هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally میترسی حمله کنن؟؟ احتمالا چند تا هدف نظامی سیاسی رو منهدم کنن فوقش، ایران برعکس اسرائیل خیلی بزرگه، احتمال اینکه توی یکی از حمله ها کشته بشی خیلی کمه.
جنگ هم بشه باید نگران فشار اقتصادیش بشیم، مگرنه اگر روی کاغذ یکم قدرت نظامی دو طرفین اسرائیل vs محور مقاومت رو بررسی کنی، هیچ کدوم توان غلبه روی اون یکی رو ندارن، همونطور هم که گفتم ایران انقدر پهناور هست که احتمال مردنمون خیلی کم باشه توی حملات مخلتف. فوقش هم مرگه دیگه. -
خوشحالم دارم دوباره تبدیل به همون نویسنده ای میشم که بودم ...مهارتم داره نم نمک با احساساتم رشد میکنه
Hako در جواب اون سوالت که تو روتین تایم پرسیدی باید بگم بله.. همونجور ک تو توضیحات همون تاپیک نوشتم هم روتین های درسی هم غیر درسی
میتونی حتی با جزئیات بیشتر هم بنویسی
مثلا بجای عمومی درسی که میخوای بخونی رو بنویسی -
قدرت نظامی دو طرفین رو دست کم نگیرید، ایران هم قدرت موشکی-پهپادی خوبی داره، هم کلی سرباز، با سربازای لبنان و ... هم جمع بزنیم خیلی زیاد میشه، اسرائیل هم نیرو هوایی و نیروی زرهی به شدت قدری داره، فکر نکنم کسی بتونه اون یکی رو حذف کنه.
-
@Sally
نمی زنه -
باشه ولی قسمت ۱۱ منو به مرز سکته داشت میرسوند
-
Hako در جواب اون سوالت که تو روتین تایم پرسیدی باید بگم بله.. همونجور ک تو توضیحات همون تاپیک نوشتم هم روتین های درسی هم غیر درسی
میتونی حتی با جزئیات بیشتر هم بنویسی
مثلا بجای عمومی درسی که میخوای بخونی رو بنویسی -
@Sally من حیوونای وحشتناک میدیدم
-
تو کل قسمتش قلبم تند میزد مث گچ سفید شدم و دستام میلرزید
️
-
@Sally
فعلا در حد یک حرف ه
فکر نکنم
نهایت حالا چون اعلام هم کرده
سیستم دفاعی ها فعاله
و دفاع میشه -
Ainoor هی میخواستم اسکرین بگیرم میترسیدم اسپویل کنم
-
اخ خدا.. وای یکم تنفس بدم بعد قسمت اخر........ وای....
-
Ainoor هی میخواستم اسکرین بگیرم میترسیدم اسپویل کنم
Michael Vey
اسکرین از صحنه های حساس نگیر