هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito ولی خارج شوخی
یکی از مسائل مهم تغذیه است
اکثر کشورا غذا ها ایران خوش مزه تر اوناست
اینجوریه که اونا از غذاها ما خوششون میاد ولی ما کمتر میشه خوشمون بیاد@nothing0 چه ربطی داره؟ اصلا سلیقه ها خیلی متفاوته، غذاهای کشور های مختلف با هم فرقای خیلی زیادی میکنه، بعد شاید از غذاهای ما بعضی ها خوششون بیاد، ولی اگه با سلیقشون برای تغذیه جور بود که خودشون اونجا میپختن دیگه؟(مثل رستورانایی ایتالیایی که توی اکثر کشورای دنیا وجود داره.).
-
مثلا میدونستی خیارشور داخل چین شیرینه
ولی داخل ایران شوره ، عجیبه نه ؟تازه فقط چین اینجوری نیست
@nothing0
میدونستین کشورای خارجی مخصوصا کره جنوبی غذای ترش یا خوراکی ترش مثل لواشک و....پیدا نمیشه -
-
-
@nothing0 چه ربطی داره؟ اصلا سلیقه ها خیلی متفاوته، غذاهای کشور های مختلف با هم فرقای خیلی زیادی میکنه، بعد شاید از غذاهای ما بعضی ها خوششون بیاد، ولی اگه با سلیقشون برای تغذیه جور بود که خودشون اونجا میپختن دیگه؟(مثل رستورانایی ایتالیایی که توی اکثر کشورای دنیا وجود داره.).
@Comrade_Bayat
شجریان غذای مورعلاقه اش سوشی بوده -
@nothing0
اون خاطرات عجیب و غریب برای کسایی هست که ۱۸ سالشونه و دیپلم دارن شما اگه مدرک تحصیلی داشته باشین یا سن تون بیشتر باشه خیلی بهتون احترام میذارن
نهایتا ظرف بشورین -
@سالی-هبیجه البته کلا این حرف که در باره غذاهای مختلف کشور های مختلف و غذای مورد علاقه اشخاص میزنن نمیدونم تا چه حد درسته، ولی اینو میدونم سلیقه ها خیلی متفاوته.
@Comrade_Bayat
اره دیگه ...
سلیقه ها متفاوته
مثلاً ری اکشن خارجی ها نسبت به دوغ واقعا دیدنیه -
Anzw 18
نه شجریان الاخونه نه -
ایشان عاشق غذای سنتی آبگوشت بودند و در غذاهای خارجی سوشی را دوست داشتند. ایشان خربزه را حتی بین اجراهایشان و در زمان استراحت مصرف می کردند و این علاقه به خربزه شاید بی ربط به مشهدی بودن ایشان نباشد. -
این پست پاک شده!
-
فوری | بازنگری در محدودیتها و محرومیتهای انتخاب رشته آزمون سراسری امسال در جلسه امروز شورای انقلاب فرهنگی
در خصوص «حذف پذیرفتهشدگان رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی سال گذشته که در آزمون سراسری امسال ثبتنام کردهاند از فرآیند انتخاب رشته امسال» و «محرومیت پذیرفتهشدگان امسال در دورههای آموزش رایگان از شرکت در آزمون سراسری سال آینده» در جلسه امروز ستاد علم و فناوری و شورای معین شورای انقلاب فرهنگی تصمیمگیری خواهد شد و پس از تائید تصمیم توسط رئیس جمهور، اعلام میشود.
-
من الان یه مدته با غذاهای ایران واقعا دارم به مشکل میخورم، چون نمک نباید مصرف کنم و غذاهای ایرانی اصلا بدون نمک مزه نمیده
.
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من الان یه مدته با غذاهای ایران واقعا دارم به مشکل میخورم، چون نمک نباید مصرف کنم و غذاهای ایرانی اصلا بدون نمک مزه نمیده
.
و منی که الان عصبانیم از اینکه چرا ناهار برنجش نمک نداشت
درواقع هیچیش نمک نداشت... -
واقعیه خبر؟
برای امسالم صدق می کنه؟