هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دیگه تجربهٔ عضو شورای صنفی بودن به صورت حداقلی آشنایی با این آییننامههای کوفت و زهرمار رو یادمون داده =)))
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نظرتم بعد بگو ببینم که درست گفتم یا نه
آره دقیقا درست مرسی
خیلی قشنگ بود از اینایی که هم با ذهن بازی می کنن همه یه مقدار اندازه ای اکشن دارن خوشم میاد:))
۲۰ دقیقه اخرشو الان دیدم
️
Anzw 18
خوبه خوبه
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد. -
@AmirBarsam مهم نیست، الان که دیگه تموم شده
امسال ایشالله جبران میکنی، یکسال مث برق و باد میگذره اصان آدم یادش نمیاد از سختی هایی که کشیده -
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
لطفا یکی به بانک مهر بگه پول منو پس بده
بانک مهر پولشو پس بده
بانک مهر: چشم هرچی شما بگین -
دیگه تجربهٔ عضو شورای صنفی بودن به صورت حداقلی آشنایی با این آییننامههای کوفت و زهرمار رو یادمون داده =)))
-
@M-ba78 انتقال وجه دادم از اینور کم شد به اونور نرفت پولمم خورد هرچیم زنگ میزنم میگن حالا باید میومده
-
@M-ba78 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh شاید تو انتخاب رشته جبران بشه
انتخاب رشته رو دست پایین نزنینخداکنه 🥲
️
-
@_Mahdieh شاید تو انتخاب رشته جبران بشه
انتخاب رشته رو دست پایین نزنینخداکنه 🥲
️
-
@M-ba78 انتقال وجه دادم از اینور کم شد به اونور نرفت پولمم خورد هرچیم زنگ میزنم میگن حالا باید میومده
-
_MILAD_ تا ۲۴ساعت صبر کن برگشت میخوره
چیزی که میگم برای سه روز قبله
-
خجالت از تعدد سالهایی که پشتکنکور موندم باعث شد تو فروم چندهویتی باشم و کمتر تو تودلی همصحبتتون بشم، طی این ۳، ۴ سال همیشه میخوندمتون و اکثرتونو میشناسم ولی بیشترمواقع ترس ایگنورشدن اجازه تایپکردن نمیداد، به امید اینکه همهمون بپیوندیم به جرگه آدمحسابیها.
ممنون بابت جوابگویی به تاپیکها و مشکلات درسیم️
بابت اتفاقات و حواشی بهوجود اومده هم شدیدا متاسفم، امیدوارم درنهایت همهمون خوشحال باشیم از نتیجه نهایی.
و درنهایت اگه رتبهی کنکورتون فقط و فقط تلاش شخصی خودتون بوده، فارغ از هر نتیجهای، بهتون تبریک میگم@AmirBarsam
_ Reza _
Zahra2020
آدمک
@f-nalist
Reza-H
@Younes-D-IUT
Michael Vey
ari_14
Anzw 18
jahad_121
Blue28
پرستو بابایی
Akito
@_maya
@mr-vinyzo
Aqua@_Mahdieh سلام
مچکرم ازتون
و همینطور ممنونم که به یادم بودین
فکر میکنم برای شما سخت بوده که این متنو تایپ کنید
امسال بی عدالتی سوپر خفنی در حق همه شد، و طبعا هیچکدومون(متاسفانه) به اون اندازه از نتیجه ای که گرفتیم راضی نیستیم
توی این هاگیر واگیر، از ته قلبم دعا میکنم شما و سایر بچهای آلاخونه، نتیجه ای که واقعا دلتون میخواد رو بگیرید
دوست ندارم امید بدم، چون خودمم زخم خورده امید واهی ام
ولی ایشالا موقع اعلام نتایج نهایی، همه این سختی ها و بیعدالتی ها و حق خوری ها جبران شه و هممون بریم دانشگاهی که دوست داریم
موفق باشین -
@_Mahdieh یه مصاحبه دیدم میگفت امسال ظرفیتا خیلی بالاعه امکان قبولی رشته های تاپ زیاده
توکلتون به خدا
فقط خواهش میکنم پزشکی نزنید🫠@M-ba78 ایشالله، آره میگن ظرفیتا رفته بالا 🥲
من رتبهم به پزشکی نمیرسهکلا ۳ رشته تاپ و فیزیو و اینا نمیارم هیچ جوره
-
Anzw 18
خوبه خوبه
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
خوبه خوبه
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد.همچنین اکثر فیلمای نولان رو هم دوست خواهی داشت. مثل اینسپشن و مومنتو...
فیلم مستر نوبادی هم به نظرم برات جالب خواهد بود -
@M-ba78 ایشالله، آره میگن ظرفیتا رفته بالا 🥲
من رتبهم به پزشکی نمیرسهکلا ۳ رشته تاپ و فیزیو و اینا نمیارم هیچ جوره