هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
zeinab dehghani فهمیدم مثل عدالت یا شفا
یا دلیر
تا الان تِکرار میگفتمنقطه اولین بار که فهمیدم اصلا میگن تَکرار
توی یه شعر فردوسی بود
که اگه میخوندی تِکرار وزنش بهم میریخت
و اونجا بود که پدر جلوه گشودن و بنده را آگاه کردن^^ -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
zeinab dehghani چشم
من امسال پشت کنکور بودم و حنما حتما باید امسالو برم دانشگاه
بحث سربازی و تلف شدنه وقته
رتبمم ۲۵۰۴ منطقه دو شده
علاقه ام بیشتر سمت مهندسی برق و مکانیکه
ولی خب برای اینکه امسالو حتما برم دانشگاه، مهندسی عمران و شیمی هم انتخاب کردم(به ترتیب، مهندسی عمران رو بیشتر از مهندسی شیمی دوست دارم، ولی خب علاقه ام نسبت به هردوتاشون کمتره)
میخوام یه چندتا رشته دیگه هم بزنم(ترجیح میدم دانشگاه خیلی پرت نرم، برای همین مثلا شیمی دانشگاه یزد رو نمیزنم و ...)
به نظرتون چه رشته دیگه ای رو مدنظر قرار بدم؟
که هم از نظر بازارکار و درآمد آینده داشته باشه، هم مباحث مشترک زیادی با چیزای کامپیوتری مثل برنامه نویسی و .. داشته باشه؟خب بیاین اول این سوالات رو پیش خودتون جواب بدین
چقدر درنورد اون دوتا رشته ایی که دوست دارین، برق و مکانیک، اطلاعات دارین؟
از گرایش هاشون خبر دارین؟ درس های اصلی و تخصصی شون رو؟
آیا این رشته هه رو اونقدر دوست دارین که بخواین بخاطرش یسری دانشگاهای معمولی و خوب شهرای نزدیک به محل زندگی تون رو انتخاب کنین؟پ.ن: رتبه خوبی کسب کردین.. مبارکتون باشه.
اما فقط به رتبه دل نبندین و تراز رو هم در نطر بگیرین.اینو هم اضافه کنم براتون چون بچه های ریاضی واقعا متفاوت ترن و دانشگاها و دانشگاه هاشون هم متفاوت تر ..
با این رتبه هم میشه امیرکبیر رو آورد ولی نه یه رشته خیلی خاص- در راستای اضافه کردن یه رشته نظرتون رو جلب میکنم به رشته مهندسی صنایع!!
توی تعریفش اساتیدش میگن دریایی به عمق یک متر
و حقیقتا بازار کار خیلی خوبی داره همه جا و از همچی هم میخونن
zeinab dehghani ممنونم
آره یه سری تحقیقات کردم
حتی اگه کاملا اطلاعات نداشته باشم راجع بهشون، در این مورد که رشته ای بهتر از اونا پیدا نمیکنم شک ندارم
مهندسی صنایع رتبه خوبی میخواد که من ندارم متاسفانه
مگر اینکه برم دانشگاه یزد یا دانشگاه تبریز
راستی من میخواستم بجز دانشگاه های تاپ(کل تهران، فردوسی، صنعتی اصفهان، اصفهان و دانشگاه شیراز) میخواستم یکی دوتا دانشگاه دیگه هم مدنظر قرار داشته باشم که دوتا نکته داشته باشه:
۱-سطح سواد دانشجو ها و خود اساتید خوب باشه
۲- شهر خوبی باشه
تا اینجا دانشگاه یزد و دانشگاه تبریز رو انتخاب کردم
بجز این دوتا، دانشگاه دیگه هم سراغ دارین؟ که از نظر مهندسی برق یا مکانیک خوب باشه؟ - در راستای اضافه کردن یه رشته نظرتون رو جلب میکنم به رشته مهندسی صنایع!!
-
نقطه اولین بار که فهمیدم اصلا میگن تَکرار
توی یه شعر فردوسی بود
که اگه میخوندی تِکرار وزنش بهم میریخت
و اونجا بود که پدر جلوه گشودن و بنده را آگاه کردن^^zeinab dehghani منم دِلیر رو توی شعر فردوسی رزم اخر رستم و سهراب فهمیدم
خم آورد پشت دِلیر جوان
البته به لطف یکی از انجمنیها -
0-0ftm راهکارت خییلی عالیه
هعی اره حق با توعه.. خودمم درکشون میکنم و خودمم یه دلم میگه نزدیک ی دل دیگم میگه دور..نمیدونم چیکار کنممممتنبتنسیتنکسابمنسابمن
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm راهکارت خییلی عالیه
هعی اره حق با توعه.. خودمم درکشون میکنم و خودمم یه دلم میگه نزدیک ی دل دیگم میگه دور..نمیدونم چیکار کنممممتنبتنسیتنکسابمنسابمن
استفاده کن
همم ی جا باید با نبودنت کنار بیان دیگه
ببین چی خوبه واقعا برات -
چقدر صحبت کردن بچههای ریاضی باهمدیگه لذت بخشه(مخصوصا انتخاب رشته)
ادامه بدین داره به من به عنوان تماشاچی و لایکر خوش میگذرهنقطه ممنون
-
مهندسی های مرتبط با ساختمان اونقدری هستند که همه فکر میکنن که اشباع شدن ولی این حقیقت ماجرا نیست
تعدادزیادی پذیرش هم میگیرن ولی هرچقدر هم داشته باشیم بازهم نیازه
و مخصوصا الان که با توجه به سطح شهری استان های مختلف و مسکن هایی که حدود سنی ۱۰ به بابا دارن و هزینه های زیاد
مردم تمایل به بازسازی و مدل های جدید و پرفکت دارن
و این کارهای داخلی خونه هیچوقتتتت تمومی نداره -
نقطه ممنونم ولی شیراز و فردوسی خیلی بهترن
ایشالا شمام یه دانشگاه خوب یه شهر خوب قبول شین -
@_Mahdieh میفهمم.. ولی اخه از اینجا تا گرگان همش 2 ساعت راهه... :< راهی نیست اصلا...
