هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
قشنگ من متاسفم اگه من و محتوای بحث هام بنظرت کسالت باره ولی این که چند باری با تغییر صدا ویس گرفتم صرفا برای شوخی بود و میخواستم توانایی دوبله ام رو با دوستام به اشتراک بذارم و نظرشون رو بدونم
و بِرار اینا ادا اطوار نیست من دوستامو میبینم ناخودآگاه گیلیلی میشم خاصیت هویج هاست
ممنون بابت انتقادت\(°o°)/ -
@danial-hosseiny اصلا این ناشناس گذاشتنه رو درک نکردم. خودم به شخصه توی ناشناس کسی پیام ندادم.
@Comrade_Bayat خواسنی بیا ناشناس من تجربه شت
-
@Comrade_Bayat
عامو دارم بهت میگم هرگز.
مثبت چی دیگه -
قشنگ من متاسفم اگه من و محتوای بحث هام بنظرت کسالت باره ولی این که چند باری با تغییر صدا ویس گرفتم صرفا برای شوخی بود و میخواستم توانایی دوبله ام رو با دوستام به اشتراک بذارم و نظرشون رو بدونم
و بِرار اینا ادا اطوار نیست من دوستامو میبینم ناخودآگاه گیلیلی میشم خاصیت هویج هاست
ممنون بابت انتقادت\(°o°)/هویججج سارا از مال من بذار بتونی همونجا جوابشونو بدی
-
@Comrade_Bayat
عامو دارم بهت میگم هرگز.
مثبت چی دیگه -
-
@Comrade_Bayat
بابت قید تقریبنت حقیقتاً خیلی ناراحت شدم. -
@Comrade_Bayat
بابت قید تقریبنت حقیقتاً خیلی ناراحت شدم. -
@danial-hosseiny کوفت
-
Blue28
آها ..... دیگه گذاشتم بیخیال -
@Comrade_Bayat
برو خجات بکش. برو. -
@Comrade_Bayat
برو خجات بکش. برو. -
Blue28
آخه حقیقتاً من و کامرد داشتیم درمورد یه موضوعی حرف میزدیم.
بعد تو یهو اینو گفتی. اون کلمهٔ آخر اتفاقا یه حالت خوبی به جمله اضافه کرد. انگار آخر جمله فهمیدی چی گفتی تازه. -
@Comrade_Bayat
حقیقتاً بازی میکردم ولی خب بیشتر بازیای انیمیشنا رو بازی میکردیم... چون خیلی هم اهل انیمیشن دیدن بودیم.
توی دبیرستان هم دیگه کلا ول شد قضیه...
اخیرا تابستون دوباره نید فور اسپید ریوالز رو نصب کردم به یاد قدیما بازی میکنم. -
@Comrade_Bayat
حقیقتاً بازی میکردم ولی خب بیشتر بازیای انیمیشنا رو بازی میکردیم... چون خیلی هم اهل انیمیشن دیدن بودیم.
توی دبیرستان هم دیگه کلا ول شد قضیه...
اخیرا تابستون دوباره نید فور اسپید ریوالز رو نصب کردم به یاد قدیما بازی میکنم. -
@Comrade_Bayat
واللا پابجی میزدیم با رفقا.
کالاف رو هم نصب کردم ولی از بس حجم میخواست کلا دو سه ماه پیگیر شدم بعدم اکانتم پرید برای اینکه نمیرفتم.
یه چند دست هم با پلی استیشن فورت نایت بازی کردم خیلی خوشم نیومد حقیقتا.
کلش آف کلنز و رویال و کلا سوپر سل رو تا بینهایت البته بازی میکردم. رویال رو فردای ریلیز شدنش نصب داشتم.