هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من کلا با گوشی خودم که عکس میگیرم خیلی زشت میفتم
ولی با گوشی دوستام که مدلشون بهتره، بهتر میفتم
یه دوستی هم داشتم گوشیش آیفون بود. باهم رفتیم کافه ازم چند تا عکس گرفت و خیییلی قیافم خفن افتاده توشحالا سوالم اینجاست
واقعا کیفیت بالاتر دوربین، زیبایی تو رو بیشتر نشون میده؟
یا اینکه
برای گول زدن تو، به صورت مخفی یه سری فیلتر انداختن تو دوربین تا زیباتر نشون داده بشی در نتیجه هی گوشیای گرون تر با کیفیت دوربین بالاتر بخری؟چون حس میکنم دومیه... وگرنه آدم باید قبل اینچیزا تو آیینه زیباییشو ببینه. نه تو دوربین با کیفیت
Michael Vey چالش های ما بدنسازا با دیدن آینه های متفاوت :
۱)داداشششش اون منم یا این که داری میبینی ؟؟؟؟
۲)ینی خداوکیلی اگه اون من باشم پس چرا تا الان سینگل موندم
۳) وایسا برم اون آینه هه که بازوعامو بزرگ میکنه
۴) من به هم باشگاهیم : کره خداوکیلی درواقعیتم اینطورم ؟
چون میدونید بعضی از آینه ها اینطورن جمع و جور ترت میکنن بعضیا بلندتر نشونت میدن بعضیا ... -
-
Michael Vey
درباره خودم، فکر کنم کیفیت بالاتر و رنگ های واضح تر عکس باعث می شن به نظر من زیباتر برسهAnzw 18 هوممم اره.. البته واقعا حس میکنم تو گوشی های با کیفیت تر یه فیلتر پنهانی هست توش
-
Michael Vey
اتفاقا من هیچ وقت با گوشی خودم عکس نمیندازم چون تمام جزئیات رو نشون میده مثلا یه لکه ها و کک مک هایی روی صورتم نشون میده که اصلا تو اینه مشخص نیست
شیائومی خیلی خوبههویججج ولی خدایی هر چی کیفیت پایین تر باشه حتی قیافه خودتو نشون نمیده.. زشتت میکنه :|
واقعا دوربین با کیفیت تر که جزئیاتو نشون میده ترجیح میدم🥲
دلم میخواد گوشی دوستامو بدزدم -
Michael Vey استادمون وقتی میخواست در مورد کیفیت تصویر و جزئیات جرف بزنه
میگفت شما باید تصویری بگیرین که فلان ویژگی ها رو داشته باشه
یچیزی که میگفت و اگر درست یادم باشه رزولوشن تصویر بود که فکر میکنم جزئیات بیشتر
و میگفت وقتی میخواین از خودتون عکس بگیرین اکثرا با این فیلتر ها و.. شما جزئیات رو کم میکنین و خب وقتی یه عکسی میگیرین که جزئیات صورتتون رو خیلیییی ریز به ریز نشون میده اکثرا ناراضی هستین که چه عکس بدی :>Ainoor نه نه اتفاقا من از عکسای با فیلتر متنفرم
همین گوشیمم همه فیلتراش خاموشه
یا دوستام میخوان با اسنپ چت بگیرن میگم نه
ولییی
مطمئنممم که تو دوربینا یه فیلتری هست که تو رو بهتر نشون میدهحتی چت جی پی تی هم گفت اره تو گوشیای با کیفیت تر هست
-
Michael Vey چالش های ما بدنسازا با دیدن آینه های متفاوت :
۱)داداشششش اون منم یا این که داری میبینی ؟؟؟؟
۲)ینی خداوکیلی اگه اون من باشم پس چرا تا الان سینگل موندم
۳) وایسا برم اون آینه هه که بازوعامو بزرگ میکنه
۴) من به هم باشگاهیم : کره خداوکیلی درواقعیتم اینطورم ؟
چون میدونید بعضی از آینه ها اینطورن جمع و جور ترت میکنن بعضیا بلندتر نشونت میدن بعضیا ..._ Reza _ اره بابا مثلا میگن تو لباس فروشیا آیینه هایی میزارن که تو رو لاغر و زیبا نشون بده از لباس خوشت بیاد بخری
-
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️