هم نزدیکه (پوئن مثبت برای خانوادم) هم ی استان دیگست (پوئن مثبت برای خودم)...Michael Vey راضیشون کن پس 🥲
-
نقطه آها که اینطور
اتفاقاً دوتا از بچهای اینجا هم صنعتی درس میخونن
ایشالا ماهم به جمعشون میپیوندیم -
نقطه آها که اینطور
اتفاقاً دوتا از بچهای اینجا هم صنعتی درس میخونن
ایشالا ماهم به جمعشون میپیوندیم -
نقطه اون یکی برق میخونه ولی خب اصلا اینجا فعال نیست
آخرین باری هم که اومد مهر ۱۴۰۲ بود، اسمشم یادم نیست:/ -
نقطه اون یکی برق میخونه ولی خب اصلا اینجا فعال نیست
آخرین باری هم که اومد مهر ۱۴۰۲ بود، اسمشم یادم نیست:/ -
نقطه نه اون نه
پارسال قبول شد
عکس پرسنلی خودشه عکس پروفایلش
Mehrdad dehghan
البته اون گله رو یادم نبود... -
نقطه نه اون نه
پارسال قبول شد
عکس پرسنلی خودشه عکس پروفایلش
Mehrdad dehghan
البته اون گله رو یادم نبود... -
zeinab dehghani ممنونم
آره یه سری تحقیقات کردم
حتی اگه کاملا اطلاعات نداشته باشم راجع بهشون، در این مورد که رشته ای بهتر از اونا پیدا نمیکنم شک ندارم
مهندسی صنایع رتبه خوبی میخواد که من ندارم متاسفانه
مگر اینکه برم دانشگاه یزد یا دانشگاه تبریز
راستی من میخواستم بجز دانشگاه های تاپ(کل تهران، فردوسی، صنعتی اصفهان، اصفهان و دانشگاه شیراز) میخواستم یکی دوتا دانشگاه دیگه هم مدنظر قرار داشته باشم که دوتا نکته داشته باشه:
۱-سطح سواد دانشجو ها و خود اساتید خوب باشه
۲- شهر خوبی باشه
تا اینجا دانشگاه یزد و دانشگاه تبریز رو انتخاب کردم
بجز این دوتا، دانشگاه دیگه هم سراغ دارین؟ که از نظر مهندسی برق یا مکانیک خوب باشه؟Akito
باید آگاه بکنم شما رو به دانشگاه اصفهان که همچنان بین دانش آموزان طبق هفت سال اخیر جایگاه داره
ولی الان رتبه ی پایینی داره
پ.ن: دانشگاه اصفهان رشته های مختلفی داره ولی توی مهندسی منظوره
دانشگاه تبریز و یزد رو خیلی زیرکانه انتخاب کردین چون الان جزو ده دانشگاه های برترن^^- اون دسته بندی دانشگاهای تاپ رو اشتباه نوشتین...
شما دسته بندی دانشگاه تام رو براساس دانشگاه های مادر باید بسنجین و بعد دسته بندی ایی که سالانه براساس رنج تحصیلی، میاد بیرون.
--توی انتخاب دانشگاهای شهرای دیگه به اینکه تفاوت زیاد فرهنگ چقدر اذیتتون کنه هم اندیشه کنید...
توی ظاهر هنه فکر میکنن میتونن از پسش بر بیان.. ولی وقتی میفتی توش خیلی اذیت کننده میشه.+اینکه میگین رشته ایی بهتر از مکانیک و برق نیست، اشتباست چون چیز مطلق خوبی نداریم..
شما یا دانشگاه تک گرایشی میرین یا دانشگاهی میرین که باید ترم سه و نهایت چهار انتخاب گرایش کنین، آیا گرایشی هست که شما تا آخر عمرتون باهاش انیس باشید؟
"انتخاب رشته یعنی اون چیزی که اکه توی یک جزیره تک و تنها باشین، خسته نشین از انجام اون و مطالعه درموردش "--درمورد صنایع هم که میگین به رتبتون نمیخوره.. باید بگم که میخوره!
من دوستم تو سال ۹۹ با رتبه ۳۲۲۰ صنایع یزد رو خوند.نظرتون رو جلب میکنم به رشته مهندسی معدن(چیزی که خیلیا با اسمش قضاوتش میکنن)
رشته مهندسی پزشکی(انتخاب کشوری داره نه ناحیه ایی و قطبی) و بشدت هم توی کارشناسی پذیرش کمی داره چون چیز خاصیه و البته یکی از گرایشات ارشد برای رشته برق هم هست.
رشته مهندسی نفت و دریا... البته این بستگی به محل زندگی داره ولی بح بنازممممم به خوب بودنش - اون دسته بندی دانشگاهای تاپ رو اشتباه نوشتین...