هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally
من بدبخت ی شب خواب میدیدم هی دهنم پر ماهی عید زنده میشه هی تف میکنم بیرون ایییی یچیز چندشی بوپ:/ -
-
@Sally
فعلا که اتفاقی نیفتاده
تا الانش که حس خوبی هم تازه متنقل کرد
حالا احتمال شم هست
بخواند حمله ای داشته باشند یا مثل دفعه ای قبلی میشه هیچ کاری نمی تونند بکنند
یا
اگر جنگنده ای چیزی بفرستند
سیستم دفاعی مون هست باید ببینم چی میشه
اگر م جنگ شد که دیگه جنگ شده از دست ما خارج بعدش دیگه باید کار و تصمیمی که ضروری بگیریمفعلا که چیزی نشده و اتفاقا حس غرور و انتقام اون همه جنایک ادم کشی ها رو زنده دیدن واقعا لذت بخش بود
تازه با اینکه سیتسم دفعاعیشون خیلی خوب کار نکردتوکل بر خدا خدا هست
ایران و ایرانی هم قویه
اگر بخواد جنگی هم بشه 8 سال جنگ رو هم قبلا ایران دیده
حالا الان بروز و تر و پیشرفته تر جنگ میشه که خب سلاح ها هم به روز هست -
@Sally اره ماهی عید هم نبودنا ماهیهای کوجیکتر از ماهی عید و رنگی بودن.یطرف دیگه هم یه تنگ بود توش ماهی بپپ ماهیا هی ازش میپریدن بیرون من هی با دست مینداختمشون تو اب نجانشون میدادم
-
Michael Vey
بنظرت میتونیم خاطره اولین روز دانشگاه رو تو تاپیکش بنویسیم؟@Sally امیدوارم.. :>
-
@Sally میترسی حمله کنن؟؟ احتمالا چند تا هدف نظامی سیاسی رو منهدم کنن فوقش، ایران برعکس اسرائیل خیلی بزرگه، احتمال اینکه توی یکی از حمله ها کشته بشی خیلی کمه.
جنگ هم بشه باید نگران فشار اقتصادیش بشیم، مگرنه اگر روی کاغذ یکم قدرت نظامی دو طرفین اسرائیل vs محور مقاومت رو بررسی کنی، هیچ کدوم توان غلبه روی اون یکی رو ندارن، همونطور هم که گفتم ایران انقدر پهناور هست که احتمال مردنمون خیلی کم باشه توی حملات مخلتف. فوقش هم مرگه دیگه. -
@Sally اره ماهی عید هم نبودنا ماهیهای کوجیکتر از ماهی عید و رنگی بودن.یطرف دیگه هم یه تنگ بود توش ماهی بپپ ماهیا هی ازش میپریدن بیرون من هی با دست مینداختمشون تو اب نجانشون میدادم