هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Amirbardia یعنی یارو یه تل زده به موهاش جوری ک دیگه با تلش معروفه و تلش میلیاردی ارزش داره؟!
حالا من همین تلو برا باشگاه رفتنم خریده بودم
دو بار استفاده نکردم جرواجر شدچقدر خفنن اینا... اینکه انقدر تلاش میکنن و خودشونو بالا میکشن.. چقدر روحیه خوب و قویی دارن حاجی... 🥲
بخاطر همین چیزاشونه ک منی ک اصلا اینارو نمیشناسم و بازیشونم ندیدم ولی دلم بیشتر سمت رئاله تا بقیه🥲Michael Vey
نه که تلش ارزش میلیاردی داشته باشه منظورم از لحاظ افتخاراتیه که کسب کرده
دمت گرم
من همینجوریشم تو رو رئالی حساب میکنم
حالا یه چیزی دیگه بگم بیشتر تعجب کنی؟
این دوست خوبمون تونی کروس که سرجمع با 25 میلیون یورو اومد رئال
از سال 2014 اومد رئال و تا 2024 با مودریچ تو خط هافبک رئال آتیش به پا کردن
سال 2013 تو فینال چمپیونزلیگ با بایرن مونیخ تو ورزشگاه ومبلی لندن جلوی دورتموند قرار گرفت و اولین جام لیگ قهرمانان اروپا رو گرفت و پارسال هم برای ششمین بار و آخرین بار باز هم تو ورزشگاه ومبلی با رئال جلوی دورتموند قرار گرفت و همراه با چهارتا بازیکن دیگه پرافتخارترین بازیکنای تاریخ چمپیونزلیگ با 6 قهرمانی هستند
به ترتیب از راست به چپ:
تونی کروس، ماچو فرناندز، لوکا مودریچ و دنی کارواخال
پاکو خنتوی کبیر هم که در قرن بیستم برای رئال بازی میکرده
.
یه نکته جالب در مورد پاکو خنتو اینه که چندین سال با 25 قهرمانی پرافتخارترین بازیکن تاریخ رئال بود
روز 26 دی 1401 یعنی 16 ژانویه 2022 رئال تونست قهرمان سوپرکاپ اسپانیا بشه و مارسلو مشترکا با پاکو خنتو تبدیل به پرافتخارترین بازیکن رئال شد => خلاصه اون بازی
دو روز بعدش یعنی 28 دی پاکو خنتوی کبیر فوت کرد
یه جوری که انگار منتظر مونده بود این اتفاق بیفته تا با خیال راحت چشماشو ببنده
انگار که رسالتشو انجام داده باشه -
@Amirbardia ولاکن برا
حقه بازن همشون
️
Michael Vey قیمت های ترب بهتر از همه جاست و واسه کسی که پول نقد داشته باشه و بتونه از ترب خرید کنه بهتره
-
اعتماد به نفسم منفیه
-
Michael Vey قیمت های ترب بهتر از همه جاست و واسه کسی که پول نقد داشته باشه و بتونه از ترب خرید کنه بهتره
-
یه سوال می پرسم جواب بدین لطفا
فکر کنید شما پدر یا مادر یه دانش آموز دبستانی هستید
چند وقت یکبار مدرسه و یا نماینده و کادر مربوطه از شما برای جشن های مختلف درخواست کمک می کنن...
یا به طور کلی اطلاع میدن این جشن هارو به شما
(جشن ۱۰۰_۱۰۰۰_الفبا_شب یلدا_نوروز و...)
