هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Comrade
نه تروخدا چین بیاد پشتمون نباشه...کل ایران و داره تحفه میگیره باید از منبع خودش دافع کنه داریم کم کم دچار استعمار همین روسیه و چین میشیم اونا به فکر منبع عشیمی هستن که از طریق ایران به دست میارن نه به فکر جنگ...عهد نامه های قبلی فراموش کردی درسته ایران دست نالایق افتاده بود و نصف شد تقریبا مساحتش ولی هنوز درس عبرت نشدهHako حالا بحث داره دیگه خیلی سیاسی میشه، ولی بدون وقتی دنیا رو ول کنی، باید از یه طرف کمک بخوای، چین و روسیه چیزای زیادی رو توی سازمان ملل به نفع ما وتو کردن، اگر چین نبود با وجود تحریما اقتصاد ایران رسما شرایط جنگی میشد. قطعا اونا عاشق چشم و ابروی ما نیستن که در عوضش چیزی نگیرن. نتیجش میشه نفوذی که الان پیدا کردن.
-
Hako حالا بحث داره دیگه خیلی سیاسی میشه، ولی بدون وقتی دنیا رو ول کنی، باید از یه طرف کمک بخوای، چین و روسیه چیزای زیادی رو توی سازمان ملل به نفع ما وتو کردن، اگر چین نبود با وجود تحریما اقتصاد ایران رسما شرایط جنگی میشد. قطعا اونا عاشق چشم و ابروی ما نیستن که در عوضش چیزی نگیرن. نتیجش میشه نفوذی که الان پیدا کردن.
-
و اینکه تو فولادشهر بازی بوده و یهو دیدن موشک رد شده دلم برای خارجیا میسوزه بدبختا پشماشون ریخته
-
Comrade
درسته ...ولی ارتباط خوبه نه درحدی که الان از این ایران چیزی نمونه ایران داره حیف میشه ضررش هم همه میبین به خصوص خودیاHako یه جورایی ارتباط اجباریه، نبرد من رو خونده باشی درباره این بحث یه مثال خوبی که وجود داره این بود که توی زمان نزدیکای جنگ جهانی اول، آلمان به سمت اتحاد با اتریش-مجارستان رفت در حالی که اینا هیچوقت روی هیچ چیز باهم توافق نداشتن.
-
-
Michael Vey
تاپیک روتین رو زده سنجاق شده -
من همانم که اگر مستم تویی در ساغرم
من ازآنی که تو در من ساختی ویران ترم.... -
Hako یه جورایی ارتباط اجباریه، نبرد من رو خونده باشی درباره این بحث یه مثال خوبی که وجود داره این بود که توی زمان نزدیکای جنگ جهانی اول، آلمان به سمت اتحاد با اتریش-مجارستان رفت در حالی که اینا هیچوقت روی هیچ چیز باهم توافق نداشتن.
-
@mahdi-ek دی ان اس
-
jahad_121
ترس؟اصلا این این کلمه درست نیست ترس و بیشتر مردم خودمون کشیدن نمونش همین بچه های تودلی...
اگر هم زده باشه در حد مانور زده ..
اصلا به رخ کشیدن قدرت های کشور ها رو نمیفهمم
یکم عمل کنن خبHako
اره ترس
مردمشون خیلی ترسو هستندنه من این طور نمی بینم اینا ها ترس ها لحظه و کوتاه و گذراست
ترسی اصلی اونه
که ضعف به دنبال داره
و یهودی ها واقعا ترسو اند
شما فکر می کنید جنگ بشه مردم شون چقدر شجاعند.
الان می گید بچه ها تودلی ترسیدند
ولی همه مون از نسلی ها نیستیم که اهل فرار و ترس باشیم و شجاعت داریم
اونا اگر بترسند فرار می کنند
و این به خاطر اینه که خیلیی دوست دارند زیاد عمر کنند و جون دوست هستند این تو قران اومده ویژگی شون کلا همینه خیال دارند هزار سال عمر کنندخوبه شاهنامه فردوسی مون هست
خوبه جنگ ها که تو طول تاریخ ایران پشت سر گذاشته هست
غارت ها و جنگ ها جهانی قبل که خواه نا خواد یک سرش به کشور ما مربوط بودهو اخری شم همین 8 سال جنگ ما
اگر ایرانی ها ترسو بودند که الان ایرانی وجود نداشتو امشب قدرت هم اره نسون داده شد و بدتر از اون ضعف سیستم دفاعی دشمن
نمی گم قدرت زیاد مشخص شد که نه چون از نهایت قدرتمون اطلاعی نداریم
ولی افتخار داشت و نشون داد ضعف دشمن رو
و اینکه همراه با اخطار بود -
Comrade
درسته همیشه ارتباطات اجباری بودن البته مفید هم بودن ...باعث گسترش همه جانبه و تقویت یه کشور هم میشه به شرطی که بلد باشن از این اسباب بازی خطرناک استفاده کنن و افراط و تفریح و هم بزارن کنار -
Hako با آهنگ cr7 پوتک اومد بالا
خوب بود اجراش دوست داشتم
یکی دوتا آهنگ دیگه هم ازش شنیدم تو میکس ها
ولی اونقدر زیاد دنبالش نکردم
فقط یکی دو سال پیش انگار با سهراب ام جی و سامان ویلسون ریخته بود رو هم که باعث شد زیاد خوشم نیاد اژش -
Akito اونموقع بودم الان که نیستم
انشالله قبول بشید و بیاین اینجا بگین همونی شد که میخواستم@Masoumeh-sh
مچکرم ازتون -
Hako
اره ترس
مردمشون خیلی ترسو هستندنه من این طور نمی بینم اینا ها ترس ها لحظه و کوتاه و گذراست
ترسی اصلی اونه
که ضعف به دنبال داره
و یهودی ها واقعا ترسو اند
شما فکر می کنید جنگ بشه مردم شون چقدر شجاعند.
الان می گید بچه ها تودلی ترسیدند
ولی همه مون از نسلی ها نیستیم که اهل فرار و ترس باشیم و شجاعت داریم
اونا اگر بترسند فرار می کنند
و این به خاطر اینه که خیلیی دوست دارند زیاد عمر کنند و جون دوست هستند این تو قران اومده ویژگی شون کلا همینه خیال دارند هزار سال عمر کنندخوبه شاهنامه فردوسی مون هست
خوبه جنگ ها که تو طول تاریخ ایران پشت سر گذاشته هست
غارت ها و جنگ ها جهانی قبل که خواه نا خواد یک سرش به کشور ما مربوط بودهو اخری شم همین 8 سال جنگ ما
اگر ایرانی ها ترسو بودند که الان ایرانی وجود نداشتو امشب قدرت هم اره نسون داده شد و بدتر از اون ضعف سیستم دفاعی دشمن
نمی گم قدرت زیاد مشخص شد که نه چون از نهایت قدرتمون اطلاعی نداریم
ولی افتخار داشت و نشون داد ضعف دشمن رو
و اینکه همراه با اخطار بود