هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نظرتم بعد بگو ببینم که درست گفتم یا نه
آره دقیقا درست مرسی😂 خیلی قشنگ بود از اینایی که هم با ذهن بازی می کنن همه یه مقدار اندازه ای اکشن دارن خوشم میاد:))
۲۰ دقیقه اخرشو الان دیدم💆🏻♀️Anzw 18
خوبه خوبه 😁
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد. -
@AmirBarsam مهم نیست، الان که دیگه تموم شده
امسال ایشالله جبران میکنی، یکسال مث برق و باد میگذره اصان آدم یادش نمیاد از سختی هایی که کشیده -
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
لطفا یکی به بانک مهر بگه پول منو پس بده
بانک مهر پولشو پس بده
بانک مهر: چشم هرچی شما بگین -
دیگه تجربهٔ عضو شورای صنفی بودن به صورت حداقلی آشنایی با این آییننامههای کوفت و زهرمار رو یادمون داده =)))
-
@M-ba78 انتقال وجه دادم از اینور کم شد به اونور نرفت پولمم خورد هرچیم زنگ میزنم میگن حالا باید میومده
-
@M-ba78 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh شاید تو انتخاب رشته جبران بشه
انتخاب رشته رو دست پایین نزنینخداکنه 🥲♥️
-
@_Mahdieh شاید تو انتخاب رشته جبران بشه
انتخاب رشته رو دست پایین نزنینخداکنه 🥲♥️
-
@M-ba78 انتقال وجه دادم از اینور کم شد به اونور نرفت پولمم خورد هرچیم زنگ میزنم میگن حالا باید میومده
-
_MILAD_ تا ۲۴ساعت صبر کن برگشت میخوره
چیزی که میگم برای سه روز قبله
-
خجالت از تعدد سالهایی که پشتکنکور موندم باعث شد تو فروم چندهویتی باشم و کمتر تو تودلی همصحبتتون بشم، طی این ۳، ۴ سال همیشه میخوندمتون و اکثرتونو میشناسم ولی بیشترمواقع ترس ایگنورشدن اجازه تایپکردن نمیداد، به امید اینکه همهمون بپیوندیم به جرگه آدمحسابیها.
ممنون بابت جوابگویی به تاپیکها و مشکلات درسیم ♥️
بابت اتفاقات و حواشی بهوجود اومده هم شدیدا متاسفم، امیدوارم درنهایت همهمون خوشحال باشیم از نتیجه نهایی.
و درنهایت اگه رتبهی کنکورتون فقط و فقط تلاش شخصی خودتون بوده، فارغ از هر نتیجهای، بهتون تبریک میگم 🌱@AmirBarsam
_ Reza _
Zahra2020
آدمک
@f-nalist
Reza-H
@Younes-D-IUT
Michael Vey
ari_14
Anzw 18
jahad_121
Blue28
پرستو بابایی
Akito
@_maya
@mr-vinyzo
Aqua@_Mahdieh سلام
مچکرم ازتون
و همینطور ممنونم که به یادم بودین
فکر میکنم برای شما سخت بوده که این متنو تایپ کنید
امسال بی عدالتی سوپر خفنی در حق همه شد، و طبعا هیچکدومون(متاسفانه) به اون اندازه از نتیجه ای که گرفتیم راضی نیستیم
توی این هاگیر واگیر، از ته قلبم دعا میکنم شما و سایر بچهای آلاخونه، نتیجه ای که واقعا دلتون میخواد رو بگیرید
دوست ندارم امید بدم، چون خودمم زخم خورده امید واهی ام😅
ولی ایشالا موقع اعلام نتایج نهایی، همه این سختی ها و بیعدالتی ها و حق خوری ها جبران شه و هممون بریم دانشگاهی که دوست داریم
موفق باشین🤝👌🏻👍🏻🌺🎌🔥✨ -
@_Mahdieh یه مصاحبه دیدم میگفت امسال ظرفیتا خیلی بالاعه امکان قبولی رشته های تاپ زیاده
توکلتون به خدا
فقط خواهش میکنم پزشکی نزنید🫠@M-ba78 ایشالله، آره میگن ظرفیتا رفته بالا 🥲
من رتبهم به پزشکی نمیرسه 😂😂😂 کلا ۳ رشته تاپ و فیزیو و اینا نمیارم هیچ جوره -
Anzw 18
خوبه خوبه 😁
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
خوبه خوبه 😁
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد.همچنین اکثر فیلمای نولان رو هم دوست خواهی داشت. مثل اینسپشن و مومنتو...
فیلم مستر نوبادی هم به نظرم برات جالب خواهد بود -
@M-ba78 ایشالله، آره میگن ظرفیتا رفته بالا 🥲
من رتبهم به پزشکی نمیرسه 😂😂😂 کلا ۳ رشته تاپ و فیزیو و اینا نمیارم هیچ جوره -
-
@danial-hosseiny زینب میگه فاصله تا دانشگاه بستگی به دانشگاهش داره...
مثلا همدان ۳۰ کیلومتر گفته
ولی شیراز تا ۶۰ کیلومتر...نقطه
یه سری از آییننامهها سراسری و کشوریه. یه سریاش داخلی و مصوب خود نهاد دانشگاهی. احتمال اینکه این بومی یا غیربومی برای خوابگاه داخلی باشه زیاده.
اما برای قبول شدن قضیهٔ بومی یا غیر بومی فرق میکنه.