شما موافق این جشن ها هستید یا نه؟
دلیل رو هم بگید
(همه بگید نظرتون رو، میخوام دیدگاهتون رو بدونم نسبت به این موضوع)بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دلیل رو هم بگیدسلام
بله(تا حدی که به درس اصلی لطمه نزنه)
چون به نوعی بچه ها رو با فرهنگ و مراسمات کشورمون آشنا میکنه و درس به حساب میاد(در کنار شادی ها و احساساتی که در اون ها تجربه میشه) -
Hhh Hh
عاشق این قلب قرانم
آروم شدم ممنونم ازت زهرا(((: -
پارسال سر شروع اولین آزمون نهایی یکی اومد سوره ضحی رو خوند
من از یه طرف یاد مجلس ختم افتاده بودم از یه طرف یاد رضا عطاران تو سریال هزارپا
واسه آزمون دوم یکی دیگه اومد سوره شمس رو خوند
یعنی تا آخر آزمون همینجور صدای اون اسپیکر که واسه مجلس ختم میذارن تو گوشم بود
یکم حداقل از سوره های امیدوار کنندهتر و با لحن و صوت بهتر کاش میخوندن -
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دلیل رو هم بگیدسلام
بله(تا حدی که به درس اصلی لطمه نزنه)
چون به نوعی بچه ها رو با فرهنگ و مراسمات کشورمون آشنا میکنه و درس به حساب میاد(در کنار شادی ها و احساساتی که در اون ها تجربه میشه)Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دلیل رو هم بگیدسلام
بله(تا حدی که به درس اصلی لطمه نزنه)درسته
چون به نوعی بچه ها رو با فرهنگ و مراسمات کشورمون آشنا میکنه و درس به حساب میاد(در کنار شادی ها و احساساتی که در اون ها تجربه میشه)
بله بله، ممنونم که نظرت رو گفتی
-
jahad.20
کاش تحویلم بگیرن( :
کاش بشه چیزی که میخوام...زهرا بنده خدا 2 ابوالفضل که دست رد به سینه کسی نزده تا حالا :))
-
Michael Vey
نه که تلش ارزش میلیاردی داشته باشه منظورم از لحاظ افتخاراتیه که کسب کرده
دمت گرم
من همینجوریشم تو رو رئالی حساب میکنم
حالا یه چیزی دیگه بگم بیشتر تعجب کنی؟
این دوست خوبمون تونی کروس که سرجمع با 25 میلیون یورو اومد رئال
از سال 2014 اومد رئال و تا 2024 با مودریچ تو خط هافبک رئال آتیش به پا کردن
سال 2013 تو فینال چمپیونزلیگ با بایرن مونیخ تو ورزشگاه ومبلی لندن جلوی دورتموند قرار گرفت و اولین جام لیگ قهرمانان اروپا رو گرفت و پارسال هم برای ششمین بار و آخرین بار باز هم تو ورزشگاه ومبلی با رئال جلوی دورتموند قرار گرفت و همراه با چهارتا بازیکن دیگه پرافتخارترین بازیکنای تاریخ چمپیونزلیگ با 6 قهرمانی هستند
به ترتیب از راست به چپ:
تونی کروس، ماچو فرناندز، لوکا مودریچ و دنی کارواخال
پاکو خنتوی کبیر هم که در قرن بیستم برای رئال بازی میکرده
.
یه نکته جالب در مورد پاکو خنتو اینه که چندین سال با 25 قهرمانی پرافتخارترین بازیکن تاریخ رئال بود
روز 26 دی 1401 یعنی 16 ژانویه 2022 رئال تونست قهرمان سوپرکاپ اسپانیا بشه و مارسلو مشترکا با پاکو خنتو تبدیل به پرافتخارترین بازیکن رئال شد => خلاصه اون بازی
دو روز بعدش یعنی 28 دی پاکو خنتوی کبیر فوت کرد
یه جوری که انگار منتظر مونده بود این اتفاق بیفته تا با خیال راحت چشماشو ببنده
انگار که رسالتشو انجام داده باشهamir84 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روز 26 دی 1401
اینجا رو امیر اشاره کردن که بگم بهتون 16 دی 1400 هستش
Michael Vey -
️امیر مسعود میگه اگه میخواین به سرنوشت اون و خانم بنده خدا دچار نشین اینکار زیرو نکنین
️
️
«من اومدم یه پست بفرستم بعد اینترنت هم وصل بود ولی انجمن گیر کرد
من اومدم صفحه رو رفرش کردم و از تو اون مداده پست ذخیره شدهای که هنوز فرستاده نشده رو پاک کردم»(من اومدم یه پست بفرستم بعد اینترنت هم وصل بود ولی انجمن گیر کرد
من اومدم صفحه رو رفرش کردم و از تو اون مداده پست ذخیره شدهای که هنوز فرستاده نشده رو پاک کردم و وقتی اومدم پست رو بفرستم این ارور اومد) -
️امیر مسعود میگه اگه میخواین به سرنوشت اون و خانم بنده خدا دچار نشین اینکار زیرو نکنین
️
️
«من اومدم یه پست بفرستم بعد اینترنت هم وصل بود ولی انجمن گیر کرد
من اومدم صفحه رو رفرش کردم و از تو اون مداده پست ذخیره شدهای که هنوز فرستاده نشده رو پاک کردم»(من اومدم یه پست بفرستم بعد اینترنت هم وصل بود ولی انجمن گیر کرد
من اومدم صفحه رو رفرش کردم و از تو اون مداده پست ذخیره شدهای که هنوز فرستاده نشده رو پاک کردم و وقتی اومدم پست رو بفرستم این ارور اومد) -
نمیدونم، فکر میکنم یه بخشی از وجودم همیشه بابتش ناراحت بمونه.
-
تموم نمیشه.
-
واقعا تحت فشارم.