هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Marya28 عجب آقا عجبببب
شاید تو زندگی بعدیم اسرافیل بشم -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از ساعت ۱۱:۳۰ با عموم داشتیم نظری هارو تو سطح شهر پخش میکردیم
اینجا شهرستان کوچیکیه و هر کدوم از آشنا دوستا فامیلا یه گوشیه ای هستن
تا الان درگیر پخششون بودیم
با بدختی ظرفارو جوری میچیدم تو ماشین که خورشتا نریزه(خورشتا در نداشتن و رو سر برنجا بودن، تو طرف پلاستیکی هرکدوم)
خب خودشون بیان نظری شونو بگیرن، به ما چه:/خیلی خسته شدیم:/
همسایه ها هم یکی از یکی زرنگ تر
یکی رفتم در خونه بهش نذری دادم، دو دقیقه بعد یه ظرف آورد گفت تو این بریزین:/
یکی دیگه یه دختره گفت ۴ تا ظرف میخوام بهش ۲ تا دادیم بعد باباش اومد ۱ دونه گرفت دوتایی باهم رفتن:/
روانین ملت.
انگار تا الان تو سطل آشغال دنبال غذا میگشتن:/
خب مرد حساب یدونه بردار که به بقیه ملت هم بدیم لذت ببرن این کارا چیه:/
حالا خوبه هدف اصلی ما مردم تو کوچه نبودن و بیشترش رو به فک و فامیل و آشناها دادیم -
@Marya28 میام در خونتون عطسه میکنما
-
-
ولی بهترین دوران زندگی همین راهنمایی بود D::
شاید برای شما نباشه
ولی دورانی بود که واقعا زندگی کردم ، زنگ هنر و فرهنگ طراحی داشتیم خطاطی داشتیم انشا از درسا مهم بود و همیشه کلاس خاصی بود ، زنگ کار و فناوری میرفتیم بورد درست میکردیم کار با چوب داشتیم حتی یه پودمان عروسک سازی هم داشتیم که عروسک درست کردیمهنوزم دارمش از اونجا هم دوخت و دوز یاد گرفتم زنگایی که باید میرفتیم سایت کامپیوتر ، ولی هیچ کدوم از اینا داخل دبیرستان نبود
-
-
Akito محله پدربزرگم اینا یه خانواده هستن که دیگه همه میشناسنشون هر جا برن به تعداد اعضای خانواده نذری می گیرن
و حتی مراسم ختم داشتیم و فامیل دعوت بودن
اومدن دم در و به زور غدا گرفتن و بردن@Venus655 یاد اون خانومه افتادم که پلاستیک برده بود و با دستش روی میز تمام کیکو کشید سمت خودش و ریخت تو پلاستیک
-
Akito محله پدربزرگم اینا یه خانواده هستن که دیگه همه میشناسنشون هر جا برن به تعداد اعضای خانواده نذری می گیرن
و حتی مراسم ختم داشتیم و فامیل دعوت بودن
اومدن دم در و به زور غدا گرفتن و بردن@Venus655 اینا توی یه سطح دیگه ای از نذری گرفتن قرار دارن
یا نذری میدی یا به زور ازت میگیریم... -
-
@Venus655 یاد اون خانومه افتادم که پلاستیک برده بود و با دستش روی میز تمام کیکو کشید سمت خودش و ریخت تو پلاستیک
@_maya
یا ابرفرضضضض -
اون کیکو کی میخاد بخوره
فکر کنم میلاد امام رضا بود -
بچها من شیپ(مخفف شیپور) نمیزنم دلتون صابون نزنید
کنکور ندادم که قبل از اینکه برم دانشگاه دنیا تموم شه -
@Venus655 اینا توی یه سطح دیگه ای از نذری گرفتن قرار دارن
یا نذری میدی یا به زور ازت میگیریم... -
بچها من شیپ(مخفف شیپور) نمیزنم دلتون صابون نزنید
کنکور ندادم که قبل از اینکه برم دانشگاه دنیا تموم شه -
Akito یکی از اعضای خانواده شون کمی دیوونه است اونو میفرستن و چون همه ازش میترسن نذری میدن بره
@Venus655
ماشالا تاکتیکی هم عمل میکنن -
Ainoor میتونم گاهی عطسه کنم فکر کنین زلزله اومده ولی بفهمین کار من بوده و زلزله نبوده بعد خوشحال شین
استفاده محدودی دارم -
@f-nalist
سلامت باشید
ان شاءالله دانشجو شدن خودتونزهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@f-nalist
سلامت باشید
ان شاءالله دانشجو شدن خودتونمتشکرم
-
Ainoor میتونم گاهی عطسه کنم فکر کنین زلزله اومده ولی بفهمین کار من بوده و زلزله نبوده بعد خوشحال شین
استفاده محدودی دارم