هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ساعت دیواری واقعا قطعهٔ ضعیفیه
و همهشم به خاطر ترانهٔ ضعیفه. -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Zahra-HD
مدل موهاش رو که اینجوری کرد فهمیدممتاسفم برات
از هزار فرسخی ام قشنگی بچه م تابلوعه
بعد میگی تازه شناختی@Zahra-HD
-
هویججج
من معمولا تلاش میکنم یک سری چیزها رو نادیده بگیرم... مگر اینکه به ستوه بیام که واکنش نشون بدم... شاید تو صرفا در موقعیت بد، در زمان بدی، پیام بدی گذاشته باشی. نمیدونم.
اما در کل، چیزی که خصوصیه، (من فارسی زبانم و ترجیحا به جای "پرایوت" از خصوصی، شخصی و امثالهم استفاده میکنم) جای پرسش و پاسخش هم در یک جای خصوصیه.
نه توی یک محیط عمومی با خط بولد و درشت شده! که هرکی رد شد قطعا چشمش بیوفته و همون پیام رو بخونه... و بعد هرکسی که درخواستش رو مطرح کرد، براش جالب شد، یا به هر دلیل دیگری دوست داشت یا به تو نزدیکتر بشه یا حتی ببینه محتوایی که منتشر میکنی و بقیه دارن بهت بازخورد میدن چیه رو با یه جملهٔ خیلی بیرمق و زنندهای پس بزنی. افرادی که دوستانت محسوب میشن.
با این کنش و واکنشهایی که راه میندازی، حتی اگر نگی، خیلی حرفها به دیگران میزنی... من به اون مفاهیم پس پردهٔ جملاتت ورودی نمیکنم.
کلیت کاری که انجام میدی، دلایل واضح و مبرهن و مشخصی میتونه داشته باشه، و من حتی به این هم ورود نمیکنم. میذارم به عهدهٔ خودت که به درونیاتت توجه کنی و ببین دقیقا چرا یه همچین کارایی میکنی... نیت و قصد و میل باطنیت از این کارای عجیب غریب دقیقا چیه و چرا یه چیز خصوصی رو، همون سؤالاتش رو داخل همون کانال نمیپرسی!!! چرا توی پیوی تلگرام نمیپرسی!!! چرا توی پیوی انجمن نمیپرسی!!!
یحتمل که آخرین و دورترین گزینه برای یه کار خصوصی، یه مجمع عمومیه =))))
خیلی از ماها کانال داریم. خود من دارم. اما تو میدونی؟ شاید بدونی. اما بعید میدونم. با اینکه خصوصی هم نیست. ولی جار نمیزنم. چون لزومی به جار زدن نیست. =))))کارای اینچنینیت وقیحن... و گاهاً پیامهای دوست نداشتنی و حتی منزجرکنندهای رو به افرادی که دور و برتن متبادر میکنن.
بازنگری کن توی خودت.@danial-hosseiny
چه گیری دادی به من آقای حسینی -
هویججج
من معمولا تلاش میکنم یک سری چیزها رو نادیده بگیرم... مگر اینکه به ستوه بیام که واکنش نشون بدم... شاید تو صرفا در موقعیت بد، در زمان بدی، پیام بدی گذاشته باشی. نمیدونم.
اما در کل، چیزی که خصوصیه، (من فارسی زبانم و ترجیحا به جای "پرایوت" از خصوصی، شخصی و امثالهم استفاده میکنم) جای پرسش و پاسخش هم در یک جای خصوصیه.
نه توی یک محیط عمومی با خط بولد و درشت شده! که هرکی رد شد قطعا چشمش بیوفته و همون پیام رو بخونه... و بعد هرکسی که درخواستش رو مطرح کرد، براش جالب شد، یا به هر دلیل دیگری دوست داشت یا به تو نزدیکتر بشه یا حتی ببینه محتوایی که منتشر میکنی و بقیه دارن بهت بازخورد میدن چیه رو با یه جملهٔ خیلی بیرمق و زنندهای پس بزنی. افرادی که دوستانت محسوب میشن.
