هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آخیش میانترما حداقل بخیر گذشت
-
کلاس های فردا صبح رو میپیچونم امیدوارم ادم باشم و فیزیو بخونم
پرستو بابایی منم کلاسای امروزو پیچوندم به امید خوندن ایمنی.
-
خدایا لطفا توانش را بده
-
بابونــــه
اینکه در نظر افرادی که باعث آزارت شدن منفور و بد بنظر برسی بخاطر دلایلی بنظرم اصلا و قطعا اهمیتی ندارهAinoor درسته
فکر می گردم کلی میگی... -
خب بدون احتساب اندیشه و زبان و اپید
۲۵ جلسه از دانشگاه عقبم
عالی -
زبان ۳ واحدیو بیفتم بدبخت میشم
-
به چوخ میرم
-
melancholy به طور تجربی دارم
تجربه می کنم و پاهام تاول می زنه
اما شاید اخرش چیزی نباشه نمی دونم به این جمله ختم میشه یا نه اما حال حاضر ش
این سختی لذت داره فقط همینو می تونم بگم
حالا غلطه یا درست نمی دونم اما چیزیه که خواستموواقعا به خاطر اسیب ها جسمی که به بدنم وارد شده و میشه سر این رشته متأسفم.
تو زندگی رو هم چی بگم زندگی هم چیزی که انتخاب ش کردم و دارم زندگی ش می کنم دیگه
وقتی الان باید بعد این روز سنگین خواب باشم اما بازم داشتم گزارش یک آزمایشگاه دیگه می نوشتم
ببخشید روی تودلی شما نوشتم
اما برام جالب بود خوندمش من طی این مسیر پامم تاول زدjahad_121 سلام چرا آخرش چیزی نباشه؟ شما که این قدر به شیمی علاقه دارید قطعا به جاهای خوبی میرسید و آدم پرتلاش و علاقه مندی مثل شما رو زمین نمیمونه، کافیه فقط شک نکنید. انشاءالله که هر هدفی دارید بهش برسید. من زیاد آدمی نیستم امید الکی بدم و حرفای قشنگ بزنم ولی چیزی که الان گفتمو بهش اعتقاد دارم
.
خواهش میکنم نه بابا اشکالی نداره🥰.
-
Maaah
امیدوارم در آیندهای نه چندان دور ادایی ترین کافه ها بری و بیشترین خرج ها رو بکنی بدون اینکه نگران موجودی حسابت باشیRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
امیدوارم در آیندهای نه چندان دور ادایی ترین کافه ها بری و بیشترین خرج ها رو بکنی بدون اینکه نگران موجودی حسابت باشیمرسیییی، امیدوارم یه روزی دیگه از بابام پول نگیرم.
بدترین اتفاق زندگیم تو ۲۱ سالگی همینه 🥲 -
jahad_121 سلام چرا آخرش چیزی نباشه؟ شما که این قدر به شیمی علاقه دارید قطعا به جاهای خوبی میرسید و آدم پرتلاش و علاقه مندی مثل شما رو زمین نمیمونه، کافیه فقط شک نکنید. انشاءالله که هر هدفی دارید بهش برسید. من زیاد آدمی نیستم امید الکی بدم و حرفای قشنگ بزنم ولی چیزی که الان گفتمو بهش اعتقاد دارم
.
خواهش میکنم نه بابا اشکالی نداره🥰.
melancholy
نمی دونم یکم تظمین کاری و اینا نداره و واقعا سنگینه درساشخیلیی ازتون ممنونم لطف دارید ان شاء الله همیشه سلامت و سربلند باشید
🩵🩵