هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آدمک در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه تبصره جدیده
حق خیلیا خورده میشد
2 تا صندلی میسوخت عملابا توجه به فعل های گذشته "میشد" و "میسوخت" یعنی الان هست یا نه؟
یعنی دیگه دانشجوها نمیتونن کنکور بدن و انتخاب رشته کنن حتی اگه دوره روزانه باشن؟میترا اگ امسال انتخاب رشته روزانه انجام بدی نمیتونی سال بعد کنکور بدی همین
آزاد و اینا میشه
ولی سه رشته هیچ دانشگاهی نمیشه -
زهرا بنده خدا 2 چقدر دیگه مونده تا اتمام دانشگاهتون؟
@_Mahdieh
۲سال( : -
۲سال از عمرم...
-
۲سال طرح..
-
استرس...
شب بیداری...
مسخره بازی... -
ولی اون لبای مامانم که یهو خشکید خیلی اذیتم کرد( :
-
@_Mahdieh
۲سال( :زهرا بنده خدا 2 خب عیبی نداره، شما ۲ سالتونو تموم کنین. احتمالا سال ۱۴۰۵ کنکور بهتری داریم
زمزمه هاش هست که تاثیر معدلو بردارن و تا اون موقع این قوانین جدید مث تراز سیو و اینا هم درست میشه.
شما خودتونو برای کنکور ۱۴۰۵ آماده کن، تا اون موقع هم فارغ تحصیل شدی. ۲ سال که بهتره میتونین کنار دانشگاه آرووم بخونین و اینجوری خسته هم نمیشین -
زهرا بنده خدا 2 خب عیبی نداره، شما ۲ سالتونو تموم کنین. احتمالا سال ۱۴۰۵ کنکور بهتری داریم
زمزمه هاش هست که تاثیر معدلو بردارن و تا اون موقع این قوانین جدید مث تراز سیو و اینا هم درست میشه.
شما خودتونو برای کنکور ۱۴۰۵ آماده کن، تا اون موقع هم فارغ تحصیل شدی. ۲ سال که بهتره میتونین کنار دانشگاه آرووم بخونین و اینجوری خسته هم نمیشین@_Mahdieh
نمیدونم واقعا...
ولی منطقیه...
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید
دعا کنیم واسه هم... -
می دونستم امسال آخرین ساله:)
-
کاش استاد نخوابن...
قبلش بیان جواب بدن..
یه چی بگن! -
خدا لعنتشون کنه
همه سردرگم موندن
اونی ک میخواست همزمان بخونه دیگه نمیتونه
چجوری اینقد راحت با آینده بقیه بازی میکنین؟:)ari_14
به راحتی( : -
اینو نمیفهمم
الان من ک منطقه دوییم دو برابر تحصیلم تعهد دارم اگ روزانه قبول شم؟!Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینو نمیفهمم
الان من ک منطقه دوییم دو برابر تحصیلم تعهد دارم اگ روزانه قبول شم؟!سوال منم بود دقیقا://
-
@_Mahdieh
نمیدونم واقعا...
ولی منطقیه...
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید
دعا کنیم واسه هم...زهرا بنده خدا 2 بهترین راهحله
شما تا حالا پشت نموندی، خیلی سخته که از فضای بیرون دور باشی و درس بخونی، کنار دانشگاه درس خوندن سخته ولی چون فرصت ۲ ساله داری شما میشه یهکاری کرد.
کنکور ۱۴۰۴اَم پر ابهامه، پس این قانونه فرقی به حال شما نداره عملا -
خدا لعنتشون کنه
همه سردرگم موندن
اونی ک میخواست همزمان بخونه دیگه نمیتونه
چجوری اینقد راحت با آینده بقیه بازی میکنین؟:) -
ari_14
به راحتی( : -
زهرا بنده خدا 2 بهترین راهحله
شما تا حالا پشت نموندی، خیلی سخته که از فضای بیرون دور باشی و درس بخونی، کنار دانشگاه درس خوندن سخته ولی چون فرصت ۲ ساله داری شما میشه یهکاری کرد.
کنکور ۱۴۰۴اَم پر ابهامه، پس این قانونه فرقی به حال شما نداره عملا@_Mahdieh
اوهوم( :
خیلی ممنونم -
الهی چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی
و
ما رستگار