هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat
غذا و شام و دشویی و اینام کلا کنکل. فتوسنتز. -
من با رتبهٔ چهار رقمی اصفهان قبول شدم، ملت هم با رتبهٔ سه رقمی همون دانشگاه منو قبول شدن. مامانم خیلی خوشحال نبود بابت رتبهٔ من.
و روزی که نتایج کنکور ما اومد و من اصفهان قبول شدم گفت ازت راضی نیستم! چونکه تهران قبول نشدی.و اینو گفتم که دوتا چیز بهتون بگم
اول اینکه زمانی که میشه وقت کمتری گذاشت و چیزی رو کسب کرد، من به شخصه ترجیح میدم حداقل رو کسب کنم و به سمت استفاده از زمانم برای کارای دیگه هم برم.
و دوم اینکه هیچوقت هیچی هیشکی رو راضی نمیکنه. خصوصاً پدر مادرها رو.
برای خودتون تلاش و زندگی کنین...
غُر همیشه هست. -
@danial-hosseiny خب حداقل با فتوسنتزش امشبو راحت میخوابه
حتی شبای بعد اون
حتی زمان اومدن نتایج نهایینقطه
کاش زندگی همینقدر مسخره بود که تو میگی -
من با رتبهٔ چهار رقمی اصفهان قبول شدم، ملت هم با رتبهٔ سه رقمی همون دانشگاه منو قبول شدن. مامانم خیلی خوشحال نبود بابت رتبهٔ من.
و روزی که نتایج کنکور ما اومد و من اصفهان قبول شدم گفت ازت راضی نیستم! چونکه تهران قبول نشدی.و اینو گفتم که دوتا چیز بهتون بگم
اول اینکه زمانی که میشه وقت کمتری گذاشت و چیزی رو کسب کرد، من به شخصه ترجیح میدم حداقل رو کسب کنم و به سمت استفاده از زمانم برای کارای دیگه هم برم.
غُر همیشه هست. -
@danial-hosseiny باید درخواست کنم حرفاتو با آب طلا رو یه کتیبه بنویسن و جزو آثار ملی ثبت کنند
@AmirBarsam
به قول مامانا، نمیخواد. تو خوب باش. هدیه نمیخواد برای من بخری -
@AmirBarsam
به قول مامانا، نمیخواد. تو خوب باش. هدیه نمیخواد برای من بخری -
نقطه
کاش زندگی همینقدر مسخره بود که تو میگی -
در این لحظات ملکوتی
اهنگ مرحوم مرتضی پاشایی داره پلی میشه...نگران منی که نگیره دلم
واسه دیدن تو داره میره دلم
نگران منی مثل بچگیام
تو خودت میدونی من ازت چی میخوام -
ari_14 حافظتو از دست دادی
یادت نیست تو شادکده از دستاورد هامون اسکرین فرستاده بودن در پاسخ به پستی که اونجا گذاشته بودی -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 حافظتو از دست دادی
یادت نیست تو شادکده از دستاورد هامون اسکرین فرستاده بودن در پاسخ به پستی که اونجا گذاشته بودیاها
چایی دردسر ساز -
بروز شد 18:27
خدایا تو رو خدا -
غُر همیشه هست. -
نقطه
فکر میکنی بعدش مسئله نداری؟
بعدش قبول شی مسائل یهو بای بای میکنن؟
زندگی بهت لبخند میزنه در آغوشت میگیره؟
نمیخوام رنجت رو انکار کنم میترا.
ولی خواهشا اینو بفهم که رنج همیشه هست 🤌
توی باتلاقش بیخود و بیجهت دست و پا نزن. قیاس نکن. اون دیگه الآن عالی شده همهچیزش و ما موندیم تو گل مال قصههاس.
این جمله همیشه نفرتانگیزه اما باور کن در آینده میرسی به موقعیتی که حرص و استرس کنکورت برات پشم محسوب میشه. میخندی بهش. -
@AmirBarsam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14
الان از سایت سنجش انتقاد کنی تاریخ تکرار میشه
دیگه سایت سنجش دستاورد محسوب نمیشه
اشکال نداره میگیم بیشتر با دستاوردهای ناشناخته آشنا شیم -
Matin Mousavi 1
خداکنه:)))پرستو بابایی میشه باو میشه