هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
قرار نیست جنگ بشه..جنگ شدم که شد ..تهش میمر نمردی هم ابز مانده نسلتی ..نمیدونم نیرویی دفاعی در چه حده ولی حداقل میتونه یه چند روز دشمنو علاف کنه یه گلی به سر بگیریم برید بخوابید ...موقعی که اوضاع خراب شد راه های خوبی به ذهنتون میرسه انسان همینه
-
Ainoor دقیقااا حواسم هستتت
Michael Vey مرسی مرسی
وگرنه باحاله قبلا اسکرین یه صحنه رو دیدم میگم عه اینجا مایکل فرستاده بود -
Hako واقعا نگرانی نداره، به قول خودت بعیده جنگ بشه. بعید هم هست کسی بتونه بر اون یکی برتری پیدا کنه، البته باز بستگی به روسیه و آمریکا داره.
دقیقا تهش مرگه، البته خیلی باید بدشانس باشیم که درصورت جنگ هم بمیریم. -
Ainoor وای فاطمه زودی بیا تمومش کن من دارم میمیرممم
Michael Vey قسمت ۵ رو فردا می بینم
تا آخر هفته تحمل کن -
jahad_121
یدونه پایگاه زده اونم به نظرت در ازای این همه موشک کم نیست؟
هیچ خبرگذاری هم تاایید نکره مردن اون وزیر رو ...
هیچ وقت خبر قطعی بیرون نمیاد همه اونی رو میگن که میخانHako نه یک دونه نیست من یکی شون شنیدم
یکی از پایگاه ها و اسیب به مهمانت شون فروند هاشون وارد شده بودحالا تا ببینم زنده است یا نه
فعلا که خبر ها قطعی مشخص نیستکم ترین ش همین ترس که نسیبشون شد و حساب کاری که دستشون اومد
اونم کشوری که می گفت کسی حق اینکه به خودش جرعت بده به شون حمله کنه رو نداره چه اینکه بخواد واقعا حمله کنه -
ولی واقعا درگیری خوشایند نیست، مخصوصا با اوضاع فعلی جهان، فکر نکنم جهان کشش یه جنگ دیگه رو داشته باشه.
-
Comrade
طبیعتا که امریکا هم قاطی میشه ..
تنها نقطه ای که ازش میترسم بمب هسته ایه...قدرت ذوب شدن و ندارم...
ولی یه حسی بهم میگه اگه جنگ بشه ترکیه هم پشت ماعه ..پشت ما که نه پشت لبنان و غزه است -
Hako نه یک دونه نیست من یکی شون شنیدم
یکی از پایگاه ها و اسیب به مهمانت شون فروند هاشون وارد شده بودحالا تا ببینم زنده است یا نه
فعلا که خبر ها قطعی مشخص نیستکم ترین ش همین ترس که نسیبشون شد و حساب کاری که دستشون اومد
اونم کشوری که می گفت کسی حق اینکه به خودش جرعت بده به شون حمله کنه رو نداره چه اینکه بخواد واقعا حمله کنه -
تا حالا اش که امشب خوب بود
تا روز های بعد
شایدم مثل دفعه قبل شد کار خاصی نکردند
یا اگرم کردن دفع بشه -
Comrade
نه تروخدا چین بیاد پشتمون نباشه...کل ایران و داره تحفه میگیره باید از منبع خودش دافع کنه داریم کم کم دچار استعمار همین روسیه و چین میشیم اونا به فکر منبع عشیمی هستن که از طریق ایران به دست میارن نه به فکر جنگ...عهد نامه های قبلی فراموش کردی درسته ایران دست نالایق افتاده بود و نصف شد تقریبا مساحتش ولی هنوز درس عبرت نشده -
jahad_121
ترس؟اصلا این این کلمه درست نیست ترس و بیشتر مردم خودمون کشیدن نمونش همین بچه های تودلی...
اگر هم زده باشه در حد مانور زده ..
اصلا به رخ کشیدن قدرت های کشور ها رو نمیفهمم
یکم عمل کنن خب -
@AmirBarsam
اوه کاش اینی باشه که میگی ..کاش بمونه:)
وای یاس اصلا یاس و فراموش کرده بودم ..وقاعا جای یاس این چند مدت خالیه.
طبیعتا توی هر نسل رپ چرت و پرت هست ولی توی این نسل جدید و 4 فراتر رفته
راستی نظرت درمورد گندم چیه...خیلی مشتاقم از زبونت نقد بشه -
هعی خدایا شکرت
-
Comrade
نه تروخدا چین بیاد پشتمون نباشه...کل ایران و داره تحفه میگیره باید از منبع خودش دافع کنه داریم کم کم دچار استعمار همین روسیه و چین میشیم اونا به فکر منبع عشیمی هستن که از طریق ایران به دست میارن نه به فکر جنگ...عهد نامه های قبلی فراموش کردی درسته ایران دست نالایق افتاده بود و نصف شد تقریبا مساحتش ولی هنوز درس عبرت نشدهHako حالا بحث داره دیگه خیلی سیاسی میشه، ولی بدون وقتی دنیا رو ول کنی، باید از یه طرف کمک بخوای، چین و روسیه چیزای زیادی رو توی سازمان ملل به نفع ما وتو کردن، اگر چین نبود با وجود تحریما اقتصاد ایران رسما شرایط جنگی میشد. قطعا اونا عاشق چشم و ابروی ما نیستن که در عوضش چیزی نگیرن. نتیجش میشه نفوذی که الان پیدا کردن.