هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Anzw 18
خوبه خوبه
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد. -
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
خوبه خوبه
قسمت دو هم داره.
حس ششم و سکوت برهها میزان معمایی بودنشون از این فیلم خیلی کمتره ولی به نظرم از اونا هم خوشت میاد.همچنین اکثر فیلمای نولان رو هم دوست خواهی داشت. مثل اینسپشن و مومنتو...
فیلم مستر نوبادی هم به نظرم برات جالب خواهد بود -
به دوستم دو روز پیش گفتم رتبه ها اومد بهم زنگ میزنی؟ گفت باشه
دوباره دیروز یه پیام محترمانه دادم گفتم لطف میکنی بهم زنگ بزنی؟ شاید اون لحظه اینترنت نداشته باشم، دوباره گفت باشه
اونوقت امروز ساعت ۷ صبح اومده تو تل پیام داده رتبه ها اومده
همین
ساعت ۱۲ گفتم کوه خوردم یه کاری به تو سپردم، بعد برداشته میگه خودم ساعت ۱۲ نصفه شب نتیجه مو دیدم و اونموقع خواب بودی خواستم بدخواب نشی زنگ نزدم
آخرشم گفت نمیدونستم بدهکار میشم
بوزینه، من خودم دوبار ازت خواستم بهم زنگ بزنی و تو گفتی باشه، حتما یه فکری هم به حال این وضعیت کرده بودم که ازت خواستم زنگ بزنی
اصلا به درک
اون موقع خواب بودم
فرداش قرار نبود از خواب بلند شم؟
فرداش مرده بودم؟
توف تو ۷ سال رفاقتمون
رسما یه اورانگوتان از تو بیشتر عقل داره
با یزید پیمان میبستم بیشتر از تو به عهدش وفا میکرد -
:///پرستو بابایی حدودا یه 40-50 تا از اینا رو من بلاک کردم، جونم راحته
-
@danial-hosseiny سلام اقا دانیال خوبین؟
میگم از وضعیت خوابگاه های صنعتی اصفهان خبر دارین؟
خودشون گفتن تعهدی در قبال خوابگاه دادن ندارن، ولی ممکنه چند ترم بعد خوابگاه بدن؟
داشتم فکر میکردم بخاطر همین موضوع صنعتی اصفهان رو نزنم، چون نسبت به شیراز یا فردوسی اونقدر سطح علمی بالاتری نداره...Akito
نگاه کن، حقیقتا مسئلهای که توی اصفهان درست کردن برامون اینجوریه که دو ترم اول رو به ورودی جدید خوابگاه نمیدن. چرا؟
چون توی طرح برنامه نمیدونم چی چی دولت یه چشماندازی رو ترتیب دادن که ۲۵ درصد امور دولتی بره زیرنظر امور خصوصی!
برای همین، دو ترم به ورودی جدید خوابگاه نمیدن. اما از بعد دو ترم بهتون خوایگاه اختصاص پیدا میکنه.
برای اطمینان خیلی قطعیتر، میتونی ارتباط پیدا کنی با دانشجوهای دانشگاه صنعتی... از طریق اینستاگرام پیداشون کنی و باهاشون ارتباط بگیری.
اگر هم پیدا نکردی بگو ببینم چیکار میتونم برات بکنم.
اما روند دانشگاه ما که به این صورته. اونا هم واحدای ساختمانی خوابگاه دارن. بعیده که بخوان بذارن خوابگاهاشون در کل خاک بخوره. اما به هر حال دو ترم اول رو خوابگاه نمیدن و باید خودگردان بگیری. -
Anzw 18
قربانت -
به دوستم دو روز پیش گفتم رتبه ها اومد بهم زنگ میزنی؟ گفت باشه
دوباره دیروز یه پیام محترمانه دادم گفتم لطف میکنی بهم زنگ بزنی؟ شاید اون لحظه اینترنت نداشته باشم، دوباره گفت باشه
اونوقت امروز ساعت ۷ صبح اومده تو تل پیام داده رتبه ها اومده
همین
ساعت ۱۲ گفتم کوه خوردم یه کاری به تو سپردم، بعد برداشته میگه خودم ساعت ۱۲ نصفه شب نتیجه مو دیدم و اونموقع خواب بودی خواستم بدخواب نشی زنگ نزدم
آخرشم گفت نمیدونستم بدهکار میشم
بوزینه، من خودم دوبار ازت خواستم بهم زنگ بزنی و تو گفتی باشه، حتما یه فکری هم به حال این وضعیت کرده بودم که ازت خواستم زنگ بزنی
اصلا به درک
اون موقع خواب بودم
فرداش قرار نبود از خواب بلند شم؟
فرداش مرده بودم؟
توف تو ۷ سال رفاقتمون
رسما یه اورانگوتان از تو بیشتر عقل داره
با یزید پیمان میبستم بیشتر از تو به عهدش وفا میکردAkito
خب قربونت میگفتی ما خودمون بهت زنگ میزدیم. جل الخالق -
Akito
نگاه کن، حقیقتا مسئلهای که توی اصفهان درست کردن برامون اینجوریه که دو ترم اول رو به ورودی جدید خوابگاه نمیدن. چرا؟
چون توی طرح برنامه نمیدونم چی چی دولت یه چشماندازی رو ترتیب دادن که ۲۵ درصد امور دولتی بره زیرنظر امور خصوصی!
