هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally فوقش بخشای نظامی اقتصادی سیاسی رو بزنه، دیوونه که نیست مناطق غیر نظامی رو بزنه، هدر دادن مهماته.
-
Michael Vey
اسکرین از صحنه های حساس نگیرAinoor دقیقااا حواسم هستتت
-
Ainoor وای فاطمه زودی بیا تمومش کن من دارم میمیرممم
-
به اون لحظه که صدارو شنیدم فکر میکنم خندم میگیره
یهو داد زدم یا امام زمان همین الان ظهور کن -
Comrade
اگه شک داشتم ایران دیونه است با این پیامت مطمیعن شدم...
ایران بیشتر خارج از شهر زده اخه مرد داری یه عالمه هزینه میکنی یه پایگاهم بزن ..حتی اگه مانور قدرتت بود چرا قدرت و رو کوه پاشوندی ..یه پایگاه بزن -
هر چی جلو تر میره پیچیده تر و ترسناک تر میشهه
-
Comrade
اگه شک داشتم ایران دیونه است با این پیامت مطمیعن شدم...
ایران بیشتر خارج از شهر زده اخه مرد داری یه عالمه هزینه میکنی یه پایگاهم بزن ..حتی اگه مانور قدرتت بود چرا قدرت و رو کوه پاشوندی ..یه پایگاه بزن -
و اینکه تو فولادشهر بازی بوده و یهو دیدن موشک رد شده دلم برای خارجیا میسوزه بدبختا پشماشون ریخته
-
قرار نیست جنگ بشه..جنگ شدم که شد ..تهش میمر نمردی هم ابز مانده نسلتی ..نمیدونم نیرویی دفاعی در چه حده ولی حداقل میتونه یه چند روز دشمنو علاف کنه یه گلی به سر بگیریم برید بخوابید ...موقعی که اوضاع خراب شد راه های خوبی به ذهنتون میرسه انسان همینه
-
قرار نیست جنگ بشه..جنگ شدم که شد ..تهش میمر نمردی هم ابز مانده نسلتی ..نمیدونم نیرویی دفاعی در چه حده ولی حداقل میتونه یه چند روز دشمنو علاف کنه یه گلی به سر بگیریم برید بخوابید ...موقعی که اوضاع خراب شد راه های خوبی به ذهنتون میرسه انسان همینه
-
Ainoor دقیقااا حواسم هستتت
Michael Vey مرسی مرسی
وگرنه باحاله قبلا اسکرین یه صحنه رو دیدم میگم عه اینجا مایکل فرستاده بود -
Hako واقعا نگرانی نداره، به قول خودت بعیده جنگ بشه. بعید هم هست کسی بتونه بر اون یکی برتری پیدا کنه، البته باز بستگی به روسیه و آمریکا داره.
دقیقا تهش مرگه، البته خیلی باید بدشانس باشیم که درصورت جنگ هم بمیریم. -
Ainoor وای فاطمه زودی بیا تمومش کن من دارم میمیرممم
Michael Vey قسمت ۵ رو فردا می بینم
تا آخر هفته تحمل کن