هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کاش میشد زخم های روحی هم دیده بشن...
.
-
مریض شدم رفتم دکتر، دکتره پرسید به دارو حساسیتی نداری؟پنی سیلین مصرف کردی تا حالا؟
اینو که گفت من خررررذوق شدم ذوق از سر و روم میبارید
اینطوری بودم که یسسسس ما اینو تو درسامون خوندیم استادمون گفتخ از مریض قبلش بپرسیننن اگرنه اینطوریی میشه اونطوریی میشهه شوک انافیلاکسیییبا زور جلو خودمو گرفتم نگم
-
@f-nalist سلام خوبید؟
بله میشدن یعنی اون زخم هایی که نمایان میشد ترسناکشون میکرد مثلا بعضیا شاید زخم های زیادی داشتن که هیچ وقتم خوب نمیشد...
ولی حداقل شاید درک میشدیم نمیدونم شایدم اینطوری بشه ترحم...
اصل اینه که دیده نشن ولی درک بشی ولی یا درک نمیشیم یا اگه بشیمم به اون صورت نیست... -
یکم زود نبود درجریان میذاشتمش همکاریم؟
-
ما هی به شوخی هرچی میشخ تو کلاس به هم میگیم دکتریماا.ولی متاسفانه بر حسب عادت جای دیگه گفتنی فکر میکنن خودمونو داریم میگیریم
-
@f-nalist سلام خوبید؟
بله میشدن یعنی اون زخم هایی که نمایان میشد ترسناکشون میکرد مثلا بعضیا شاید زخم های زیادی داشتن که هیچ وقتم خوب نمیشد...
ولی حداقل شاید درک میشدیم نمیدونم شایدم اینطوری بشه ترحم...
اصل اینه که دیده نشن ولی درک بشی ولی یا درک نمیشیم یا اگه بشیمم به اون صورت نیست...razie_ سلام
متشکرم شما چطورین
بله همینطوره نمیشه قضاوت کرد که باید نمایان میشد یا نمیشد البته یه نظری دارم که بعضیا گاهی اوقات یه آسیب روحی میدیدند و ازش خلاص میشدند و دیگه به احتمال زیاد در آینده ذهنشون سراغ اون موضوع نمیرفت ولی اگر جای اینها معلوم بود شاید دوباره فردو یاد چیزایی میانداخت که نباید حکایت بعضی آسیب های مادی مثل تصادف روی انسان ها -
razie_ سلام
متشکرم شما چطورین
بله همینطوره نمیشه قضاوت کرد که باید نمایان میشد یا نمیشد البته یه نظری دارم که بعضیا گاهی اوقات یه آسیب روحی میدیدند و ازش خلاص میشدند و دیگه به احتمال زیاد در آینده ذهنشون سراغ اون موضوع نمیرفت ولی اگر جای اینها معلوم بود شاید دوباره فردو یاد چیزایی میانداخت که نباید حکایت بعضی آسیب های مادی مثل تصادف روی انسان ها@f-nalist ممنونم.
بله به مثال خوبی اشاره کردید البته من نظرم رو این بود که با بهبود پیدا کردن فرد از نظر آسیب روحی،اون زخمه مثل زخم جسمی از بین بره ولی بله مثلا در آسیب های بزرگتر مثل آسیب هایی که از تصادف به جا میمونه و در اطرافیان هم دیدم هنوزم هست باهاشون که در این صورت حرفی که شما میگید درسته. -
هوففففففففف
هعی -
ما هی به شوخی هرچی میشخ تو کلاس به هم میگیم دکتریماا.ولی متاسفانه بر حسب عادت جای دیگه گفتنی فکر میکنن خودمونو داریم میگیریم
-
-
@Sally
-
خدایا مرسی ...امشب به هر نحوی بود اشک مارو در اوردی دیگه....
هی دیدی سر صبحی اونجا گفت و گفت و گفت و دیدی من برعکس همیشه بیخیال.بعد از ظهر هی گفت و گفت و نالید غرید و ناسزا و ... باز دیدی بحث نکردم و ارومم
ولی شب دیگه هم ادمشو عوض کردی هم حرفارو که فقط اشک مارو در بیار ی امشب....
شیرینی امشبو فقط میخواستی تلخ کنی چون شهادت بود ؟ارزششو داشت ؟
#تودلی