هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
0-0ftm امیدوارم که همینطور باشه
-
شبتون بخیر بچهها
-
بابا دارم میگم حالا باز خوبه تهرانو دارم تفریحی میرم.
اگه سیاحتی روابطی بود که الآن با کیلو کیلو عسل هم نمیشد تحملم کرد.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابا دارم میگم حالا باز خوبه تهرانو دارم تفریحی میرم.
اگه سیاحتی روابطی بود که الآن با کیلو کیلو عسل هم نمیشد تحملم کرد.عه
پیش پیش
خوش اومدی
ایشالا که اسباب کشی در کار نباشه -
.آنقدر روی همه یک برچسبی چسباندیم، آنقدرها آدمها را تاکسیک و سمی دیدیم، آنقدر هرکسی را دیدیم یا ADHA یا OCD یا بایپلار یا نارسیستیک یا مرزی یا تروماتایز شده از کودکی پر بحران، یا کمالگرا، یا پر از اختلال اضطراب، یا درونگرا یا هزار کوفت و زهرمار دیگر بود، و ما از ترسمان پا گذاشتیم به فرار، حالا ما ماندیم و خودمان. تک و تنها.
هی بیخ گوشمان گفتند از اهدافتان با کسی حرف نزنید، اگر پلن بزرگی دارید پیش احدی نم پس ندهید تا زمانی که کاملا عملی شد، هی هر روز که بیدار شدیم دیدیم دوستی که هفته پیش با ما توی کافه ...ناله میکرد حالا لوکیشنش را گذاشته تورنتو و برلین و آمستردام و کبک. حسرت یک خداحافظی ساده را هم به دلمان گذاشت که بفهمیم به نظر دوستانمان آنقدر کامسیاه منفینگر و بدانرژی بودیم که حرف رفتنش را حتی با ما دوپاره نکرد.
بس که هی رابطهها را خواستیم جا کنیم توی آن مستطیل خطکشیشده لعنتی که تراپیستمان برایمان کشید و هیشکی توش جا نگرفت، خودمان ماندیم و سایه سیاهمان و روز بروز تنهاتر و غمگینتر...
یالوم میگوید اگر بتوانیم تنهایی منفرد خود را خوب بشناسیم، خواهیم توانست روابطی مبتنی بر عشق و دوستی بسازیم. با اینکه نمیتوان بر مغاک وحشتناک تنهایی پل زد، اما اگر نتوانیم دستمان را به سوی دیگران دراز کنیم در غم هستی غرق خواهیم شد.
و حالا دستاورد دانستنهای بسیار و سنجیدن های زیاد و سیاستورزیهای بددلانه فقط یک چیز است. ما حالا همه اهل غرقیم.•الهام فلاح