با این کنش و واکنشهایی که راه میندازی، حتی اگر نگی، خیلی حرفها به دیگران میزنی... من به اون مفاهیم پس پردهٔ جملاتت ورودی نمیکنم.
کلیت کاری که انجام میدی، دلایل واضح و مبرهن و مشخصی میتونه داشته باشه، و من حتی به این هم ورود نمیکنم. میذارم به عهدهٔ خودت که به درونیاتت توجه کنی و ببین دقیقا چرا یه همچین کارایی میکنی... نیت و قصد و میل باطنیت از این کارای عجیب غریب دقیقا چیه و چرا یه چیز خصوصی رو، همون سؤالاتش رو داخل همون کانال نمیپرسی!!! چرا توی پیوی تلگرام نمیپرسی!!! چرا توی پیوی انجمن نمیپرسی!!!
یحتمل که آخرین و دورترین گزینه برای یه کار خصوصی، یه مجمع عمومیه =))))
خیلی از ماها کانال داریم. خود من دارم. اما تو میدونی؟ شاید بدونی. اما بعید میدونم. با اینکه خصوصی هم نیست. ولی جار نمیزنم. چون لزومی به جار زدن نیست. =))))کارای اینچنینیت وقیحن... و گاهاً پیامهای دوست نداشتنی و حتی منزجرکنندهای رو به افرادی که دور و برتن متبادر میکنن.
بازنگری کن توی خودت.@danial-hosseiny
توی زبان انگلیسی هم یه سری کلمات فارسی وجود داره مثل همون paradise
که از پردیس میاد
توی الاخونه میگیم منشن
آیا منشن کلمه فارسی هست؟
خیر
منم باهمون تنظیمات تلگرام صحبت کردم که میگه پرایوت
اتفاقا خیلی تلاش میکنم که که کلمه فارسی استفاده کنم ولی خب گاهی آدم از دهنش میپره
یه سری کلمات مثل همون اوکی مرسی پرایوت دیگه نرمالن حتی خود کلمه نرمال هم انگلیسیه
شما به زبان فازسی 200 سال پیش حرف بزنید
دوم اینکه
من با همه بچه های الاخونه دوستم ولی ایشون یه کاربر جدیدن که معلوم نیست فیکن یا نه دوست نداشتم عکس های شخصی یا ویدئوهای شخصیم رو باهاشون به اشتراک بذارم -
@danial-hosseiny
که از پردیس میاد
توی الاخونه میگیم منشن
آیا منشن کلمه فارسی هست؟
خیر
اتفاقا خیلی تلاش میکنم که که کلمه فارسی استفاده کنم ولی خب گاهی آدم از دهنش میپره
یه سری کلمات مثل همون اوکی مرسی پرایوت دیگه نرمالن حتی خود کلمه نرمال هم انگلیسیه
دوم اینکه
من با همه بچه های الاخونه دوستم ولی ایشون یه کاربر جدیدن که معلوم نیست فیکن یا نه دوست نداشتم عکس های شخصی یا ویدئوهای شخصیم رو باهاشون به اشتراک بذارمهویججج
الیته کاربر جدید نیستن
ولی خب من نمیشناسمشون -
-
@danial-hosseiny
که از پردیس میاد
توی الاخونه میگیم منشن
آیا منشن کلمه فارسی هست؟
خیر
دوم اینکه
من با همه بچه های الاخونه دوستم ولی ایشون یه کاربر جدیدن که معلوم نیست فیکن یا نه دوست نداشتم عکس های شخصی یا ویدئوهای شخصیم رو باهاشون به اشتراک بذارمهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@danial-hosseiny
که از پردیس میاد
توی الاخونه میگیم منشن
آیا منشن کلمه فارسی هست؟
خیر
یه سری کلمات مثل همون اوکی مرسی پرایوت دیگه نرمالن حتی خود کلمه نرمال هم انگلیسیهدر زبان چیزی داریم به نام «وامواژه».
وامواژهها و استفاده از وامواژهها فرق داره با تهاجم فرهنگی و زبانی.
