسمت یه حس و حال مربوط به همون قسمت رو داره برام...
گل سرسبدشون هم که باربی و ۱۲ پرنسس رقصندهس که واقعا پر از حس خوبه برای من:)))))) -
خودم که نه
ولی ننه ات رو آره
#ناشناس -
هویججج
آره خب
ولی الان برای من دوره تاثیر باربی فکر می کنم گذشته باشه (چیزای دیگه خب هستن الان برام)
نه مثل قبل دوست دارم شبیه اونا باشم و نه هرگز این آیناز منتظر شاهزاده سوار بر اسب بوده:)!
اوهوم برای نوستالژیش می گم و به اصطلاح "ریواچ" کردن کارتون ها و انیمیشن هایی که بخشی از دوره کودکیم هستن حالم رو خوب می کنه
مثلا همین باربی حتی من رو یاد رابطهم با نیلوفری میاندازه که چند ساله ندیدمش و دلم براش تنگه(هرچند حتی اگه یک درصد دوباره ببینمش، دیگه حس و حال و صمیمیت اون سال ها قرار نیست بینمون باشه)
گل سرسبدشون هم که باربی و ۱۲ پرنسس رقصندهس که واقعا پر از حس خوبه برای من:)))))) -
آقا من واقعا بی تربیت نیستم
ولی یه چیزایی ناشناس میگن که هر آدمی دیگه ای هم باشه اینجوری جواب میده
Sorrrry -
آقا من واقعا بی تربیت نیستم
ولی یه چیزایی ناشناس میگن که هر آدمی دیگه ای هم باشه اینجوری جواب میده
Sorrrry -
هویججج
آره خب
گل سرسبدشون هم که باربی و ۱۲ پرنسس رقصندهس که واقعا پر از حس خوبه برای من:))))))Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
گل سرسبدشون هم که باربی و ۱۲ پرنسس رقصندهس که واقعا پر از حس خوبه برای من:))))))
مامانم تعریف میکنه توی مراسم عقد یکی رفتم باله رقصیدم
معلومه که باله بلد نبودم و هیچکی متوجه نشده بود این بچه چیکار داره میکنه🥲 -
دُژَم
عجب سوالی رو عجب وقتی پرسیدی ماهلین...
تا یه مدت پیش ۱۰ بود
هفته قبل تا وسطش درست شده بود دوباره به ۱۰ رسیده بود ولی الان باز زده جاده خاکی:)
جوری که ۲ داشتم ۵ داشتم ۶ داشتم ۴ داشتم ۸ داشتم:))))))
ولی همچنان در تلاشم به ۱۰ برگرده... -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
گل سرسبدشون هم که باربی و ۱۲ پرنسس رقصندهس که واقعا پر از حس خوبه برای من:))))))
مامانم تعریف میکنه توی مراسم عقد یکی رفتم باله رقصیدم
معلومه که باله بلد نبودم و هیچکی متوجه نشده بود این بچه چیکار داره میکنه🥲 -
دُژَم
عجب سوالی رو عجب وقتی پرسیدی ماهلین...
تا یه مدت پیش ۱۰ بود
هفته قبل تا وسطش درست شده بود دوباره به ۱۰ رسیده بود ولی الان باز زده جاده خاکی:)
جوری که ۲ داشتم ۵ داشتم ۶ داشتم ۴ داشتم ۸ داشتم:))))))
ولی همچنان در تلاشم به ۱۰ برگرده... -
Anzw 18
منممممممم منم
توف به خرم اباد که یه کلاس باله نداشت🥲 -
Anzw 18
خودم درگیرم بخدا من دارم بد خراب میکنم
درستش نکنم میبازم
در روز انگار یکی گلومو میگیره خفه م میکنه نمیتونم بخونمدُژَم
وای به خدا:)
دو روز برا مریضی کم خوندم بعد اون هنوز نتونستم برگردم ولی مجبورم که برگردم... الان کم بیارم یعنی زحمتا و اعصاب خوردیای همهی این مدت رو هدر دادم...
دوره ای هستیم که خستگی و ضعف و کم کاری تا حدودیه طبیعیه ولی اصلا نباید بذاریم بمونه...
سعی می کنم درستش کنم
سعی کن درستش کنی تو هم ولی شاید با صبر:)