برای همین، دو ترم به ورودی جدید خوابگاه نمیدن. اما از بعد دو ترم بهتون خوایگاه اختصاص پیدا میکنه.
برای اطمینان خیلی قطعیتر، میتونی ارتباط پیدا کنی با دانشجوهای دانشگاه صنعتی... از طریق اینستاگرام پیداشون کنی و باهاشون ارتباط بگیری.
اگر هم پیدا نکردی بگو ببینم چیکار میتونم برات بکنم.
اما روند دانشگاه ما که به این صورته. اونا هم واحدای ساختمانی خوابگاه دارن. بعیده که بخوان بذارن خوابگاهاشون در کل خاک بخوره. اما به هر حال دو ترم اول رو خوابگاه نمیدن و باید خودگردان بگیری.@danial-hosseiny که اینطور...
پس با این حساب بنظرم بد نیست تو انتخاب رشته صنعتی اصفهان هم بزنم
ممنون و مچکر -
Akito
خب قربونت میگفتی ما خودمون بهت زنگ میزدیم. جل الخالق@danial-hosseiny خودم که همون اولا نتیجه رو دیدم شانسی
ولی از این دوستم زورم میاد که ازش یه کاری میخوام و اونم میگه باشه، کلا یادش میره و اصلا براش مهم نیست -
@danial-hosseiny که اینطور...
پس با این حساب بنظرم بد نیست تو انتخاب رشته صنعتی اصفهان هم بزنم
ممنون و مچکرAkito قربانت
-
@_Mahdieh
️
-
@danial-hosseiny خودم که همون اولا نتیجه رو دیدم شانسی
ولی از این دوستم زورم میاد که ازش یه کاری میخوام و اونم میگه باشه، کلا یادش میره و اصلا براش مهم نیستAkito
معیار دوستان دغل روز حاجت است
قرضی به رسم تجربه از دوستان طلب -
اصطلاح جدید: حباب رتبه -
می نوش ندانی ز کجا آمدهای
خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت -
Akito
معیار دوستان دغل روز حاجت است
قرضی به رسم تجربه از دوستان طلب@danial-hosseiny
-
با همین یه کلمه حباب
الان مشاورا دام پهن کردن واسه دانش اموز -
رتبه ت حبابه با ۹۰ هزار دندون تهران میاری
-
بعد چجوری بعدِ اومدن نتایج نهایی میخان جواب بدن؟
-
خجالت از تعدد سالهایی که پشتکنکور موندم باعث شد تو فروم چندهویتی باشم و کمتر تو تودلی همصحبتتون بشم، طی این ۳، ۴ سال همیشه میخوندمتون و اکثرتونو میشناسم ولی بیشترمواقع ترس ایگنورشدن اجازه تایپکردن نمیداد، به امید اینکه همهمون بپیوندیم به جرگه آدمحسابیها.
ممنون بابت جوابگویی به تاپیکها و مشکلات درسیم️
بابت اتفاقات و حواشی بهوجود اومده هم شدیدا متاسفم، امیدوارم درنهایت همهمون خوشحال باشیم از نتیجه نهایی.
و درنهایت اگه رتبهی کنکورتون فقط و فقط تلاش شخصی خودتون بوده، فارغ از هر نتیجهای، بهتون تبریک میگم@AmirBarsam
_ Reza _
Zahra2020
آدمک
@f-nalist
Reza-H
@Younes-D-IUT
Michael Vey
ari_14
Anzw 18
jahad_121
Blue28
پرستو بابایی