هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اومدم خوابگاه
از خستگی زیاد خواب رفتم
۲ساعت خوابیدم
حدود نیم ساعتیه بیدار شدم
چقد دلگیره
️
-
جزوه هامو پرینت نگرفتم
فردا صبح میرم میگیرم
الان میرم یه کم کارامو انجام میدم
بعد میام زبانمو میخونم
ان شاءالله که درس ۵ امشب ترجمه اشتموم شه... -
دیگه وقتشه که وارد جو امتحانا بشم
️
-
Anzw 18
من دوجا فهمیدم مثلثات هیچی نیست.
اول اونجایی بود که آقا ثابتی با یه دایره، جای محورای سینوس و کسینوس و تانژانت و کتانژانت رو توضیح داد و ما تازه فهمیدیم اینا چی هست!
و دوم اونجایی بود که آریان حیدری عملا یادمون داد با یه تقریبی تمام سینوس و کسینوس زوایای متفاوت رو حساب کنیم. -
I have to give it up
Once again
For the thousandth time -
I'm tired
Of this black hole named life -
Nasrinsani
سلام نسرین جان
چطوری؟ خوبی؟ -
Anzw 18
من دوجا فهمیدم مثلثات هیچی نیست.
اول اونجایی بود که آقا ثابتی با یه دایره، جای محورای سینوس و کسینوس و تانژانت و کتانژانت رو توضیح داد و ما تازه فهمیدیم اینا چی هست!
و دوم اونجایی بود که آریان حیدری عملا یادمون داد با یه تقریبی تمام سینوس و کسینوس زوایای متفاوت رو حساب کنیم.@danial-hosseiny
آه ای حیدری حیدری حیدریِ عزیزم...
واقعا عالیه این مرد
یه سری مباحث رو با چیزایی که یاد داده خیلی راحت تر و بهتر می تونم بزنم:)))
تو این مثلثات دو تا چیز اذیتم می کنه
یکیش اینه که برای همین روش های مثلا پیدا کردن تقریبی سینوس تو حل سوالات، حس می کنم اونقدری که باید مسلط نیستم که سریع سر جلسه بتونم تشخیص بدم که "خب الان چه باید بکنم" اونم دلیلش تسته و باید تست بیشتری کار کنم تا رو هر دو مدل روش ها مسلط بشم.
اینطوری بگم که همیشه این هست که من موقع تحلیل آزمون و بررسی سوالات با خودم میگم که "عهههه راست می گه هاااا یه همچین کاری باید می کردی".
دلیل دومش همون ترسه که چون پارسال اصلا توی اون فرمول مثلثاتی ها و اینا خوب نبودم، انگاری الانم باید به زور به خودم به قبولونم که بابا دیگه یه سر سوزنم که باشه اوضاعت بهتر شده انقدر دست و پاتو گم نکن وقتی مثلثات می بینی:))))خلاصه که جونم برات بگه بلای جون من همین مثلثات و نوسان بوده و هست
-
Anzw 18 سلام آیناز
ممنونم بد نیستم
تو چطوری؟ -
گفت تو سال قبلتو مثل یه گنج نگه داشتی.
میخوای هر کاری که اون سال کردی رو تکرار نکنی.
من حتی ساعت خواب و بیداری ساعت غذا خوردن و کتابای تستم رو هم عوض کردم.
درحالی که اینا عامل شکستم نبودن... -
ای جوانی
-
رفتی ز دستم.....
-
من چه دانم....
-
که سوزم در این ره