هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
zeinab dehghani در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه رنج وقتی مطمئن شد ما درسشو ازش خوب یادگرفتیم، از بین میره.
و اگه یادنگرفتیم دوباره و دوباره تکرار میشه.
نقطه
تِکرار یا تَکرار -
نقطه
تِکرار یا تَکرارzeinab dehghani فرقش چیه؟
-
بیاین ازم درمورد رشته های مهندسی بپرسین
بخدا انتخاب رشته مهمتر از دانشگاهه..
حیف نکنید خودتونو -
اونور داره افسانه خورشید و ماه میدهههه
من اونو موخوام ن این انتخاب رشته مسخره رووو مستبنمسانتمستایسشن -
حیف نکنید خودتونوzeinab dehghani مهندسی میخونین ؟جداا؟کدوم دانشگاه ببخشین
-
آهنگ drunk text >>>>>>>>>>>>>>>>>>
-
zeinab dehghani فرقش چیه؟
نقطه تو کدومشو استفاده میکنی؟
پ.ن: از سری کلماتی که اکثرا فکر میکنن بصورت تِکرار درسته ولی شاید باورت نشه ولی با -َ کاربرد بیشتری داره توی مقالات و خوانششون
-
zeinab dehghani مهندسی میخونین ؟جداا؟کدوم دانشگاه ببخشین
@mr-vinyzo اگر دشنام گویم و گر نفرین دعایم گویی؟
یا فقط برای یه نفر خاص این صدق میکنه؟
آره آره میخونم -
حیف نکنید خودتونوzeinab dehghani چشم
من امسال پشت کنکور بودم و حنما حتما باید امسالو برم دانشگاه
بحث سربازی و تلف شدنه وقته
رتبمم ۲۵۰۴ منطقه دو شده
علاقه ام بیشتر سمت مهندسی برق و مکانیکه
ولی خب برای اینکه امسالو حتما برم دانشگاه، مهندسی عمران و شیمی هم انتخاب کردم(به ترتیب، مهندسی عمران رو بیشتر از مهندسی شیمی دوست دارم، ولی خب علاقه ام نسبت به هردوتاشون کمتره)
میخوام یه چندتا رشته دیگه هم بزنم(ترجیح میدم دانشگاه خیلی پرت نرم، برای همین مثلا شیمی دانشگاه یزد رو نمیزنم و ...)
به نظرتون چه رشته دیگه ای رو مدنظر قرار بدم؟
که هم از نظر بازارکار و درآمد آینده داشته باشه، هم مباحث مشترک زیادی با چیزای کامپیوتری مثل برنامه نویسی و .. داشته باشه؟ -
نقطه تو کدومشو استفاده میکنی؟
پ.ن: از سری کلماتی که اکثرا فکر میکنن بصورت تِکرار درسته ولی شاید باورت نشه ولی با -َ کاربرد بیشتری داره توی مقالات و خوانششون
zeinab dehghani فهمیدم مثل عدالت یا شفا
یا دلیر
تا الان تِکرار میگفتم -
zeinab dehghani چشم
رتبمم ۲۵۰۴ منطقه دو شده
ولی خب برای اینکه امسالو حتما برم دانشگاه، مهندسی عمران و شیمی هم انتخاب کردم(به ترتیب، مهندسی عمران رو بیشتر از مهندسی شیمی دوست دارم، ولی خب علاقه ام نسبت به هردوتاشون کمتره)
میخوام یه چندتا رشته دیگه هم بزنم(ترجیح میدم دانشگاه خیلی پرت نرم، برای همین مثلا شیمی دانشگاه یزد رو نمیزنم و ...)
که هم از نظر بازارکار و درآمد آینده داشته باشه، هم مباحث مشترک زیادی با چیزای کامپیوتری مثل برنامه نویسی و .. داشته باشه؟ -
zeinab dehghani چشم
رتبمم ۲۵۰۴ منطقه دو شده
که هم از نظر بازارکار و درآمد آینده داشته باشه، هم مباحث مشترک زیادی با چیزای کامپیوتری مثل برنامه نویسی و .. داشته باشه؟Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
zeinab dehghani چشم
رتبمم ۲۵۰۴ منطقه دو شده
که هم از نظر بازارکار و درآمد آینده داشته باشه، هم مباحث مشترک زیادی با چیزای کامپیوتری مثل برنامه نویسی و .. داشته باشه؟خب بیاین اول این سوالات رو پیش خودتون جواب بدین
چقدر درنورد اون دوتا رشته ایی که دوست دارین، برق و مکانیک، اطلاعات دارین؟
از گرایش هاشون خبر دارین؟ درس های اصلی و تخصصی شون رو؟
آیا این رشته هه رو اونقدر دوست دارین که بخواین بخاطرش یسری دانشگاهای معمولی و خوب شهرای نزدیک به محل زندگی تون رو انتخاب کنین؟پ.ن: رتبه خوبی کسب کردین.. مبارکتون باشه.
اما فقط به رتبه دل نبندین و تراز رو هم در نطر بگیرین.اینو هم اضافه کنم براتون چون بچه های ریاضی واقعا متفاوت ترن و دانشگاها و دانشگاه هاشون هم متفاوت تر ..
با این رتبه هم میشه امیرکبیر رو آورد ولی نه یه رشته خیلی خاص- در راستای اضافه کردن یه رشته نظرتون رو جلب میکنم به رشته مهندسی صنایع!!
توی تعریفش اساتیدش میگن دریایی به عمق یک متر
و حقیقتا بازار کار خیلی خوبی داره همه جا و از همچی هم میخونن
- در راستای اضافه کردن یه رشته نظرتون رو جلب میکنم به رشته مهندسی صنایع!!
-
نقطه بلی صدرصد
-
بچه ها باورکنید اساتید هر دانشگاهی در حد همدیگه هستن
اونای یکه هیئت علمی هستن، همشون باسوادن و پرفکت
چیزی که یه دانشگاه رو متمایز میکنه و سطح علمی اون رو میکشه بالا، جَو و دیدگاه دانشجوهاشهنمونه خیلی بارزش رو میشه توی دانشگاهای دید که رتبه علمی هاشون در طی پنج سال گذشته خیلی تعییر کرده
از پایین اومدن بالا و صعود داشتن یا از بالا به پایین و نزول داشتن