هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Masoumeh-sh مچکرم
@Masoumeh-sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب خوبه
همین که راضی هستین خوبه
شما چندوقت پیش کربلا بودین، یه دعایی کنین منم شیرازی مشهدی، جای خوبی قبول شم که بعدش بگم خوبهAkito اونموقع بودم الان که نیستم
انشالله قبول بشید و بیاین اینجا بگین همونی شد که میخواستم -
@mahdi-ek اگه نصب نداری نصب نکن دوباره
چون شاید خیلی نتونیم بازی کنیم و یه گیگ حیف شه
من نت نامحدود یه ماهه گرفتم برای یه کاری، اتفاقی دیدم براول آپدیت داده، با اینکه بازی نمیکنم ولی بازم آپدیتش کردم -
@AmirBarsam
کاملا موافقم نسل رپرای خوبمون داره از بین میرن نمونه اش همین سورنا:)بهمن اخرین بار صداشو میشنویم و تموم اصلا نمیتونم این روز و تحمل کنم...خدایا منو بکش ..اصلا نمیتونم با این اهنگای جدید کنار بیام ..مثلا همین دشداشه باندا ....
به عنوان کسی که از بچگی با رپ بزرگ شده میفهممتتHako چرا من شنیدم از طرف فن پیج هاش تکذیب شده و حالا حالاها قراره ادامه دار باشه فعالیت سورنا؟
هیچکس از آزاده جدا شد پرکار تر شد
دلم برای یاس تنگ شده
آره آهنگ های جدید و نسل جدید واقعا مزخرفن
این تو همه نسل ها دیده میشه ها مثلا تو همین نسل یک زدبازی چرت و پرتی بیش نبود و نیست
ولی خب آره نسل رپر های خوب در حال تموم شدنه -
......
-
2 تا
کلاسمروری ها
بخش 9 کتاب
تحلیل موضوعتا قبل 4ونیم باید تموم کنم
️
شایدم زودتر
4 مغازه ها باز نیستند؟ -
چقد دیشب خواب وحشتناکی میدیدم
حالا دارم تعبیرشو میبینم -
️
️
️
️
️
در لحظه بی تابی ما، حس حضورت
پایان پریشانی جان نگران است -
۱تعبیر خواب بخش اورژانس یا فوریتهای بیمارستان
اینکه خواب ببینید به گشت و گذار در اورژانس بیمارستان میپردازید یا اینکه در آنجا پذیرش شدهاید و تحت شرایطی وخیم هستید اغلب نمایانگر ترسهای درونی یا حس ششمتان است مبنی بر اینکه چیز خطرناکی در شرف وقوع است. اما، اینکه بتوانید خطر پیش رو را کشف و درک کنید به نوبهی خود به آرامش درونیتان کمک میکند
چه تعبیر وحشتناکی داره
خواب دیشبم
Blue28
کلا من خواب خوب نمیبینم -
Hako چرا من شنیدم از طرف فن پیج هاش تکذیب شده و حالا حالاها قراره ادامه دار باشه فعالیت سورنا؟
هیچکس از آزاده جدا شد پرکار تر شد
دلم برای یاس تنگ شده
آره آهنگ های جدید و نسل جدید واقعا مزخرفن
این تو همه نسل ها دیده میشه ها مثلا تو همین نسل یک زدبازی چرت و پرتی بیش نبود و نیست
ولی خب آره نسل رپر های خوب در حال تموم شدنه@AmirBarsam
اوه کاش اینی باشه که میگی ..کاش بمونه:)
وای یاس اصلا یاس و فراموش کرده بودم ..وقاعا جای یاس این چند مدت خالیه.
طبیعتا توی هر نسل رپ چرت و پرت هست ولی توی این نسل جدید و 4 فراتر رفته
راستی نظرت درمورد گندم چیه...خیلی مشتاقم از زبونت نقد بشه -
۱تعبیر خواب بخش اورژانس یا فوریتهای بیمارستان
اینکه خواب ببینید به گشت و گذار در اورژانس بیمارستان میپردازید یا اینکه در آنجا پذیرش شدهاید و تحت شرایطی وخیم هستید اغلب نمایانگر ترسهای درونی یا حس ششمتان است مبنی بر اینکه چیز خطرناکی در شرف وقوع است. اما، اینکه بتوانید خطر پیش رو را کشف و درک کنید به نوبهی خود به آرامش درونیتان کمک میکند
چه تعبیر وحشتناکی داره
خواب دیشبم
Blue28
کلا من خواب خوب نمیبینم@Sally
من بدبخت ی شب خواب میدیدم هی دهنم پر ماهی عید زنده میشه هی تف میکنم بیرون ایییی یچیز چندشی بوپ:/ -
@Sally
من بدبخت ی شب خواب میدیدم هی دهنم پر ماهی عید زنده میشه هی تف میکنم بیرون ایییی یچیز چندشی بوپ:/ -