برآمده از دلایلی، میرسیم به استفاده از کلماتی که هستن و وجود دارن توی زبان خودمون، ولی ما به دلایل متفاوتی فکر میکنیم استفاده از لغات بیگانه بهتره.
چه برآمده از چس کلاس، چه برآمده از بیسوادی، چه برآمده از دوری از فرهنگ پیشین و چه برآمده از هرچیز دیگهای باشه.
بحثی سر این ندارم.شما به زبان فازسی 200 سال پیش حرف بزنید
سفسطه میکنی که با تیکه انداختن و توهین به من «برنده» باشی. اونم توی بحثی که منی صرفا به عنوان یه دوست که بیشتر از تو میدونه داره تلاش میکنه بهت چیزی رو یاد بده.
برنده نداره بحث. متأسفم برات. صرفاً سطح ادب، کلام و پذیرش دو طرف توی چنین بحثایی مشخص میشه.دوم اینکه
من با همه بچه های الاخونه دوستم ولی ایشون یه کاربر جدیدن که معلوم نیست فیکن یا نه دوست نداشتم عکس های شخصی یا ویدئوهای شخصیم رو باهاشون به اشتراک بذارممنِ حسینیش که سه ساله اینجام با همه دوست نیستم و حتی میترسم اینقدر کلی حرف بزنم. تو چطور فکر میکنی با همه دوستی؟!
بعدم اگر مشکلت با خصوصی بودن کانالت بود، پس ربطی نداره کسی رو میشناسی یا نه. باز جای ابحاث کانالت هم داخل فضای خصوصیه.
اگه کانالت خصوصی نیست و مسئلهت اینه که اون آدم رو نمیشناسی، پس در جوابش نباید بنویسی نمیفرستم چون کانال خصوصیه. باید بنویسی نمیفرستم چون شما رو نمیشناسم. باید بگی نمیفرستم چون نمیخوام شما اونجا باشی.
یا هر چیز دیگه.
توی مجمع عمومی پیامت رو درشت (بولد) میکنی که بگی کانالت خصوصیه؟!چه گیری دادی به من آقای حسینی
منم به کسی «گیر» نمیدم. اینجا بهعنوان یه دوست هر زمان احساس کردم کسی داره خطا میره بهش گوشزد کردم. از هر بنی بشری هم که میخوای و میشناسی بپرس. کلامت رو هم درست کن.
در خانه اگر کس است، یک حرف بس است.
-
شما الان خودتون به من میگین توی فضای عمومی همچین سوالی نکنم که بقیه کنجکاو بشن بعدش بگم نه نمیشه عضو کانال شد
ولی خودتون حرف خودتون رو با عمل تون تکذیب میکنید
من واقعا ناراحت شدم توی فضای عموی انقدر تند صحبت میکنید
اکه واقعا میخواستین دوستانه تذکر بدین میتونستید ازم بخواین چت باز کنم و بعد برادرانه نصحیت میکردین یا تذکر میدادین منم از اون شخص معذرت میخواستم
@danial-hosseiny -
@Pr-Gh-ir
نه اصلا تقصیر شما نیست -
شما الان خودتون به من میگین توی فضای عمومی همچین سوالی نکنم که بقیه کنجکاو بشن بعدش بگم نه نمیشه عضو کانال شد
ولی خودتون حرف خودتون رو با عمل تون تکذیب میکنید
من واقعا ناراحت شدم توی فضای عموی انقدر تند صحبت میکنید
اکه واقعا میخواستین دوستانه تذکر بدین میتونستید ازم بخواین چت باز کنم و بعد برادرانه نصحیت میکردین یا تذکر میدادین منم از اون شخص معذرت میخواستم
@danial-hosseinyهویججج
دلیل اینکه من چت باز نکردم اینه که توی فضای عمومی در حق یکی از بچهها کملطفی کردی.
احساس کردم چون قصه تا به اینجاش عمومی شده، بهتر هم باشه که مابقیش هم عمومی پیش بره.
اگر مشکلی با عمومی بودن گوشزد داشتی، پاسخ من رو توی چت خصوصی میدادی.به هر حال، من با منطق خودم، بهش فکر کردم و توی فضای عمومی مطرح کردم.
-