هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ما را بِه ســـخت جانیِ خود ..این گُمان نبود
-
جهنمه
-
جهنمممممممم
-
مثلا الان شهریوره
-
خرداد هوای اینجا چطور بوده ؟
-
صد رحمت ب شهر خودم
-
Zahra2020 امیدوارم که خوب باشیدد🥰.
منم بد نیستم ممنونمم.
-
پرستو بابایی
و سلاممم شما چطورید؟🥰 -
بدی کمال گرا بودن اینه که
معمولا حداقل های تو هم تراز چیزی که میخوای نیست
به سختی میتونی خودتو موفق بدونی
یا باید خیلی سختکوش باشی که همیشه بهترینه بشی
یا کلا همیشه افسرده باشی -
@f-nalist
-
ولی میدونی دانش آموز جماعت همیشه ساز مخالف میزنه
گفتن تاثیر معدل براشون خوب نبوده ولی
نسبت به سالایی که صرفا کنکور بوده
مدارس عادی شهرای کم برخوردار نه فقط مدارس تاپ
اونا هم حضورشون یکم پر رنگ شد
رسالت واقعی معدل این بود که بذاره دانش آموزای غیر خاص و عادی ام وارد دانشگاه های تاپ کشور بشن -
@nothing0
نه
خیلی دوست دارم ببینم -
داشتم فکر میکردم وقتی از کنکور اردیبهشت اومدیم بیرون
حتی کسایی که ضعیف بودن هم تونسته بودن معقول تست بزنن
در کل خیلی اختلاف فاحش بین بقیه نبود ، رقابت سر این بود کی بیشتر تونست بزنه ، برای امتحان نهایی ام درسای مهمی مثل عربی دینی ادبیات که تراز بیار بودن واقعا راحت طرح کردن اگه زبانم مشکلی نداشت کلا درسای اصلی عمومی راحت بودن ، وقتی میانگین کشوری ادبیات میشه ۱۲ یعنی یه تعداد زیادی تونستن نمره بالا بگیرن .. حالا چه کسی که برای کنکورش خونده چه نه ، اینکه امثال رقابت سر دونه دونه تستای کنکور بود سر ۲۵ صدما بود اینو میشه فهمید ، چون با یه تراز نه چندان زیاد اختلاف رتبه خیلی زیاد داده بود امسال ، از طرفی واقعا مگه ما چقدر پشت کنکوری داشتیم ؟ این تحلیل منه، بنظرم برای این بود که اختلاف ترازای امسال با هم خیلی کمتر بودن -
داشتم فکر میکردم وقتی از کنکور اردیبهشت اومدیم بیرون
حتی کسایی که ضعیف بودن هم تونسته بودن معقول تست بزنن
در کل خیلی اختلاف فاحش بین بقیه نبود ، رقابت سر این بود کی بیشتر تونست بزنه ، برای امتحان نهایی ام درسای مهمی مثل عربی دینی ادبیات که تراز بیار بودن واقعا راحت طرح کردن اگه زبانم مشکلی نداشت کلا درسای اصلی عمومی راحت بودن ، وقتی میانگین کشوری ادبیات میشه ۱۲ یعنی یه تعداد زیادی تونستن نمره بالا بگیرن .. حالا چه کسی که برای کنکورش خونده چه نه ، اینکه امثال رقابت سر دونه دونه تستای کنکور بود سر ۲۵ صدما بود اینو میشه فهمید ، چون با یه تراز نه چندان زیاد اختلاف رتبه خیلی زیاد داده بود امسال ، از طرفی واقعا مگه ما چقدر پشت کنکوری داشتیم ؟ این تحلیل منه، بنظرم برای این بود که اختلاف ترازای امسال با هم خیلی کمتر بودن -
@_Mahdieh اخه من یچیزی میگم شما یچیز دیگ منم میدونم خیلیا انتخاب رشته نمیکنن بخاطر داستان محرومیت ولی این فقط باعث میشه با رتبه فعلی خوشبین باشی ولی این رتبه چند برابر بدتر از حد انتظار رو توجیح نمیکنه ... امیدوارم شب خبرای خوبی بشنویم
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@_Mahdieh اخه من یچیزی میگم شما یچیز دیگ منم میدونم خیلیا انتخاب رشته نمیکنن بخاطر داستان محرومیت ولی این فقط باعث میشه با رتبه فعلی خوشبین باشی ولی این رتبه چند برابر بدتر از حد انتظار رو توجیح نمیکنه ... امیدوارم شب خبرای خوبی بشنویم
دقیقا، شما یه چیزی میگی یه دفعه من میام یه چیز بیربط میگم
ایشالله