هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دختر عمه خرپولدار تو ک از قضا با همکلاسیای خرپولدار من دوست بودن ب من چه
️
-
من واسه همین اخلاقم اینستا نصب نمیکنم
میدونم روحیه اینو ندارم ک زندگی خوب و شاد و پولدارانه بقیه رو ببینم حتی اگ فیک باشه
اما بازم اینجور ادما تو تل هم ولم نمیکنن -
دختر عمه خرپولدار تو ک از قضا با همکلاسیای خرپولدار من دوست بودن ب من چه
️
Michael Vey میگفت خدایا ما که تو زندگیمون همه جور خریتی رو تجربه کردیم جز خرپولی، این یکی رو هم نصیبمون کن
-
Michael Vey میگفت خدایا ما که تو زندگیمون همه جور خریتی رو تجربه کردیم جز خرپولی، این یکی رو هم نصیبمون کن
@AmirBarsam دقیقا..
-
دلم برا دوران راهنمایی تنگ شده
انگار زنگ تفریح های یه ربع بیست دقیقه ای که داشتیم کش میومد
ما از بازی های رئال و یوونتوس شروع میکردیم تحلیل کردن تا آخر
همهی 5 لیگ معتبر رو تحلیل میکردیم -
هوم
-
سریال
برم سریال ببینم -
بلکه یکم از این فکرا دربیام
-
اصلا درک نمیکنم اقای روان پزشک عزیز دلیل اینکه از مدرسه اقدام کردی چی بود اره میدونم برادر من میدونم مشکل دارم ولی نمیخام وقت ندارم بشینم باهات الکی زر بزنم...الان کل مدرسه میدونه .....بدتر کردی حالمو مریض خودتی نع من انقدر ناراحت شدم از دستت منو حالا ارجاع دادی یه روانپزشک دیگه اقا مگه ممن روانیمممممممممممممممممممممممممم....وای انقدر خجالت کشیدم بابات رفتار زننده ات..مرد تو چهل ساله به بالایی رفتی به مدیر مدرسه گفتی که چی بشه ؟اومد تو کلاس جلوی اون همه دانش اموز و معلمم گفت بچه انگار یکی بینوتون مشکل روانی داره...(من نمیفهمم زنیکخ بهت ادب یاد ندادن)بعد منو صدا زد..
*تودلی -
البته دروغ چرا
سریالم ک میبینم چشمم میخوره ب پسرای خوش هیکل
بعدش باز چس ناله ها و حرص خوردنام شروع میشه ک چرا من همت نمیکنم برا خوش هیکل بودن
در هر صورت بی جنبم -
اصلا درک نمیکنم اقای روان پزشک عزیز دلیل اینکه از مدرسه اقدام کردی چی بود اره میدونم برادر من میدونم مشکل دارم ولی نمیخام وقت ندارم بشینم باهات الکی زر بزنم...الان کل مدرسه میدونه .....بدتر کردی حالمو مریض خودتی نع من انقدر ناراحت شدم از دستت منو حالا ارجاع دادی یه روانپزشک دیگه اقا مگه ممن روانیمممممممممممممممممممممممممم....وای انقدر خجالت کشیدم بابات رفتار زننده ات..مرد تو چهل ساله به بالایی رفتی به مدیر مدرسه گفتی که چی بشه ؟اومد تو کلاس جلوی اون همه دانش اموز و معلمم گفت بچه انگار یکی بینوتون مشکل روانی داره...(من نمیفهمم زنیکخ بهت ادب یاد ندادن)بعد منو صدا زد..
*تودلی -
دلم برا دوران راهنمایی تنگ شده
انگار زنگ تفریح های یه ربع بیست دقیقه ای که داشتیم کش میومد
ما از بازی های رئال و یوونتوس شروع میکردیم تحلیل کردن تا آخر
همهی 5 لیگ معتبر رو تحلیل میکردیم -
سریال
برم سریال ببینم -
بازم شب شد و بازم من داره دکمه غر زدنم فعال میشه
-
@AmirBarsam دوره راهنمایی من استقلالی دو آتیشه بودم
انقدرررررررررر کل کل می کردیممم انقدر آهنگ تیممون رو می خوندیممم:)))