هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Narges_
هعی یادش بخیر
تازه از تو میشنیدم رفتن سربازی و اینا
سوری چیه باو فدایی دارییی -
اما نهایتش اینه که باید با اون اقایی که با خدا توافق کردیم من تو اتاقش نباشم همکار بشم و زخم زبون بشنوم:)))
-
Michael Vey مگه نمیدونستی رفتن؟
آره راست میگی جین ۱۸ماه سرباز بود و یعنی سال دوازدهمت...
خیلی عزیزی -
-
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
When day turns to night and you close your eyes and hope to dream, remember this, i hope you die in a fire i hope you die in a raging inferno of pain
-
-
@xanom-mah در انتخاب رشته
️ گفته است:
jahad_121
چیوبزنید روی ریپلا پست که کردم میاره
صفحه ها قبلی هست
پیدا نکردید بگید نقل قول بزنم -
jahad_121 در انتخاب رشته
️ گفته است:
رفع ابهام سازمان سنجش:
️دقیقا همونطور که قبلا براتون توضیح دادیم.
و این محرومیت از امسال اجرا میشه
اگه قصد شرکت تو کنکور ۱۴۰۴ رو دارید حتما تو انتخاب رشتتون دقت کنید که محروم نشید.️تغییر دیگه اینکه تو دوره های رایگان تو دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان هم گفته بود
ولی اینجا نوشته نشده
پس میشه اینطور برداشت کرد، کسایی که از فرهنگیان انصراف دادن دچار محرومیت نیستند و با خیالت راحت میتونن انتخاب رشته کنن️ضمن تاکید دوباره روی پذیرش "با آزمون" پس میشه اینطور برداشت کرد، پذیرش رشته های روزانه بدون آزمون و با سوابق تحصیلی(معدل) محرومیت ایجاد نمیکنه.
.
@xanom-mahاین
البته دیگه مطمعن نیستم درسته یا نه
فقط یک مشاور داخل گروهش گذاشت بود -
Narges_ جینو اون موقع میدونستم بقیه رو ن
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad.20 on ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20
عکاسی با گوشی نیاز به تمرین و زاویه دید داره
بحث ادیت و نکته های مربوط به تنظیم نور بحث اش جداست
هزار تا عکس اول یه عکاس شاید از لحاظ تکنیکی درست نباشه ولی باعث میشه یاد بگیره -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۱۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
@xanom-mah اها فکر کنم چون دیگه محرومیت نداره نیاز به انصراف نباشه
باز من اطلاع دقیق ندارم
ان شاء الله که نیاز به انصراف نباشه
متاسفانه خیلی این طرح شون بد بود و این قانون محرومیت ه. -
کاش میشد دوباره انیمیشن ببینیم باهم :))
-
بچه ها شما معدل هایی که سنجش میخواد رو از کجا آوردین؟
61397/154752